Tu serwis ganimy :|

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
Borubar napisał(a):

Persiku jak dodajesz zdjecia do przepisu to dodawaj prosze TYLKO zdjecia gotowej potrawy a nie np. krzaczki z działki (lub raczej z sieci)

dla ciebie wszystko ale zdjęcie koperkowej i koktajlu malinowego są moje a tam nie ma punktów tak samo jak maliniak marcela
a oliwa hiszpańska nadal jest i co z moim zaginionym przepisem?

Odp: Tu serwis ganimy :|

Persik
  • Persik

przepisy są wbrew temu co sądzisz moje
widziałam wiele skopiowanych przepisów nawet swoich i jakoś rabanu nie robiłam i nie mam zamiaru robić bo nie warto.
a co to za kocisko na kanapie? twoje?

Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Persik napisał(a):

do Pyzy i wszystkich przewrażliwionych sorki

Persik tu nie chodzi o przewrazliwosc Pyzy czy innych osób,tylko o bycie fair wobec innych uczestników tego poratalu,a Ty sama wiesz,ze u Ciebie z uczciwoscia jest na bakier,wstawialas kopiowane przepisy,teraz wstawiasz kopiowane zdjecia i masz jeszcze pretensje do moderatorów o to,ze zdjecia nie wstawione
Mam nadzieje,ze kiedys wszyscy w koncu doczekamy sie Twojego przepisu,sparawdzonego i wykonanego przez Ciebie z dodatkiem zdjecia,tylko nie kopiowanegoI pamietaj,ze ten portal to nie jest wyscig szczurów,jak sama kiedys to okreslilas,tylko dobra zabawa,w ktorej bardziej liczy sie jakosc,a nie ilosc

Persiku jak dodajesz zdjecia do przepisu to dodawaj prosze TYLKO zdjecia gotowej potrawy a nie np. krzaczki z działki (lub raczej z sieci)

zmieniono 2 razy (ostatnio 08 wrz 2009 15:04 przez Borubar)

Persik
  • Persik

do Pyzy i wszystkich przewrażliwionych sorki

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
masz tupet Persik, nie ma co! wstawiasz nie swoje zdjęcia i jeszcze się o punkty dopominasz
np. przy przepisie na syrop z morwy dałaś zdjęcie ze strony http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/Morwa/Morwa.html
zdjęcie malin do Maliniaka Marcela też już Ci ktoś na forum wypomniał, prawda?

Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Persik
  • Persik

Borubar napisał(a):

Persik napisał(a):

wstawiłam dziś przepis i co niby jest został zapisany a patrzę w moje przepisy i go niema

a co to za przepis?, poszukamy

ten przepis to kompot z moreli lub brzoskwiń
nie ma tez punktów za zdjęcia przy przepisach Maliniak Marcela, koperkowa , sos czosnkowy Marleny, koktajl malinowy
no zróbcie coś z tą oliwą hiszpańską

Persik napisał(a):

wstawiłam dziś przepis i co niby jest został zapisany a patrzę w moje przepisy i go niema

a co to za przepis?, poszukamy

Persik
  • Persik

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
tokijka napisał(a):

Szkoda,że można dodawać tylko jedno zdjęcie .Czasami bowiem jak w japońskich przepisach trudno wytłumaczyć proces,czy wygląd produktu.
Co robić w tych wypadkach?

Forum do przepisu.

Odpowiedz na/ edytuj Tu serwis ganimy :|