Pyzo czy mozna sobie zredukowac IQ, bo jak dobrze rozumiem, to... niektorym byloby... lzej Nie no dobrze, nie bede zlosliwa, to przez ten.. virus chyba, i w brzuchu mi za glosno burczy, zagluszajac mysli
Pyzo czy mozna sobie zredukowac IQ, bo jak dobrze rozumiem, to... niektorym byloby... lzej Nie no dobrze, nie bede zlosliwa, to przez ten.. virus chyba, i w brzuchu mi za glosno burczy, zagluszajac mysli
Pyzo - ,, bo Ty się nie znasz " - po co zwiedzasz inne strony i jeszcze masz pamięć wzrokową .Nie ,,łaziła " byś nigdzie to nie wiedziała byś ,że zdjęcie kopiowane.
Pisałam ostatnio komuś,żeby nie sączył nam tu żółci, która się w nim zbiera.Ale widzę,że ten ktoś nie wziął sobie tego do serca.I na atak reaguje kontratakiem.
Pyzuniu zrób tak jak ja, olej to! A kopie trzeba wyłapywać nadal, choćby dla zasady.
Pyzo - ,, bo Ty się nie znasz " - po co zwiedzasz inne strony i jeszcze masz pamięć wzrokową .Nie ,,łaziła " byś nigdzie to nie wiedziała byś ,że zdjęcie kopiowane .Przecież problem nie w tym że się kopiuje cudze tylko w tym że się to wykrywa . Paranoja.
dzisiaj kolejny przepis P. i kolejne skopiowane zdjęcie http://vitalia.pl/index.php/mid/49/fid/341/diety/odchudzanie/du_id/718069/range_id/2009-06
kopiarze śmieją się Wam, moderatorzy, i nam prosto w twarz! jakoś jeszcze nie zauważyłam żadnego bana za kopiowanie...i zgłoszone kopie "zdobią" przpisy i artykuły nadal...
nie wiedziałam że taki portal istnieje i na niego zaglądasz ktoś tu ma za dużo ciała
dzisiaj kolejny przepis P. i kolejne skopiowane zdjęcie http://vitalia.pl/index.php/mid/49/fid/341/diety/odchudzanie/du_id/718069/range_id/2009-06
kopiarze śmieją się Wam, moderatorzy, i nam prosto w twarz! jakoś jeszcze nie zauważyłam żadnego bana za kopiowanie...i zgłoszone kopie "zdobią" przpisy i artykuły nadal...
Zgodnie z regulaminem każdy autor przepisów i zdjęć publikuje je na własną odpowiedzialność oświadczając że jest ich autorem.
Fakt, że przepis wisi na portalu nie chroni nikogo przed odpowiedzialnością prawną.
My w miarę możliwości usuwamy takie zdjęcia czy przepisy, osoby, które regularnie są przyłapywane na kopiowaniu mają bana na publikacje, ale przede wszystkim troszczymy się o publikowanie przepisów
Pozdrawiam,
Tit
Czy podstawianie Wam gotowych linkow, z dowodami kopiowania, ulatwiloby Wam prace?
Na tym portalu jest cale mnostwo zdjec widzianych w internecie .. nie maja nigdzie zaznaczone.. "zdjecie pochodzi ze strony..."
Nie mowiac juz ile takich zdjec zdobi przepisy moderatorow poprzedniej kadencji... a moze aktualnych jeszcze.. Nie wiem skad oni brali swoje przepisy.. moze maja na to specjalne umowy czy zezwolenia, nigdzie nie podaja na ten temat wzmianek... co pozwala, ze pozostalym uzytkownikom nasuwaja sie dziwne skojarzenia.
Reakcje na apelacje ze strony uzytkownikow, byly raczej mierne.
Czy Wy macie zamiar przejac ich nastawienie do sprawy?
Do tej pory to tutaj poblazano raczej kopiarzom niz korzystano z pomocy innych uzytkownikow.
Zdaje sobie sprawe, ze to szukanie igly w stogu siana.. jednak z nasza pomoca powinno byc latwiej.
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Persik
to jeszcze masz problemy z głową? serdecznie ci współczuję ale może da to się jeszcze leczyć?
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
msewka
To było dobre!
Odp: Tu serwis ganimy :|
Sarenka
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Pyza
Bo ja zła kobieta jestem!
msewka
Pyzuniu zrób tak jak ja, olej to! A kopie trzeba wyłapywać nadal, choćby dla zasady.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Persik
nie wiedziałam że taki portal istnieje i na niego zaglądasz ktoś tu ma za dużo ciała
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Glumanda
Czy podstawianie Wam gotowych linkow, z dowodami kopiowania, ulatwiloby Wam prace?
Na tym portalu jest cale mnostwo zdjec widzianych w internecie .. nie maja nigdzie zaznaczone.. "zdjecie pochodzi ze strony..."
Nie mowiac juz ile takich zdjec zdobi przepisy moderatorow poprzedniej kadencji... a moze aktualnych jeszcze.. Nie wiem skad oni brali swoje przepisy.. moze maja na to specjalne umowy czy zezwolenia, nigdzie nie podaja na ten temat wzmianek... co pozwala, ze pozostalym uzytkownikom nasuwaja sie dziwne skojarzenia.
Reakcje na apelacje ze strony uzytkownikow, byly raczej mierne.
Czy Wy macie zamiar przejac ich nastawienie do sprawy?
Do tej pory to tutaj poblazano raczej kopiarzom niz korzystano z pomocy innych uzytkownikow.
Zdaje sobie sprawe, ze to szukanie igly w stogu siana.. jednak z nasza pomoca powinno byc latwiej.