Ja się cieszę, że Martin wygrał. Nie jest Polakiem, ale bez przesady - co z tego? Wybrał Polskę na swój kraj, tu ma rodzinę, tu gotuje (świetnie jak widać). Poza tym jest sympatycznym, skromnym i ciężko pracującym nad sobą chłopakiem. Miałem się przejść do jego restauracji w Warszawie na Hożej, ale teraz pewnie będzie ciężko o miejsce
Pewnie pokrzyczycie po mnie, ale co tam. Napiszę swoje zdanie... Nie podoba mi się to, że do finału przeszedł nie - Polak. Zresztą to samo jest w MasterChef. Nie ma już Polaków, którzy potrafią gotować? Swoją drogą odcinki Masterka kręcone poza granicami to kpina. Nasza kuchnia nie jest różnorodna i wartościowa...? Mogliby przecież nagrać odcinki na Kaszubach, Śląsku, u Górali...
Wczoraj o mało garnkiem nie szczeliłam o scianę tak się wkurzyłam ze Piotr odpadł był moim faworytem do wygranej,jeszcze się pokłóciłam z mężem który twierdzi że Piotr może i dobrze gotuje ale nie umie się sprzedać
Moim zdaniem to Darek powinien już dawno odpaść po tym jak kilka razy schował talerze pod ladę a nie być w finale
Jestem oburzona i tyle.
Kto wygra? Stawiam na Martina.Choć Malika też świetnie sobie radzi.
Nie podoba mi się, że odpadł Piotr. Wolałabym, żeby to Darek opuścił program i zostaliby wszyscy moi faworyci. Obojętne mi kto wygra, byleby nie był to Darek. Trzymam kciuki za Malikę i Martina.
Oj tak Robert mnie bardzo się podobało jak pracuje Amaropełen profesjonalizm)
w sumie wybór kto zwycięży na prawdę jest trudny bo została mocna czwórka! ale ja trzymam kciuki za Piotra!
Top Chef - co myślicie?
Obserwuj wątekOdp: Top Chef - co myślicie?
darmiona
Odp: Top Chef - co myślicie?
Ankha
kołczu
usia_pieczona
Ewa
rozmarzona.marzena
2milutka
Moim zdaniem to Darek powinien już dawno odpaść po tym jak kilka razy schował talerze pod ladę a nie być w finale
Jestem oburzona i tyle.
Kto wygra? Stawiam na Martina.Choć Malika też świetnie sobie radzi.
Beatris
kołczu
Kto waszym zdaniem wygra? Stawiam na Martina
Odp: Odp: Odp: Top Chef - co myślicie?
monikaT83
w sumie wybór kto zwycięży na prawdę jest trudny bo została mocna czwórka! ale ja trzymam kciuki za Piotra!