Tu serwis ganimy :|

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Persik napisał(a):

niektóry faktycznie się nudzi w domu współczuję waszym rodzinom i chwała im za to że wytrzymują z wami jest tu parę nawiedzonych osób które zachowują się jakby były nie wiadomo kim wręcz jak w obozie albo więzieniu a one były klawiszami i przez takie osoby ten portal schodzi na psy kilka z tych osób jest znanych na innych portalach i tam też nie mają najlepszej opinii ciekawe dlaczego

Oj Persik nie popisałaś sie
Myślałaś wogóle o tym co piszesz?Chyba nie..
Wg. mnie portal schodzi na psy przez osoby,które bezczelnie kopiuja i mają czelnosc obrażać innych,którzy zwrócili im uwagę

Odp: Tu serwis ganimy :|

tosiek17
  • tosiek17

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 1
Mam propozycję dla moderatotów i użytkowników, która moim zdaniem mogłaby oczyścić portal z niezdrowej atmosfery oraz kopiowanych przepisów i zdjęć.
Proponuję wprowadzenie ujemnych pkt. dla każdego użytkownika, któremu zostanie udowodnione kopiowanie np. za skopiowany przepis:-15pkt, za zdjęcie -10 pkt., za artykuł - 30 pkt. W ten sposób myślę, że ostudziło by to zapały do kopiowania gdyby okazało się nagle, że ktoś zamiast tytułu i masy pkt. obudził by się np. w randze kuchcika (nie obrażając żadnego z kuchcików). Taka osoba widziałaby, jak szybko topnieją jej zdobycze punktowe i jak jej profil będzie postrzegany przez społeczność portalu. A przy okazji skończyłyby się niesnaski. Proponuje wprowadzenie takiej punktacji od zaraz. Zeby było sprawiedliwie proponuję tę punktację dla nowych przepisów zgodnie z zasadą, iż prawo nie działa w stecz.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Persik napisał(a):

niektóry faktycznie się nudzi w domu współczuję waszym rodzinom i chwała im za to że wytrzymują z wami jest tu parę nawiedzonych osób które zachowują się jakby były nie wiadomo kim wręcz jak w obozie albo więzieniu a one były klawiszami i przez takie osoby ten portal schodzi na psy kilka z tych osób jest znanych na innych portalach i tam też nie mają najlepszej opinii ciekawe dlaczego

Przepraszam ale to nalezy usunac i osoba powinna zostac ukarana za obrazanie innych.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Nie no,to już lepiej rozstrzelać!

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
teresa.rembiesa napisał(a):

Co niektórzy powinni uderzyć się w piersi i powiedzieć moja wina moja bardzo wielka wina.

A jak niektóre maja za duże piersi to co nie dotrze

teresa.rembiesa
Co niektórzy powinni uderzyć się w piersi i powiedzieć moja wina moja bardzo wielka wina.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
msewka napisał(a):

Nie podoba mi się to,co czytam.Wskazanie skopiowanego przepisu,czy zdjęcia owszem, ale ubliżanie komuś to już inna rzecz. Później to już lawina przytyków.
Może moderatorzy sprawdzą przepis, od którego to się zaczęło i wypowiedzą na ten temat.Po co strzępić języki,po co się kłócić.Krótko,jeśli jest kopia to przepis usunąć a osobę ukarać.A obrażanie kogoś w odwecie,że wykrył kopię powoduje,że rozwija się nowa afera.Więc, jeszcze raz proszę moderatorów zajmijcie się tym.

Najlepiej natychmiast rozstrzelać...za taką zbrodnię to jedyna kara....
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Nie podoba mi się to,co czytam.Wskazanie skopiowanego przepisu,czy zdjęcia owszem, ale ubliżanie komuś to już inna rzecz. Później to już lawina przytyków.
Może moderatorzy sprawdzą przepis, od którego to się zaczęło i wypowiedzą na ten temat.Po co strzępić języki,po co się kłócić.Krótko,jeśli jest kopia to przepis usunąć a osobę ukarać.A obrażanie kogoś w odwecie,że wykrył kopię powoduje,że rozwija się nowa afera.Więc, jeszcze raz proszę moderatorów zajmijcie się tym.

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Persik, narazie to raczej schodzi na "koty", niestety...
A jak Ci się nie podoba tutaj to zawsze możesz iść gdzieś, gdzie Ci będzie lepiej

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42

Odpowiedz na/ edytuj Tu serwis ganimy :|