Tu serwis ganimy :|

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
zuzi napisał(a):

zuzi napisał(a):

Witam moderatorów-niestety muszę się poskarżyć:
od pewnego czasu jak wchodzę na forum to dzieją się dziwne rzeczy-gdy chce zamknąć jakiś wątek,który akurat czytam to on mi sie otwiera nawet 16 razy i muszę zamykać cały program a gdy chce otworzyć jakis watek to nie otwiera się i znów musze zamykać cały program.
Nie wiem co się dzieje czy to jest wina mojego komputera,czy może przeciążony jest serwer ale tak dzieje się tylko na goujmy na żadnym innym portalu tak sie mi nie robi.
Proszę jeżeli mnie zrozumieliscie to pomóżcie mi.

MOŻE KTOS SIĘ TYM ZAINTERESUJE

Opisane objawy nie mają swojego źródła w samym serwisie.
Sugeruje dobry program antywirusowy.

pozdrawiam

Odp: Tu serwis ganimy :|

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
ja też

Ja tez często wskakuję na forum i zupełnie nie zwracam uwagi czy posty są punktowane czy nie.Dla mnie ta punktacja jest zbędna.Nie biorę udziału w wyścigu po kubki.Jestem tu,bo to super stronka i towarzystwo też mi odpowiada.

Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
mamqa napisał(a):

To ja jeszcze nie czytawszy całego wątku zapytam po co punkty za aktywność na forum? Widziałam profile osób które mają mało przepisów ale sporo punktów jak się domyślam za aktywność na forum... Troszkę czytam tutaj co piszecie, raz są mądre i sensowne posty, innym razem mniej mądre i sensowne a jeszcze innym razem są to po prostu kłótnie, nie mam nic przeciwko takiemu stanowi rzeczy, w końcu od tego są fora i osobiście wolę takie gdzie nie dostaję po uszach za odejście od temu Jednakże uważam że punkty za pisanie na forum są niepotrzebne.

Pozdrawiam.

Mamqa jak dla mnie to tych punktow za aktywnosc mogloby wogole nie byc
Pisze bo lubie,bo mozna podzielic sie swoimi myslami z kims innym,bo mozna sie wyzalic,bo moza sie podzielic swoimi myslami z innymi
Jesli wejdziesz na moj profil to zauwazysz,ze mam bardzo malo przepisow w stosunku do innych,mimo iz sa dla mnie wazne bo lubie gotowac,ale chyba wazniejsze jest dla mnie moc ;pogadac; w swiecie wirtualnym z osobami,ktore naprade polubilam przez te ponad 3 miesiace,moc posmiac sie z nimi,powymieniac sie swoimi pogladami na zycie,albo po poprostu popisac o pierdolach

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
To ja jeszcze nie czytawszy całego wątku zapytam po co punkty za aktywność na forum? Widziałam profile osób które mają mało przepisów ale sporo punktów jak się domyślam za aktywność na forum... Troszkę czytam tutaj co piszecie, raz są mądre i sensowne posty, innym razem mniej mądre i sensowne a jeszcze innym razem są to po prostu kłótnie, nie mam nic przeciwko takiemu stanowi rzeczy, w końcu od tego są fora i osobiście wolę takie gdzie nie dostaję po uszach za odejście od temu Jednakże uważam że punkty za pisanie na forum są niepotrzebne.

Pozdrawiam.

Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
zuzi napisał(a):

Witam moderatorów-niestety muszę się poskarżyć:
od pewnego czasu jak wchodzę na forum to dzieją się dziwne rzeczy-gdy chce zamknąć jakiś wątek,który akurat czytam to on mi sie otwiera nawet 16 razy i muszę zamykać cały program a gdy chce otworzyć jakis watek to nie otwiera się i znów musze zamykać cały program.
Nie wiem co się dzieje czy to jest wina mojego komputera,czy może przeciążony jest serwer ale tak dzieje się tylko na goujmy na żadnym innym portalu tak sie mi nie robi.
Proszę jeżeli mnie zrozumieliscie to pomóżcie mi.

MOŻE KTOS SIĘ TYM ZAINTERESUJE

ptychu
  • ptychu

• Przepisy: 102
  • Artykuły: 32
Teraz Ewcik musi tym wszystkim "znajomym"kubeczki odpalić!

Dyskusja i pytania rzeczowe i konkretne, tak więc włączam się do dyskusji.

Ciekawe byłoby, gdyby naprawdę rzetelnie ktoś obiektywnie ocenił NASZ portal, "zainstalowane" przepisy i "antyprzepisy" tzn. te które są (...) nie wiem jak to nazwać, moze "kulionarnym chłamem"
Oczywiście, może też ktoś odpowiedzieć mi: nikt cię tu nie trzyma, idź tam gdzie jest lepij (lub jeszcze inaczej) ...
Może , owszem tylko takim zdaniem ten ktoś sam się określi.
Dlatego apeluję raz jeszcze idiotyczne pseudoprzepisy sa tak samo śmieciem jak i plagiaty i powinny być krytykowane, strona więcej zyska ilością rzetelnie sporządzonych przepisów (jak i ich WŁAŚCIWĄ! klasyfikacją i zaliczaniem do właściwych grup!) aniżeli masa bzdur powstałych w głowach, ktore mają na celu tylko gromadzenie punktów rankingowych, no i wątpliwy w tym przypadku, tytuł "...mistrza kuchni".
Pozdrawiam wszystkich, którym zależy na TEj , na NASZEJ STRONIE i jej wysokim poziomie.
Kazik

astra
  • astra

• Przepisy: 37
Glumando rozwiazanie zagadki jest proste W rankingu sa jeszcze punkty okreslane jako ,,inne,, czyli dodawane za polecenie profilu +20pkt jakm i za ocenienie przepisu i artykulu. W rankingu kwietniowym ewcik miala tych innyvch punktów 1320 a w marcowym 1222. Co dzień oceniala 5 przepisó i 5 artykułów , to daje nam 10pkt. dziennie czyli w miesiącu 300. a reszta to ściągnieci znajomi na Gotujmy. Z wyliczen wynika ,ze w kwietniu tylko 55 osob zalogowalo sie na Tę strone z polecenia ewcik a w marcu ok. 50 osob. Pogratulowac takiej rzeszy znajomych jak i umiejetnosci zachęcania

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
ptychu napisał(a):

Właśnie, chodzi mi dokładnie o Ewcik 89. Zastanawia mnie ilość punktów zgromadzona na jej koncie.I jeszcze ranga: Mistrz Kuchni. Nie wiem co mam na ten temat myśleć. Tylko tak się ironicznie uśmiecham i poddaję tę sprawę pod głębokie zastanowienie się nad prestiżem portalu. Gorąco pozdrawiam!

Ptychu... tez sie zdziwilam.. ze majac 5 przepisow.. i 5 postow.. i 43 znajomych, z ktorych nie jest mozliwe, aby ona ich wszystkich tutaj zaprosila.. bo musialaby tez szefostwo zwerbowac na i ich wlasna strone.. A moze jej punkty licza sie 10x
Na pewno jakis blédny blád Prosimy o wyjasnienie zagadki..

Odpowiedz na/ edytuj Tu serwis ganimy :|