Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Artykuł

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
joy1lover rozsyła spam

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
Od:

joy1lover
Napisane: dzisiaj, 129
Temat: Halo
Halo
Mam na imię Joy widziałem dzisiaj swój profil i kocham to myślę, że możemy kliknąć więc proszę i będzie jak do mnie e-mail poprzez mój adres e-mail Tak więc (joyjobe779@yahoo.fr) tak, że ja mogę powiedzieć trochę więcej o mnie i daje mi piękny obraz, dzięki czemu można wiedzieć mi dobrze ok. Czekam, aby zobaczyć swoją piękną odpowiedź już wkrótce. Brakuje radości.

E-mail; joyjobe779@yahoo.fr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hello
My name is Joy i saw your profile today and i love it i think we can click so please i will like you to email me back through my email address thus (joyjobe779@yahoo.fr) so that i can tell you some more about me and give you my lovely picture so that you can know me well ok. i'm waiting to see your lovely reply soon. Miss Joy.

Email;joyjobe779@yahoo.fr

Ktoś mi dzisiaj przysłał taką wiadomość. Nie rozumiem o co chodzi? Czy to spam?

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Ania Hosz napisał(a):

Mam pytanie, dodałam jakiś czas temu poradę/ artykuł- ale nadal się nie wyświetla... jak otwieram go w moim profilu to podświetla się na szaro z przekreśleniem...
Proszę o informacje, czy coś z nim jest nie tak? Czy coś trzeba zmienić? Dlaczego się nie opublikował?

Napisz w tej sprawie PW do Kołczu lub do zbysiowej oni udzielą Ci odpowiedzi na zadane pytanie.

Odp: Odp: Artykuł

misia5
  • misia5

Marika_1961 napisał(a):

Witanm serdecznie i pozdrawiam ,od paru dni mam problem z wpisaniem przepisow,chcialam wstawic pare przepisow i wszystko jest okej az do momentu podania przygotowania danej potrawy .Nie chce mi przyjac zadnego wpisuporadzcie co mam zrobic,skladniki nazw apotrawy wszystko wchodzi jak i zdjecia tylko przygotowanie nie przyjmuje.Zycze milego dnia

Spróbuj dodać przepis z innej przeglądarki. Ja takie problemy miałam na przeglądarce IE9 Jak tylko zmieniłam przeglądarkę wszystko wróciło do normy.

Marika_1961
Witanm serdecznie i pozdrawiam ,od paru dni mam problem z wpisaniem przepisow,chcialam wstawic pare przepisow i wszystko jest okej az do momentu podania przygotowania danej potrawy .Nie chce mi przyjac zadnego wpisuporadzcie co mam zrobic,skladniki nazw apotrawy wszystko wchodzi jak i zdjecia tylko przygotowanie nie przyjmuje.Zycze milego dnia

Artykuł

Ania Hosz
  • Ania Hosz

• Przepisy: 198
  • Artykuły: 1
Mam pytanie, dodałam jakiś czas temu poradę/ artykuł- ale nadal się nie wyświetla... jak otwieram go w moim profilu to podświetla się na szaro z przekreśleniem...
Proszę o informacje, czy coś z nim jest nie tak? Czy coś trzeba zmienić? Dlaczego się nie opublikował?

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
mela25 napisał(a):

Tak , dokładnie 5 dni temu dodawałam i zaliczyło punkty tylko za jeden , mimo ze w punktacji pisze co ile za przepis a punkty się nie naliczyły . Chciałam edytować rulon bo przez przypadek wpisało mi się rulona ;/ ale nie dało się i być może punkty sie nie naliczyły

No to teraz już wiadomo czemu Ci nie zaliczyło punktów jak trzeba - widocznie robiłaś kilka razy edycję i nie zawsze opisywałaś zdjęcia tak jak trzeba - zaliczyło jak bez zdjęć . Nazwę już Ci poprawiam a o prawidłowe punkty pisz do Tit . Pam,iętajcie by jeśli edytujecie przepisy opisywac porządnie wszystkie zdjecia i wstawiać wszystkie zdjęcia tak jak trzeba bo inaczej punkty mogą zniknąć - system to tylko system - liczy to co widzi.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

mela25
  • mela25

• Przepisy: 454
Tak , dokładnie 5 dni temu dodawałam i zaliczyło punkty tylko za jeden , mimo ze w punktacji pisze co ile za przepis a punkty się nie naliczyły . Chciałam edytować rulon bo przez przypadek wpisało mi się rulona ;/ ale nie dało się i być może punkty sie nie naliczyły

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

mela25 napisał(a):

Dodałam dzisiaj 2 przepisy stan przed dodaniem 699 punktów po dodaniu powinnam mieć 746 punktów a mam 719 dla czego ? PISZE JUŻ OD KILKU DNI DO MODERATORÓW NIKT NADAL MI NIE POMÓGL

Ostatnie dodane przepisy masz 14.06.2012 Były to dwa przepisy.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

mela25 napisał(a):

Dodałam dzisiaj 2 przepisy stan przed dodaniem 699 punktów po dodaniu powinnam mieć 746 punktów a mam 719 dla czego ? PISZE JUŻ OD KILKU DNI DO MODERATORÓW NIKT NADAL MI NIE POMÓGL

Do, którego moderatora pisałaś? Do Babcigramolki, zbysiowej czy do mnie? Ja nic od Ciebie nie dostałam.

W sprawie punktów musisz pisać do Tit, bo tylko ona może Ci pomóc w tej sprawie.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy