Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
wp napisał(a):

jak zlikwidować konto,dzięki za podpowiedź

wejdź w "mój profil" a później w "edycja danych" to jest druga zakładka ....tam na samym dole strony jest opcja "usuń konto"

usunięcie konta

miecio
  • miecio

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Jak usunąć konto. Nie ma na stronie opcji "usunięcie konta" jak piszecie w informacjach.

Odp: Odp: Odp: Kategoria promowana

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
misia5 napisał(a):

Cukinia panierowana nie trafia do tej kategorii ponieważ każdy w domu tak przygotowuje cukinię i przepisów na taką właśnie cukinię jest bardzo dużo na Gotujmy. Natomiast pieczarki mają oznaczoną kategorię promowaną. Myślę, że za chwilę system naliczy Ci za nie punkty.

Rozumiem i dziękuję za wyjaśnienie. Tak myślałam, jeżeli chodzi o pierwszy przepis. Zastanawiałam się tylko jak jest z drugim. Ale już jest ok. Punkty doliczone. Jeszcze raz dziękuję.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

chcę zlikwidować konto -potrzebna mi pomoc!

jak zlikwidować konto,dzięki za podpowiedź

jak zlikwidować konto?

jw

Odp: Odp: Kategoria promowana

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Cukinia panierowana nie trafia do tej kategorii ponieważ każdy w domu tak przygotowuje cukinię i przepisów na taką właśnie cukinię jest bardzo dużo na Gotujmy. Natomiast pieczarki mają oznaczoną kategorię promowaną. Myślę, że za chwilę system naliczy Ci za nie punkty.

Odp: Kategoria promowana

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
Mam pytanie. Czy moje przepisy: "Panierowana cukinia" i "Pieczarki nadziewane kurkami" nie spełniają warunków kategorii promowanej?

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
dodałąm przepis dostałam punkty za niego ale nie zostały one doliczone do ogólnej punktacji dlaczego?

Odp: Kategoria promowana

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
ja piszę wielką literą nick jeśli tak sam właściciel ma to napisane - do przejs będę się zwracała małą literą bo z małej sama się podpisała - i nie widzę w tym nic dziwnego. Natomiast też dziwi mnie nerwowa reakcja gdy ktoś się upomina "o swoje" - sama administracja wiele razy pokazała, w tym przypadku także, że jak się człowiek nie pożali albo nie poawanturuje to nic nie ma. A nieprzyjemne zwracanie się oficjalnie, na forum, do użytkowników to tylko tutaj - znak jakości tego portalu. Nigdzie indziej z czymś takim się nie spotkałam - wszędzie admini są po prostu uprzejmi, bez prywatnych wycieczek - bardzo stanowczy jak trzeba, czasami surowi jeśli trzeba, ale po prostu uprzejmi.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy