Tu serwis ganimy :|

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

ptychu
  • ptychu

• Przepisy: 102
  • Artykuły: 32
Właśnie, chodzi mi dokładnie o Ewcik 89. Zastanawia mnie ilość punktów zgromadzona na jej koncie.I jeszcze ranga: Mistrz Kuchni. Nie wiem co mam na ten temat myśleć. Tylko tak się ironicznie uśmiecham i poddaję tę sprawę pod głębokie zastanowienie się nad prestiżem portalu. Gorąco pozdrawiam!

Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

ptychu napisał(a):

Do moderatorów: Nie wiem o co kaman z tym czwartym miejscem w rankingu przepisów, no ale ja w końcu nie wszystko muszę rozumieć. Pozdrawiam!

Ale ze co?

W zasadzie sprostowanie 5 miejsce w rankingu przepisow.

Odp: Tu serwis ganimy :|

ptychu
  • ptychu

• Przepisy: 102
  • Artykuły: 32
Do moderatorów: Nie wiem o co kaman z tym czwartym miejscem w rankingu przepisów, no ale ja w końcu nie wszystko muszę rozumieć. Pozdrawiam!

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
hej ho,

Przygladam sie, ale nic niepokojacego nie widze. Chyba rzeczywiscie rozmiar fotek.
Jakby problem sie przedluzal - bedziemy interweniowac.

pozdrowienia!
dobry@bydgoszcz

pusieczek2@wp.pl
Glumuda tym samym aparatem robiłam zdjęcie potrawy i wkleiło mi

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
Mysle, ze Twoje zdjecia maja zbyt duze rozmiary... tak dzialo sie u mnie, gdy chcialam dodac zdjecia o duzych ilosciach kb.

pusieczek2@wp.pl
ja też mam problem,próbuję od kilku dni dodać swoje zdjęcia na forum i za każdym razem wychodzi mi błąd

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
Witam moderatorów-niestety muszę się poskarżyć:
od pewnego czasu jak wchodzę na forum to dzieją się dziwne rzeczy-gdy chce zamknąć jakiś wątek,który akurat czytam to on mi sie otwiera nawet 16 razy i muszę zamykać cały program a gdy chce otworzyć jakis watek to nie otwiera się i znów musze zamykać cały program.
Nie wiem co się dzieje czy to jest wina mojego komputera,czy może przeciążony jest serwer ale tak dzieje się tylko na goujmy na żadnym innym portalu tak sie mi nie robi.
Proszę jeżeli mnie zrozumieliscie to pomóżcie mi.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5

No jasne....bawcie się, macie (ci inni,) na to moje błogosławieństwo... ale Ty Glumando też

zmieniono 3 razy (ostatnio 22 mar 2009 01:23 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3

"Tak...to byłem ja, ale wówczas nie wiedziałem, że rywalizacja może być aż tak (czasami) niezdrowa. Jak zobaczyłem, że są osoby potrafiące korzystać z nieuczciwej rywalizacji, to i mi przeszła na nią chęć. Ot co.....[/quote]"

A jak myslisz, ze nam nie? zdarzaja sie tu osoby, ktore zauwazaja pewne nieprawidlowosci i zglaszaja to w odpowiednie miejsca... nie po to, zeby skarzyc tylko zeby ujawnic takie sprawy... oraz po to, zebysmy wszyscy mieli chec dodawania nowych przepisow, swoich przepisow.. upiekszonych SWOIMI zdjeciami.

I tak wogole..to fajnie, ze nas tu sciagnales .. ale teraz daj sie bawic innym

zmieniono 1 raz (ostatnio 22 mar 2009 01:13 przez Glumanda)

Odpowiedz na/ edytuj Tu serwis ganimy :|