Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Newsletter

Babciagramolka
teresa_rm napisał(a):

Dodałam 2 przepisy z 1 zdjęciem (pierś kurczaka w jarzynce i kremowy twarożek śniadaniowy) a zostały mi punkty naliczone jak za przepis bez zdjęcia. Czy nie załadowało zdjęć?

Zdjecia są - tylko czemu nie podpisane ? System nie policzył punktów za nie . Trzeba przepis edytować deodając podpisy pod zdjeciami ( długość podpisu okresla system - pokazuje sie zielony napis ,, zapunktowane ". Tyle , że teraz o doliczenie punktów trzeba się upomnieć do któregos z Adminów Tit , Kołczu lub zozolek bo Moderatorzy nie mogą ,, grzebać " przy punktacji .( Admini będą dopiero w poniedziałek )

Odp: Newsletter

teresa_rm
  • teresa_rm

• Przepisy: 143
  • Artykuły: 13
Dodałam 2 przepisy z 1 zdjęciem (pierś kurczaka w jarzynce i kremowy twarożek śniadaniowy) a zostały mi punkty naliczone jak za przepis bez zdjęcia. Czy nie załadowało zdjęć?

Odp: Tu zgłaszamy problemy

anula130189
ile sie czeka na zamówiony,zamówiłam w poniedziałek i nadal nie dostałam nagrody?

Newsletter

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
  • Artykuły: 0
Czy za wyróżnienie w newsletterze nie otrzymuje się już punktów?

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Stenka
  • Stenka

• Przepisy: 331
  • Artykuły: 7
Jako termin realizacji zamówionej torby mam 24 sierpnia a do tej pory nie otrzymałam

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
zewa napisał(a):

misia5 napisał(a):

zewa napisał(a):

misia5 napisał(a):

zewa napisał(a):

Co się dzieje ze stroną ? Wczoraj nie było nic a dziś w ogóle na swój profil nie mogę wejść. Ładuje się ciągle strona główna.

Zobacz proszę z innej przeglądarki. Ja używam chrome i strony na Gotujmy normalnie mi się otwierają.

dzięki, zaraz sprawdzę.

Proszę bardzo

działa, dzięki jeszcze raz

Cieszę się, że mogłam pomóc

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
misia5 napisał(a):

zewa napisał(a):

misia5 napisał(a):

zewa napisał(a):

Co się dzieje ze stroną ? Wczoraj nie było nic a dziś w ogóle na swój profil nie mogę wejść. Ładuje się ciągle strona główna.

Zobacz proszę z innej przeglądarki. Ja używam chrome i strony na Gotujmy normalnie mi się otwierają.

dzięki, zaraz sprawdzę.

Proszę bardzo

działa, dzięki jeszcze raz

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

zewa napisał(a):

misia5 napisał(a):

zewa napisał(a):

dzięki, zaraz sprawdzę.

Proszę bardzo

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
misia5 napisał(a):

zewa napisał(a):

dzięki, zaraz sprawdzę.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

zewa napisał(a):

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy