Tit, nie chodzi mi o to, e nie ma tam, w zakładce , moich przepisów. To kwestia, gustu, szczęścia itd czy przepis jest uznany za super, czy nie. Ale jako ilustrację do "artykułu" wykorzystano moje zdjęcie, bez linku, a nawet podpisania kto jest autorem zdjęcia (zdjęcie pochodzi z mojego przepisu na muffinki z syropem z dzikiej róży) i to mi się wydało nie w porządku.
wiem , ze to nie problem, ale przykro mi się zrobilo...
moje przepisy na muffinki nie zostaly nigdy uznane jako super, poza tymi z malinami, mimo ze pozniejsze, innych osob zyskaly miano superprzepisow..nic to,jestem cienias, przezyję..ale nagle moja fota, mimo ze nie superprzepis, mimo ze w konkursie dupa, nagle staje się ilustracją dla supermuffinek...i to bez linka, bez autora....nieładnie....
https://gotujmy.pl/najlepsze-przepisy-na-muffinki,przepisy,147331.html
Rozumiem Cię.. tez kiedyś miałam podobnie.. Dodałam raz nietypowy przepis na roladki z pokrzywami - nikt ich nie docenił i nic sobie z tego nie robiłam, ale przykro mi się zrobiło gdy po tygodniu pewna osoba zrobiła je z tą różnicą że zmieniła tylko rodzaj panierki i nie dość że był to SuperPrzepis to jeszcze był w Daniach Dnia..
moje przepisy na muffinki nie zostaly nigdy uznane jako super, poza tymi z malinami, mimo ze pozniejsze, innych osob zyskaly miano superprzepisow..nic to,jestem cienias, przezyję..ale nagle moja fota, mimo ze nie superprzepis, mimo ze w konkursie dupa, nagle staje się ilustracją dla supermuffinek...i to bez linka, bez autora....nieładnie....
Zaręczam cię, że był tam twój przepis, ale musiał zniknąć. Czasem jest tak, że klikam i np superprzepis, albo dodaję do ksiązki kucharskiej i po setnym komunikacie że zapis się nie powiódł mówię sobie - odpuszczę moze później i potem zapominam. a który to twój przepis?
zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sie 2012 22:26 przez przejs)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Kategoria promowana
przejs
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Mysiunia
Rozumiem Cię.. tez kiedyś miałam podobnie.. Dodałam raz nietypowy przepis na roladki z pokrzywami - nikt ich nie docenił i nic sobie z tego nie robiłam, ale przykro mi się zrobiło gdy po tygodniu pewna osoba zrobiła je z tą różnicą że zmieniła tylko rodzaj panierki i nie dość że był to SuperPrzepis to jeszcze był w Daniach Dnia..
Zaręczam cię, że był tam twój przepis, ale musiał zniknąć. Czasem jest tak, że klikam i np superprzepis, albo dodaję do ksiązki kucharskiej i po setnym komunikacie że zapis się nie powiódł mówię sobie - odpuszczę moze później i potem zapominam. a który to twój przepis?
Odp: Kategoria promowana
Justine27
nie naliczono pky za kat. promowana, czy przepis sie nie nadaje?
Odp: Tu zgłaszamy problemy
przejs
Bahus
Ale fajny nick...
misia5
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Ostra na Słodko
Jestem nowym uzytkownikiem i mam problem z dodaniem przepisu.
Za kazdym razem podczas próby jego wgrania pojawia się błąd: Niestety zapis przepisu nie powiódł się.
Co jest tego przyczyną?
Proszę o kontakt
Pozdrawiam
Ostra Na Słodko
Babciagramolka
Do kategorii premiowanej liczą się tylko te wymienione , a nie wszystkie.
Justine27