Dodałam 2 przepisy z 1 zdjęciem (pierś kurczaka w jarzynce i kremowy twarożek śniadaniowy) a zostały mi punkty naliczone jak za przepis bez zdjęcia. Czy nie załadowało zdjęć?
Zdjecia są - tylko czemu nie podpisane ? System nie policzył punktów za nie . Trzeba przepis edytować deodając podpisy pod zdjeciami ( długość podpisu okresla system - pokazuje sie zielony napis ,, zapunktowane ". Tyle , że teraz o doliczenie punktów trzeba się upomnieć do któregos z Adminów Tit , Kołczu lub zozolek bo Moderatorzy nie mogą ,, grzebać " przy punktacji .( Admini będą dopiero w poniedziałek )
Dodałam 2 przepisy z 1 zdjęciem (pierś kurczaka w jarzynce i kremowy twarożek śniadaniowy) a zostały mi punkty naliczone jak za przepis bez zdjęcia. Czy nie załadowało zdjęć?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Newsletter
Babciagramolka
Zdjecia są - tylko czemu nie podpisane ? System nie policzył punktów za nie . Trzeba przepis edytować deodając podpisy pod zdjeciami ( długość podpisu okresla system - pokazuje sie zielony napis ,, zapunktowane ". Tyle , że teraz o doliczenie punktów trzeba się upomnieć do któregos z Adminów Tit , Kołczu lub zozolek bo Moderatorzy nie mogą ,, grzebać " przy punktacji .( Admini będą dopiero w poniedziałek )
Odp: Newsletter
teresa_rm
Odp: Tu zgłaszamy problemy
anula130189
Newsletter
Beatris
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Stenka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Cieszę się, że mogłam pomóc
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
działa, dzięki jeszcze raz
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Proszę bardzo
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
dzięki, zaraz sprawdzę.
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Zobacz proszę z innej przeglądarki. Ja używam chrome i strony na Gotujmy normalnie mi się otwierają.