Ale ja ich nie mam! Mogę Ci wysłać screena, za pierogi z kaszą mam 30pkt, więc nie ma 10 za kat. promowaną, a za pierogi z jabłkami jest 5 pkt.Nic się nie zmienia (odświeżałam stronę).
Heniu, sprawdź jeszcze raz - osobiście dodawałem punkty
Henia2 napisał(a):
Chciałam zapytać dlaczego za przepis Pierogi z jabłkami z 1 zdjęciem dostałam tylko 5 pkt, a za Pierogi z kaszą gryczaną... nie dostałam 10pkt za kategorię promowaną?
Chciałam zapytać dlaczego za przepis Pierogi z jabłkami z 1 zdjęciem dostałam tylko 5 pkt, a za Pierogi z kaszą gryczaną... nie dostałam 10pkt za kategorię promowaną?
Dokładnie. Aby dostać punkty za przepis ze zdjęciem trzeba je opisać. Przecież pod każdym zdjęciem dobrze widać miejsce, w którym taki opis się wstawia i ile trzeba wstawić znaków, by opis był zatwierdzony, a punkty za zdjęcie przyznane.
Trzeba tylko pamiętać, by podczas pisania opisu nie wstawiać w nim kropek i przecinków inaczej system podzieli opisy, albo zostanie tylko fragment do przecinka, a reszta zniknie.
Mam pytanie...
Jestem tu nowa i nie wszystko jeszcze łapię, ale udalo mi się wstawić przepis z jednym zdjęciem, jedna gdy spojrzałam na punktacje to zatytułowana jest jako przepis bez zdjęć...Czy jedno zdjęcie nie kwalifikuje się do kategorii "ze zdjęciem" ?
Nie opisałaś zdjęcia i dlatego,musi być każde zdjęcie opisane i napis na zielono że zapunktowane
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp:prośba o sprawdzenie
Henia
Odp: Odp: pomylone zdjęcia
Henia
Odp: Odp: Odp: Odp:prośba o sprawdzenie
misia5
Przecież te punkty znajdują się gdzie indziej
Odp: pomylone zdjęcia
kołczu
Odp: Odp: Odp:prośba o sprawdzenie
Henia
Odp: Odp: Odp:prośba o sprawdzenie
Henia
Odp: Odp:prośba o sprawdzenie
kołczu
Henia2 napisał(a):
Odp:prośba o sprawdzenie
Henia
Odp: Odp: ??
misia5
Trzeba tylko pamiętać, by podczas pisania opisu nie wstawiać w nim kropek i przecinków inaczej system podzieli opisy, albo zostanie tylko fragment do przecinka, a reszta zniknie.
Odp: ??
2milutka
Nie opisałaś zdjęcia i dlatego,musi być każde zdjęcie opisane i napis na zielono że zapunktowane