Cukinia panierowana nie trafia do tej kategorii ponieważ każdy w domu tak przygotowuje cukinię i przepisów na taką właśnie cukinię jest bardzo dużo na Gotujmy. Natomiast pieczarki mają oznaczoną kategorię promowaną. Myślę, że za chwilę system naliczy Ci za nie punkty.
Rozumiem i dziękuję za wyjaśnienie. Tak myślałam, jeżeli chodzi o pierwszy przepis. Zastanawiałam się tylko jak jest z drugim. Ale już jest ok. Punkty doliczone. Jeszcze raz dziękuję.
Cukinia panierowana nie trafia do tej kategorii ponieważ każdy w domu tak przygotowuje cukinię i przepisów na taką właśnie cukinię jest bardzo dużo na Gotujmy. Natomiast pieczarki mają oznaczoną kategorię promowaną. Myślę, że za chwilę system naliczy Ci za nie punkty.
ja piszę wielką literą nick jeśli tak sam właściciel ma to napisane - do przejs będę się zwracała małą literą bo z małej sama się podpisała - i nie widzę w tym nic dziwnego. Natomiast też dziwi mnie nerwowa reakcja gdy ktoś się upomina "o swoje" - sama administracja wiele razy pokazała, w tym przypadku także, że jak się człowiek nie pożali albo nie poawanturuje to nic nie ma. A nieprzyjemne zwracanie się oficjalnie, na forum, do użytkowników to tylko tutaj - znak jakości tego portalu. Nigdzie indziej z czymś takim się nie spotkałam - wszędzie admini są po prostu uprzejmi, bez prywatnych wycieczek - bardzo stanowczy jak trzeba, czasami surowi jeśli trzeba, ale po prostu uprzejmi.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia14
wejdź w "mój profil" a później w "edycja danych" to jest druga zakładka ....tam na samym dole strony jest opcja "usuń konto"
usunięcie konta
miecio
Odp: Odp: Odp: Kategoria promowana
Beatris
Rozumiem i dziękuję za wyjaśnienie. Tak myślałam, jeżeli chodzi o pierwszy przepis. Zastanawiałam się tylko jak jest z drugim. Ale już jest ok. Punkty doliczone. Jeszcze raz dziękuję.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
jak zlikwidować konto?
Odp: Odp: Kategoria promowana
misia5
Odp: Kategoria promowana
Beatris
Papaja
Odp: Kategoria promowana
Pyza