Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Usunięcie konta

Babciagramolka
Gorąca prośba do Informatyka . Nie wiem czy zauważyliscie ale zegar Gotujmy.pl przekłamuje o jakieś 15 minut w przód . Specjalnie to chyba nikomu nie przeszkadza gdyby nie Regulamin . Właściciele blogów , a następnie Moderatorzy popadaja w lekką paranoję bo niby wiadomo, ze przepis był wstawiony najpierw tu ( wiem na 100 % bo widzę to na swoich przepisach ) a dopiero potem na własnym blogu - tymczasem czas pokazuje odwrotnie ( czas na blogu jest prawidłowy ). Podobnie jest z innymi . Jesli ktoś zwróci uwagę na odstępstwo od Regulaminu zaraz to Moderator będzie pamietać . Jesli potem - autor musi sie głupio tłumaczyć .
Oczywiście mogła bym odczekać te 15 minut ze wstawianiem na blog - ale jak już siedzę przy komputerze to nie widzę powodu by robić sobie przerwę .Niech ktoś cofnie ten zegarek i będzie po problemie

Odp: Odp: Usunięcie konta

Babciagramolka
Mysiunia napisał(a):

Wczoraj wogóle nie mogłam dodać przepisu, zawsze korzystam z firefoxa, dziś nie było żadnych problemów, wczoraj zatwierdziło tylko przepis bez zdjęć, ze zdjęciami się ładował przez dobre 5 minut (zdjęcia miałam bardzo małej rodzielczość 500px), po czym pojawiał się komunikat "bład zapisu" i tak za każdym razem.. Dziś jest dobrze, to może skorzystam i dodam zaległości

Przy każdym zapisie jak są zdjęcia , a szczegółnie 5 ładuje się strasznie długo- ja odchodzę od komputera . Potem sprawdź u siebie na koncie czy pomimo informacji błąd nie zapisało - bo tak też może być . Wstawiaj zaległości- dziś od 14.00 ja urzęduję więc jak by co to pisz

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
Wczoraj wogóle nie mogłam dodać przepisu, zawsze korzystam z firefoxa, dziś nie było żadnych problemów, wczoraj zatwierdziło tylko przepis bez zdjęć, ze zdjęciami się ładował przez dobre 5 minut (zdjęcia miałam bardzo małej rodzielczość 500px), po czym pojawiał się komunikat "bład zapisu" i tak za każdym razem.. Dziś jest dobrze, to może skorzystam i dodam zaległości

Babciagramolka
Mysiunia- przy wstawianiu uważaj żeby nie wpisywać przy opisyweaniu zdjęć przecinków w tekście bo system traktuje to jak dzielenie tekstu i przerzuca dalszą część opisu do drugiego zdjęcia .A jak edytujesz i to po kilka razy to zalicza ( system ) wersje podstawową za minimum punktów .
Musisz zrozumieć , że to jest tylko maszyna i nie przyjmuje do wiadomosci ani dobrej woli ani chęci poprawienia - jeśli robisz coś co wykracza po za funkce zaprogramowane to albo zapisuje źle , albo się wiesza .
Wstawiam przepisy dzień w dzień i nie mam problemów ( wstawiam i z Opery i z Firefoxa i z Google Chrome - zależy na czym akurat pracuję ).
Zwróć uwagę czy nie klikasz po kilka razy na Zapisz , albo czy zaznaczasz odpowiednio wszystkie rubryki przy edycji .Czasem coś się przeoczy .

A jesli coś Ci nie wychodzi - napisz do Moderatora - pomoże . Punkty też nie ,, zając " nie uciekną - Tit doliczy .

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Mysiunia napisał(a):

Wczoraj usiłowałam 6 razy dodać przepis ze zdjęciami na jabłka w sosie malinowym - bez skutku, w końcu wstawiłam sam przepis, po jego zaakceptowaniu dwukrotnie probowałam go zedytować i wstawić zdjęcia i się nie dało. Dziś rano po raz 9 wstawiałam 5 zdjęć, do każdego dałam opis i co? Dostałam punkty tylko za 1 zdjęcie, mimo iż przy przepisie widnieje 5 fotek i każdą jedną opisałam po raz setny regulaminowym opisem! Po prostu nerwów brak, mimo iż każde zdjęcie opisałam to opisów nie ma, jest tylko po 1 słowie do każdego zdjęcia. Staje się to strasznie zniechęcające... abo wyrównajcie punkty, albo usuńcie te 4 zdjęcia

Mysiuniu, podaj mi opisy jakie mają być pod zdjęciami na P.W. sama je wstawię.

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
Wczoraj usiłowałam 6 razy dodać przepis ze zdjęciami na jabłka w sosie malinowym - bez skutku, w końcu wstawiłam sam przepis, po jego zaakceptowaniu dwukrotnie probowałam go zedytować i wstawić zdjęcia i się nie dało. Dziś rano po raz 9 wstawiałam 5 zdjęć, do każdego dałam opis i co? Dostałam punkty tylko za 1 zdjęcie, mimo iż przy przepisie widnieje 5 fotek i każdą jedną opisałam po raz setny regulaminowym opisem! Po prostu nerwów brak, mimo iż każde zdjęcie opisałam to opisów nie ma, jest tylko po 1 słowie do każdego zdjęcia. Staje się to strasznie zniechęcające... abo wyrównajcie punkty, albo usuńcie te 4 zdjęcia

Wczoraj edytowałam swój przepis Panna cotta i został on zaakceptowany.Dziś go nie ma, jak i również nóżek wieprzowych w galarecie. Dlaczego zostały usunięte? Błędu nie było żadnego.

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
nie rozumie a rozumiemdbajmy o poprawną polszczyznę!

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Smakowita88 napisał(a):

Ja SMAKOSZ wróciłam i już na wstępie zostały mi usunięte moje własne przepisy które zamieściłam również na dwóch innych portalach. Rozumie pomyłkę-proszę o przywrócenie.Pozdrawiam

Tak były Twoje, ale wstawiłaś kopie z innych portali. Przecież wiesz, że na Gotujmy nie wstawia się kopii przepisów.

Ja SMAKOSZ wróciłam i już na wstępie zostały mi usunięte moje własne przepisy które zamieściłam również na dwóch innych portalach. Rozumie pomyłkę-proszę o przywrócenie.Pozdrawiam

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy