Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

cofnięcie postu

Proszę o usunięcie moich wpisów.

zmieniono 2 razy (ostatnio 09 lip 2012 14:18 przez wujaszek.jarek@wp.pl)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
O to super, kamień z serca Fajnie, że książka się znalazła - życzę więcej szczęścia z nowym listonoszem

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
kołczu napisał(a):

Bernadetto, książki wysłałem w poniedziałek 18 czerwca. Minęło już więc 10 dni, paczka powinna przyjść na dniach - jeśli nie dojdzie do poniedziałku będę interweniował w tej sprawie A może już doszła ?

Udałam się na pocztę... Jednego dnia Pani poinformowała mnie, że nie ma dla mnie żadnej przesyłki, gdy powiedziałam, że MUSI być, odparła, że ustali co i jak i poprosiła, abym przyszła następnego dnia... I okazało się, że listonosz podobno dwukrotnie awizował paczkę, tylko przez przypadek wrzucił awizo do sąsiadów. Problem w tym, że u mnie zawsze ktoś jest, a sąsiad żadnego awiza nie znalazł. Niemniej udało mi się w końcu odebrać książkę, która była zapakowana chyba w nową kopertę A zatem dziękuję bardzo Dowiedziałam się jednak, że od lipca paczki ma dostarczać już nowy listonosz, więc może temu już się takie sytuacje nie będę przydarzać...

Odp: Odp: Punkty za przepisy

Danusia19671
Dzięki za odpis

Odp: Punkty za przepisy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Danusia19671 napisał(a):

Witam
Chciałam się zapytać jak to jest,dodałam do przepisu Smerfetka 5 zdjęć a mam tylko policzone 15 pkt
https://gotujmy.pl/smerfetka-3,przepisy,154703.html

Kiedyś też dodałam do przepisu 5 zdjęć i też mam 15 pkt.
https://gotujmy.pl/bukiet-jarzyn-wg-danusi,przepisy,149767g1,zdjecie.html

Pisałam od razu wiadomość,ale nikt mi nie odpisał i pkt.zostały nie zmienione.
Proszę o jakąś odpowiedź dlaczego tak jest.
Dziękuję i pozdrawiam

W przepisie na Bukiet jarzyn masz źle opisane zdjęcia w przepisie na Smerfetkę jest ta sama sytuacja.

Podczas opisywania zdjęć nie używaj przecinków. Opis ma być ciągiem wyrazów bez znaków interpunkcyjnych.

Odp: Punkty za przepisy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Zobacz czy masz prawidłowo opisane zdjęcia.

Punkty za przepisy

Danusia19671

Witam
Chciałam się zapytać jak to jest,dodałam do przepisu Smerfetka 5 zdjęć a mam tylko policzone 15 pkt
https://gotujmy.pl/smerfetka-3,przepisy,154703.html

Kiedyś też dodałam do przepisu 5 zdjęć i też mam 15 pkt.
https://gotujmy.pl/bukiet-jarzyn-wg-danusi,przepisy,149767g1,zdjecie.html

Pisałam od razu wiadomość,ale nikt mi nie odpisał i pkt.zostały nie zmienione.
Proszę o jakąś odpowiedź dlaczego tak jest.
Dziękuję i pozdrawiam

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

Straszny nicpoń z tego listonosza. Nie można z nim nic zrobić? Może też po prostu poczta się wlecze? Miejmy nadzieję, że jednak książka dotrze!

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
kołczu napisał(a):

Bernadetto, książki wysłałem w poniedziałek 18 czerwca. Minęło już więc 10 dni, paczka powinna przyjść na dniach - jeśli nie dojdzie do poniedziałku będę interweniował w tej sprawie A może już doszła ?

Dziękuję bardzo za informację. Do mnie niestety książka nadal nie dotarła , ale będę cierpliwie czekać... Jeśli wysłaliście za pośrednictwem poczty, to niestety jest "szansa", że została przygarnięta przez listonosza, bo dziwnym trafem w ciągu 3 tygodni zaginęły aż 4 przesyłki do mnie...

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy