Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

ajo
  • ajo

• Przepisy: 353
  • Artykuły: 42
No tak, czyli źródło problemu już jasne...dzięki

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
ajo napisał(a):

Dziękuję za informację...nie wiem dlaczego tak się z tymi opisami pomieszało, ponieważ umieszczając przepis podpisywałam je zupełnie inaczej Tak czy siak edytowałam przepis, wgrałam zdjęcia od nowa i podpisałam

Nie wstawiaj przecinków w opisach zdjęć. Teraz mimo edycji jest to samo, ponieważ w opisach wstawiłaś przecinki. Opis pod zdjęciem musi się składać z ciągu wyrazów rozdzielonych tylko spacjami inaczej system podzieli opis na kilka zdjęć.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

ajo
  • ajo

Dziękuję za informację...nie wiem dlaczego tak się z tymi opisami pomieszało, ponieważ umieszczając przepis podpisywałam je zupełnie inaczej Tak czy siak edytowałam przepis, wgrałam zdjęcia od nowa i podpisałam

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
tak czytam te prośby o sprawdzenie punktacji i przeważnie system nie nalicza punktów gdy opisy pod zdjęciami są zbyt krótkie albo nie ma ich wcale. Jakoś nie bardzo mogę zrozumieć jak ludzie to pomijają bo przecież system bardzo wyraźnie daje znać kiedy ilość znaków jest wystarczająca wyświetlając kolorowy komunikat... wystarczy po prostu patrzeć co się robi...

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

ajo napisał(a):

Witam,

czy mogę prosić o sprawdzenie punktacji za dodany ostatnio mój przepis na "Pastę ze szprotkami"? Otrzymałam bowiem za ten przepis tylko 15 pkt mimo, że dodałam 5 zdjęć
z góry dziękuję

Sprawdziłam Twój przepis i faktycznie opisy pod zdjęciami są za krótkie. Od dodania przepisu minęła doba więc mimo poprawy system sam nie naliczy Ci punktów za zdjęcia.

zmieniono 1 raz (ostatnio 29 sie 2012 09:30 przez misia5)

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

ajo napisał(a):

Witam,

czy mogę prosić o sprawdzenie punktacji za dodany ostatnio mój przepis na "Pastę ze szprotkami"? Otrzymałam bowiem za ten przepis tylko 15 pkt mimo, że dodałam 5 zdjęć
z góry dziękuję

Zobacz czy poprawnie opisałaś zdjęcia. Za brak opisów pod zdjęciami oraz za krótkie opisy system nie nalicza punktów.

ajo
  • ajo

Witam,

z góry dziękuję

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
https://gotujmy.pl/surowka-z-cukini-i-sliwek-,przepisy,160806.html
Czy ten przepis nie podlega kategori promowanej.

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
https://gotujmy.pl/ciasteczka-z-jablkiem,przepisy,160687.html
czy przepis nie zalicza się do kategori premiowanej.?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

jolanka1
  • jolanka1

• Przepisy: 9
Jakie to proste , hehe
dobrze nie doczytałam a raczej nie popatrzyłam, DZIĘKUJ Ę BARDZO!

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy