Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Problem z dodawaniem zdjęć

oszude
  • oszude

• Przepisy: 183
  • Artykuły: 0
Dzięki za poprawienie mi błędu w mojej galarecie z nóżek, chochlik mi cos namieszał. Chciałem sam poprawić ale po edycji i tak nie mogłem. Jeszcze raz dzięki.

Odp: Odp: Problem z dodawaniem zdjęć

Babciagramolka
Beatris napisał(a):

Czy mój przepis na "Chleb kukurydziano-pszenno-razowy" nie spełnia wymogów kategorii promowanej? W składzie jest kasza kukurydziana.

Spełnia oczywiście - blokada mi się włączyła - widziałam chleb- nie widziałam kasza .Przepraszam .Już doklikałam.

Odp: Odp: Problem z dodawaniem zdjęć

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
Beatris napisał(a):

Czy mój przepis na "Chleb kukurydziano-pszenno-razowy" nie spełnia wymogów kategorii promowanej? W składzie jest kasza kukurydziana.

Już punkty są. Bardzo dziękuję.

Odp: Problem z dodawaniem zdjęć

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
eli_555 napisał(a):

misia5 napisał(a):

eli_555 napisał(a):

W nocy dodałam 4 przepisy na dania z kaszą.3 zostały zaakceptowane,a czwarty apryka Eli nadziewana kaszą jaglaną: nie.Dlaczego?

Odpowiedź napiszę Ci na PW. Za chwilę ją dostaniesz.

Misiu,nie mogłam użyć tych samych czapeczek w obu przepisach,ponieważ papryki nie były robione w tym samym dniu.Pozdrawiam Elżbieta..

Szczęściara jeśli chodzi o papryki. Mi się jeszcze nie udało kupić takich co mają identyczne "czapeczki"

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
misia5 napisał(a):

eli_555 napisał(a):

W nocy dodałam 4 przepisy na dania z kaszą.3 zostały zaakceptowane,a czwarty apryka Eli nadziewana kaszą jaglaną: nie.Dlaczego?

Misiu,nie mogłam użyć tych samych czapeczek w obu przepisach,ponieważ papryki nie były robione w tym samym dniu.Pozdrawiam Elżbieta..

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
eli_555 napisał(a):

Odp: Tu zgłaszamy problemy

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12

Odp: Odp: Odp: Proszę sprawdzić

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Super
kołczu napisał(a):

Dzięki, poruszę ten problem

zewa napisał(a):

A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.

Odp: Odp: Proszę sprawdzić

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Dzięki, poruszę ten problem

zewa napisał(a):

A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy