Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Co się dzieje ze stroną ? Wczoraj nie było nic a dziś w ogóle na swój profil nie mogę wejść. Ładuje się ciągle strona główna.

IGGI
  • IGGI

• Przepisy: 64
  • Artykuły: 9
Dziękuję ślicznie

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
IGGI napisał(a):

Mam pytanko.
Jestem tu świeżakiem. Chciałam dodać poradę w kategorii porad kobiecych, ale nie mam tej kategorii na liście możliwych do dodania.
To coś u mnie nie tak, czy po prostu mam np. jeszcze za niską rangę by takie porady dodawać?

IGGI, dodaj poradę , zaznacz grupę "porady" podczas sprawdzania dodam ją do odpowiedniego działu

IGGI
  • IGGI

Dziękuję za odpowiedź poczekam jeszcze cierpliwie na informacje "z góry".

Babciagramolka
IGGI napisał(a):

Mam pytanko.
Jestem tu świeżakiem. Chciałam dodać poradę w kategorii porad kobiecych, ale nie mam tej kategorii na liście możliwych do dodania.
To coś u mnie nie tak, czy po prostu mam np. jeszcze za niską rangę by takie porady dodawać?

Musisz poczekać na odpowiedź Admina bo ja nie mam pojęcia ( też nie mam tej kategorii u siebie w profilu więc chyba nie zależy to od rangi )

IGGI
  • IGGI

Mam pytanko.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anula7001
  • anula7001

• Przepisy: 23
  • Artykuły: 6
dziekuje za szybka odpowiedz

Babciagramolka
anula7001 napisał(a):

4 dni temu dodałam 5 porad. Czy dlugo trzeba czekac na akceptację? przepisy mam codziennie sprawdzane. z gory dziekuje za odp. pozdrawiam

Porady sprawdza zbysiowa raz w tygodniu i zależnie od tego ile ich jest dodane , jakiej sa jakosci - albo sa akceptowane albo nie . Jesli twoje porady zostały dodane w całej masie innych ( a czasem jest taki wysyp w jednyym czasie ) to musisz uzbroić sie w cierpliwość .

anula7001
  • anula7001

• Przepisy: 23
  • Artykuły: 6
4 dni temu dodałam 5 porad. Czy dlugo trzeba czekac na akceptację? przepisy mam codziennie sprawdzane. z gory dziekuje za odp. pozdrawiam

A z jakiej przeglądarki korzystasz? Może nie wypełniasz wszystkich obowiązkowych pól.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy