Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Proszę sprawdzić

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Pyza napisał(a):

2milutka, chodzi o to żeby można było tekst podzielić na akapity a nie wszystko pisane ciurkiem. Żeby można było tak zrobić jeśli ktoś będzie chciał - ja bym chciała bo inaczej dłuższe przepisy zlewają się i są mało czytelne

dokładnie o to mi chodzi

Odp: Odp: Odp: Odp: Proszę sprawdzić

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
2milutka, chodzi o to żeby można było tekst podzielić na akapity a nie wszystko pisane ciurkiem. Żeby można było tak zrobić jeśli ktoś będzie chciał - ja bym chciała bo inaczej dłuższe przepisy zlewają się i są mało czytelne

Odp: Odp: Odp: Proszę sprawdzić

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
a ja bym zostawiła jak jest...na innym portalu są etapy i nie pasuje mi to

Odp: Proszę sprawdzić

MP3-ka
  • MP3-ka

• Przepisy: 266
  • Artykuły: 0
Dziękuję Bunia wiesz ja od niedawna tutaj, nie znam się jeszcze na wszystkim a z tym podziałem na etapy opisu, też jestem za

Odp: Odp: Proszę sprawdzić

Babciagramolka
zewa napisał(a):

A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.

Jestem zdecydowanie za

Do MP3-ka -- Jestem za tym by była możliwość wstawiania zdjęcia potrawy w całości i np. w kawałku bo to czasem jest bardzo istotne .Jeśli chodzi o pokazanie potrawy w innych ujęciach to mozna takie zdjęcia zamieścić na forum załączonym do zdjęcia ( po zamieszczeniu przepisu , pod nim po prawej stronie jest napis Forum - klikasz i wstawiasz tam dodatkowe zdjęcia )

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
A ja mam pytanie czysto techniczne i to raczej chyba do admina bądź informatyków zajmujących się stroną. Czy jest możliwe aby opisy przygotowania mogły się zapisywać nie tak jak do tej pory jednym ciurkiem a oddzielając poszczególne etapy np, enterem ? Taka możliwość jest tylko po edycji opisu i tu od razu moderatorki mają więcej pracy bo przepis muszą zatwierdzać dwa razy.
Wydaje mi się, że podzielony opis na etapy lepiej się czyta i chyba się ze mną też z tym zgodzicie. Bo nawet jak sobie wpiszemy opis z podziałem na etapy to system i taj je zbija w jeden ciąg.

MP3-ka
  • MP3-ka

za rzut z góry nie oczekiwałam punktów, po prostu chciałam dodać zdjęcie na którym będzie to widać. A wersja szklankowa i wersja w talerzu, moim zdaniem mimo tych samych składników to jednak się różnią - dlatego dodałam obie możliwości. Bardzo dziękuję

Babciagramolka
MP3-ka napisał(a):

dodałam właśnie przepis, ale czytając że przecinki i inne znaki w opisie go urywają - zmieniłam! tak samo zmieniłam zdjęciu główne z zupy na talerzu - na zupę w szklance.. Czy te zmiany będą widoczne? bo jak na razie jest tylko starsza wersja

Już zatwierdziłam edycję - nie było mnie moment przy komputerze . Z tym , że musiałam zablokować ostatnie zdjęcie - zgodnie z Regulaminem gotową potrawę przedstawia zdjęcie główne , a reszta to etapy jej przygotowania a Ty wstawiłaś zupę gotową na talerzu , zupę gotową w szklance i jeszcze rzut z góry zupy gotowej w szklance - to 3 zdjęcia tej samej potrawy.

MP3-ka
  • MP3-ka

dodałam właśnie przepis, ale czytając że przecinki i inne znaki w opisie go urywają - zmieniłam! tak samo zmieniłam zdjęciu główne z zupy na talerzu - na zupę w szklance.. Czy te zmiany będą widoczne? bo jak na razie jest tylko starsza wersja

oszude
  • oszude

• Przepisy: 183
Sorry teraz jest , nie zauważyłem.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy