Widze, ze hgg juz je dodała. Przez urlop, przez urlop, w hotelu cena dostepu do internetu wolala po prostu o pomste do nieba, wziety awaryjnie blueconnect z roamingiem - podobnie. Wyliczylem ze za kilkanascie minut dziennie uzytkowania pełną parą przez tydzien zaplacilibysmy nawet kilka tys złotych (blueconnect). Jak dla mnie - szaleństwo i rozboj w bialy dzien.
Skoro wątek nosi nazwę pytanie do właścicieli, to zapytam-Jak mogę Was uprosić,żebyście zaakceptowali moje 3 zdjęcia dodane do moich przepisów około tygodnia temu? Czekam i czekam,wyglądam i wyglądam a tu nic.Chodzi mi o Słodkie kuleczki, Sałatkę warstwową i Masę z kryształkami.Żeby było ciekawiej zdjęcie do cudzego przepisu zaakceptowano z dnia na dzień.A ja tak grzecznie proszę i przekupuję Was
Bahus: troszkę daleko masz na tę kawę, widocznie faktycznie Kinga nie jest Ci obojętna... To była by ciekawa miłość... od pierwszego przepisu kulinarnego
Idąc tym tropem może poprosisz Dobrego żeby w profilu dodał opcję:
a) stan cywilny
b) jeśli stan cywilny "wolna/wolny" to "czy zgadzasz się dostawać zaproszenia na kawę od innych użytkowników/użytkowniczek"
A co tu do tego ma stan cywilny? Miłość podobnie jak Temida jest ślepa
Bahus: troszkę daleko masz na tę kawę, widocznie faktycznie Kinga nie jest Ci obojętna... To była by ciekawa miłość... od pierwszego przepisu kulinarnego
a) stan cywilny
b) jeśli stan cywilny "wolna/wolny" to "czy zgadzasz się dostawać zaproszenia na kawę od innych użytkowników/użytkowniczek"
a) stan cywilny
Pytanie do wlascicieli strony.
Obserwuj wątekOdp: Pytanie do wlascicieli strony.
msewka
Odp: Pytanie do wlascicieli strony.
dobry
misia53
msewka
Odp: Odp: Odp: Pytanie do wlascicieli strony.
mamqa
Poprawność polityczną
Odp: Odp: Pytanie do wlascicieli strony.
Bahus
A co tu do tego ma stan cywilny? Miłość podobnie jak Temida jest ślepa
kinga
kinga
Dziekuje Bahusie
mamqa
a) stan cywilny
Odp: Odp: Odp: Pytanie do wlascicieli strony.
Pojemsobie