Mam pytanie - nie tyle w formie zganienia co raczej prośby-uwagi . Pewnie nie tylko mnie się to przydarza .A chodzi mi o za mały dopuszczalny limit znaków w tytule przepisu .Notoryczne musze zmieniać nazwy przepisów lub co gorsza nie zauważę tego i przepis wchodzi z ucięta nazwą . Trochę głupio to wyglada . Przykład mój przepis ,, Kotlety schabowe zapiekane pod mozzarell....- ucięło ą .
Zobaczcie sami :
Podobnie w opisie potrawy - moim zdaniem dopuszcza za krótki tekst .To w zasadzie nie jest opis a jedno krótkie zdanie w którym nie sposób nic napisać . Mam zwyczaj wpisywac sobie w przepisie ,, ku pamięci ' z czym taki przepis sie wiąże , jaka jest geneza jego powstania, jakieś interesujące fakty dotyczące go.
Osobiscie interesuję mnie to co ktoś ma do powiedzenia o swojej potrawie . Zgromadzili sie tu miłośnicy gotowania rozrzuceni po całym świecie ( Tokijka w Japonii , dziewczyny w Anglii i inni z różnych regionów naszego kraju - ja ze Szczecina , Iwonka mieszka w górach itd) .takie rozszerzone uwagi były by bardzo cenne . Oczywiscie można pisać na forum - ale to już nie to samo- wstęp do przepisu wiele wyjaśnia i tak jak by zaprasza do niego .
I trzeci wątek - możliwość edytowania przepisów przez autora . Już raz o tym wspominałam - opcja taka jest dostępna na wielu stronach . Ja osobiście bardzo ją sobie cenię - raz ,że zdarzają mi się ewidentne ,, babole " , a dwa ,że czasem jest tak - gotuję coś po raz kolejny i poprawiam przepis - chciała bym zmienić coś w składnikach - bo ktoś kto bedzie z niego korzystał miał możliwość skorzystania z ulepszonego przepisu .No i sprawa zdjęcia .Wiem ,że można dodać dodatkowe zdjęcie na forum - ale jeśli uda mi się zrobić za którymś razem lepsze zdjęcie to chciała bym móc je wstawic jako zdjęcie główne .
Pozostawiam wszystkim te propozycje do przedyskutowania , a Moderatorom do przemyślenia. Miłego dnia wszystkim życzę .
Mam pytanie - nie tyle w formie zganienia co raczej prośby-uwagi . Pewnie nie tylko mnie się to przydarza .A chodzi mi o za mały dopuszczalny limit znaków w tytule przepisu .Notoryczne musze zmieniać nazwy przepisów lub co gorsza nie zauważę tego i przepis wchodzi z ucięta nazwą . Trochę głupio to wyglada . Przykład mój przepis ,, Kotlety schabowe zapiekane pod mozzarell....- ucięło ą .
Zobaczcie sami :
Podobnie w opisie potrawy - moim zdaniem dopuszcza za krótki tekst .To w zasadzie nie jest opis a jedno krótkie zdanie w którym nie sposób nic napisać . Mam zwyczaj wpisywac sobie w przepisie ,, ku pamięci ' z czym taki przepis sie wiąże , jaka jest geneza jego powstania, jakieś interesujące fakty dotyczące go.
Osobiscie interesuję mnie to co ktoś ma do powiedzenia o swojej potrawie . Zgromadzili sie tu miłośnicy gotowania rozrzuceni po całym świecie ( Tokijka w Japonii , dziewczyny w Anglii i inni z różnych regionów naszego kraju - ja ze Szczecina , Iwonka mieszka w górach itd) .takie rozszerzone uwagi były by bardzo cenne . Oczywiscie można pisać na forum - ale to już nie to samo- wstęp do przepisu wiele wyjaśnia i tak jak by zaprasza do niego .
I trzeci wątek - możliwość edytowania przepisów przez autora . Już raz o tym wspominałam - opcja taka jest dostępna na wielu stronach . Ja osobiście bardzo ją sobie cenię - raz ,że zdarzają mi się ewidentne ,, babole " , a dwa ,że czasem jest tak - gotuję coś po raz kolejny i poprawiam przepis - chciała bym zmienić coś w składnikach - bo ktoś kto bedzie z niego korzystał miał możliwość skorzystania z ulepszonego przepisu .No i sprawa zdjęcia .Wiem ,że można dodać dodatkowe zdjęcie na forum - ale jeśli uda mi się zrobić za którymś razem lepsze zdjęcie to chciała bym móc je wstawic jako zdjęcie główne .
Pozostawiam wszystkim te propozycje do przedyskutowania , a Moderatorom do przemyślenia. Miłego dnia wszystkim życzę .
Mam pytanie - nie tyle w formie zganienia co raczej prośby-uwagi . Pewnie nie tylko mnie się to przydarza .A chodzi mi o za mały dopuszczalny limit znaków w tytule przepisu .Notoryczne musze zmieniać nazwy przepisów lub co gorsza nie zauważę tego i przepis wchodzi z ucięta nazwą . Trochę głupio to wyglada . Przykład mój przepis ,, Kotlety schabowe zapiekane pod mozzarell....- ucięło ą .
Zobaczcie sami :
Podobnie w opisie potrawy - moim zdaniem dopuszcza za krótki tekst .To w zasadzie nie jest opis a jedno krótkie zdanie w którym nie sposób nic napisać . Mam zwyczaj wpisywac sobie w przepisie ,, ku pamięci ' z czym taki przepis sie wiąże , jaka jest geneza jego powstania, jakieś interesujące fakty dotyczące go.
Osobiscie interesuję mnie to co ktoś ma do powiedzenia o swojej potrawie . Zgromadzili sie tu miłośnicy gotowania rozrzuceni po całym świecie ( Tokijka w Japonii , dziewczyny w Anglii i inni z różnych regionów naszego kraju - ja ze Szczecina , Iwonka mieszka w górach itd) .takie rozszerzone uwagi były by bardzo cenne . Oczywiscie można pisać na forum - ale to już nie to samo- wstęp do przepisu wiele wyjaśnia i tak jak by zaprasza do niego .
I trzeci wątek - możliwość edytowania przepisów przez autora . Już raz o tym wspominałam - opcja taka jest dostępna na wielu stronach . Ja osobiście bardzo ją sobie cenię - raz ,że zdarzają mi się ewidentne ,, babole " , a dwa ,że czasem jest tak - gotuję coś po raz kolejny i poprawiam przepis - chciała bym zmienić coś w składnikach - bo ktoś kto bedzie z niego korzystał miał możliwość skorzystania z ulepszonego przepisu .No i sprawa zdjęcia .Wiem ,że można dodać dodatkowe zdjęcie na forum - ale jeśli uda mi się zrobić za którymś razem lepsze zdjęcie to chciała bym móc je wstawic jako zdjęcie główne .
Pozostawiam wszystkim te propozycje do przedyskutowania , a Moderatorom do przemyślenia. Miłego dnia wszystkim życzę .
zmieniono 1 raz (ostatnio 22 wrz 2009 11:18 przez Babciagramolka)
Persik tu nie chodzi o przewrazliwosc Pyzy czy innych osób,tylko o bycie fair wobec innych uczestników tego poratalu,a Ty sama wiesz,ze u Ciebie z uczciwoscia jest na bakier,wstawialas kopiowane przepisy,teraz wstawiasz kopiowane zdjecia i masz jeszcze pretensje do moderatorów o to,ze zdjecia nie wstawione
Mam nadzieje,ze kiedys wszyscy w koncu doczekamy sie Twojego przepisu,sparawdzonego i wykonanego przez Ciebie z dodatkiem zdjecia,tylko nie kopiowanegoI pamietaj,ze ten portal to nie jest wyscig szczurów,jak sama kiedys to okreslilas,tylko dobra zabawa,w ktorej bardziej liczy sie jakosc,a nie ilosc
no więc twoje to wielkie kocisko? chyba że to inny zwierz
Lepiej bym tego nie ujela
wiem, ale jak ktoś kiedyś mi powiedział jestem diablęciem w skórze anioła
mam nadzieję że więcej nie narozrabiam a wy nie będziecie się wkurzać? a co jakiś czas przywróci do porządku. już ok?
Pewnie,ze ok
Zycie jest za krotkie na gniewy i kłótnieAle wicej juz nie rozbrajaj,jak to sama ujełas
Persik tu nie chodzi o przewrazliwosc Pyzy czy innych osób,tylko o bycie fair wobec innych uczestników tego poratalu,a Ty sama wiesz,ze u Ciebie z uczciwoscia jest na bakier,wstawialas kopiowane przepisy,teraz wstawiasz kopiowane zdjecia i masz jeszcze pretensje do moderatorów o to,ze zdjecia nie wstawione
Mam nadzieje,ze kiedys wszyscy w koncu doczekamy sie Twojego przepisu,sparawdzonego i wykonanego przez Ciebie z dodatkiem zdjecia,tylko nie kopiowanegoI pamietaj,ze ten portal to nie jest wyscig szczurów,jak sama kiedys to okreslilas,tylko dobra zabawa,w ktorej bardziej liczy sie jakosc,a nie ilosc
Lepiej bym tego nie ujela
wiem, ale jak ktoś kiedyś mi powiedział jestem diablęciem w skórze anioła
mam nadzieję że więcej nie narozrabiam a wy nie będziecie się wkurzać? a co jakiś czas przywróci do porządku. już ok?
Pewnie,ze ok
Zycie jest za krotkie na gniewy i kłótnieAle wicej juz nie rozbrajaj,jak to sama ujełas
Persik tu nie chodzi o przewrazliwosc Pyzy czy innych osób,tylko o bycie fair wobec innych uczestników tego poratalu,a Ty sama wiesz,ze u Ciebie z uczciwoscia jest na bakier,wstawialas kopiowane przepisy,teraz wstawiasz kopiowane zdjecia i masz jeszcze pretensje do moderatorów o to,ze zdjecia nie wstawione
Mam nadzieje,ze kiedys wszyscy w koncu doczekamy sie Twojego przepisu,sparawdzonego i wykonanego przez Ciebie z dodatkiem zdjecia,tylko nie kopiowanegoI pamietaj,ze ten portal to nie jest wyscig szczurów,jak sama kiedys to okreslilas,tylko dobra zabawa,w ktorej bardziej liczy sie jakosc,a nie ilosc
Lepiej bym tego nie ujela
wiem, ale jak ktoś kiedyś mi powiedział jestem diablęciem w skórze anioła
mam nadzieję że więcej nie narozrabiam a wy nie będziecie się wkurzać? a co jakiś czas przywróci do porządku. już ok?
Persik tu nie chodzi o przewrazliwosc Pyzy czy innych osób,tylko o bycie fair wobec innych uczestników tego poratalu,a Ty sama wiesz,ze u Ciebie z uczciwoscia jest na bakier,wstawialas kopiowane przepisy,teraz wstawiasz kopiowane zdjecia i masz jeszcze pretensje do moderatorów o to,ze zdjecia nie wstawione
Mam nadzieje,ze kiedys wszyscy w koncu doczekamy sie Twojego przepisu,sparawdzonego i wykonanego przez Ciebie z dodatkiem zdjecia,tylko nie kopiowanegoI pamietaj,ze ten portal to nie jest wyscig szczurów,jak sama kiedys to okreslilas,tylko dobra zabawa,w ktorej bardziej liczy sie jakosc,a nie ilosc
przepisy są wbrew temu co sądzisz moje
widziałam wiele skopiowanych przepisów nawet swoich i jakoś rabanu nie robiłam i nie mam zamiaru robić bo nie warto.
a co to za kocisko na kanapie? twoje?
Moje czy nie moje,ale kociskiem bym ie nazwala
jak kto nie to chodzi mi o to że duży kot dlatego mówię kocisko
przepisy są wbrew temu co sądzisz moje
widziałam wiele skopiowanych przepisów nawet swoich i jakoś rabanu nie robiłam i nie mam zamiaru robić bo nie warto.
a co to za kocisko na kanapie? twoje?
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: Tu serwis ganimy :|
Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Persik
popieram
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Zgadzam sie zupelnie!
Odp: Tu serwis ganimy :|
Babciagramolka
Zobaczcie sami :
https://gotujmy.pl/kotlety-schabowe-zapiekane-pod-mozzarell,przepisy,49140.html
Podobnie w opisie potrawy - moim zdaniem dopuszcza za krótki tekst .To w zasadzie nie jest opis a jedno krótkie zdanie w którym nie sposób nic napisać . Mam zwyczaj wpisywac sobie w przepisie ,, ku pamięci ' z czym taki przepis sie wiąże , jaka jest geneza jego powstania, jakieś interesujące fakty dotyczące go.
Osobiscie interesuję mnie to co ktoś ma do powiedzenia o swojej potrawie . Zgromadzili sie tu miłośnicy gotowania rozrzuceni po całym świecie ( Tokijka w Japonii , dziewczyny w Anglii i inni z różnych regionów naszego kraju - ja ze Szczecina , Iwonka mieszka w górach itd) .takie rozszerzone uwagi były by bardzo cenne . Oczywiscie można pisać na forum - ale to już nie to samo- wstęp do przepisu wiele wyjaśnia i tak jak by zaprasza do niego .
I trzeci wątek - możliwość edytowania przepisów przez autora . Już raz o tym wspominałam - opcja taka jest dostępna na wielu stronach . Ja osobiście bardzo ją sobie cenię - raz ,że zdarzają mi się ewidentne ,, babole " , a dwa ,że czasem jest tak - gotuję coś po raz kolejny i poprawiam przepis - chciała bym zmienić coś w składnikach - bo ktoś kto bedzie z niego korzystał miał możliwość skorzystania z ulepszonego przepisu .No i sprawa zdjęcia .Wiem ,że można dodać dodatkowe zdjęcie na forum - ale jeśli uda mi się zrobić za którymś razem lepsze zdjęcie to chciała bym móc je wstawic jako zdjęcie główne .
Pozostawiam wszystkim te propozycje do przedyskutowania , a Moderatorom do przemyślenia. Miłego dnia wszystkim życzę .
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Persik
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
kinga
Pewnie,ze ok
Zycie jest za krotkie na gniewy i kłótnieAle wicej juz nie rozbrajaj,jak to sama ujełas
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Persik
wiem, ale jak ktoś kiedyś mi powiedział jestem diablęciem w skórze anioła
mam nadzieję że więcej nie narozrabiam a wy nie będziecie się wkurzać? a co jakiś czas przywróci do porządku. już ok?
Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
mania
Lepiej bym tego nie ujela
Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Persik
jak kto nie to chodzi mi o to że duży kot dlatego mówię kocisko
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
kinga
Moje czy nie moje,ale kociskiem bym ie nazwala