Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Kategoria promowana

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
Tit, nie chodzi mi o to, e nie ma tam, w zakładce , moich przepisów. To kwestia, gustu, szczęścia itd czy przepis jest uznany za super, czy nie. Ale jako ilustrację do "artykułu" wykorzystano moje zdjęcie, bez linku, a nawet podpisania kto jest autorem zdjęcia (zdjęcie pochodzi z mojego przepisu na muffinki z syropem z dzikiej róży) i to mi się wydało nie w porządku.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
przejs napisał(a):

wiem , ze to nie problem, ale przykro mi się zrobilo...
moje przepisy na muffinki nie zostaly nigdy uznane jako super, poza tymi z malinami, mimo ze pozniejsze, innych osob zyskaly miano superprzepisow..nic to,jestem cienias, przezyję..ale nagle moja fota, mimo ze nie superprzepis, mimo ze w konkursie dupa, nagle staje się ilustracją dla supermuffinek...i to bez linka, bez autora....nieładnie....
https://gotujmy.pl/najlepsze-przepisy-na-muffinki,przepisy,147331.html

Rozumiem Cię.. tez kiedyś miałam podobnie.. Dodałam raz nietypowy przepis na roladki z pokrzywami - nikt ich nie docenił i nic sobie z tego nie robiłam, ale przykro mi się zrobiło gdy po tygodniu pewna osoba zrobiła je z tą różnicą że zmieniła tylko rodzaj panierki i nie dość że był to SuperPrzepis to jeszcze był w Daniach Dnia..

przejs napisał(a):

moje przepisy na muffinki nie zostaly nigdy uznane jako super, poza tymi z malinami, mimo ze pozniejsze, innych osob zyskaly miano superprzepisow..nic to,jestem cienias, przezyję..ale nagle moja fota, mimo ze nie superprzepis, mimo ze w konkursie dupa, nagle staje się ilustracją dla supermuffinek...i to bez linka, bez autora....nieładnie....

Zaręczam cię, że był tam twój przepis, ale musiał zniknąć. Czasem jest tak, że klikam i np superprzepis, albo dodaję do ksiązki kucharskiej i po setnym komunikacie że zapis się nie powiódł mówię sobie - odpuszczę moze później i potem zapominam. a który to twój przepis?

Odp: Kategoria promowana

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
https://gotujmy.pl/cukinia-z-jajkiem-i-szynka-na-sniadanie,przepisy,158734.html
nie naliczono pky za kat. promowana, czy przepis sie nie nadaje?

Odp: Tu zgłaszamy problemy

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sie 2012 22:26 przez przejs)

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Ostra na Słodko napisał(a):

Witam serdecznie

Jestem nowym uzytkownikiem i mam problem z dodaniem przepisu.

Za kazdym razem podczas próby jego wgrania pojawia się błąd: Niestety zapis przepisu nie powiódł się.

Co jest tego przyczyną?
Proszę o kontakt

Pozdrawiam
Ostra Na Słodko

Ale fajny nick...

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sie 2012 19:07 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Przepis się zapisał

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Ostra na Słodko
Witam serdecznie

Jestem nowym uzytkownikiem i mam problem z dodaniem przepisu.

Za kazdym razem podczas próby jego wgrania pojawia się błąd: Niestety zapis przepisu nie powiódł się.

Co jest tego przyczyną?
Proszę o kontakt

Pozdrawiam
Ostra Na Słodko

Babciagramolka
Justine27 napisał(a):

chcialam tylko zapytac czy bób, mloda kapustka itd to tez sa sierpniowe warzywa, bo u moich rodicow wlasnie rosna....?

Do kategorii premiowanej liczą się tylko te wymienione , a nie wszystkie.

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
ja tez mialam z karta

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy