Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Już tłumaczę - książki tofu zostały wysłane przez kołczu, jutro zapytamy dokładnie kiedy wyszły - bo dziś go nie ma. Jeśli chodzi o kategorię promowaną świąteczne mięsa problem powstał z powodu nawału pracy i zmian w redakcji, którymi zostałam zaskoczona. Innymi słowy poinformowano mnie, że zamiast 3 osób w redakcji zostałam sama, z wszystkimi konkursami, ktore oglosiliśmy na głowie i jeszcze z Tomkiem Jakubiakiem, z którym się kontakt urwał. W wolnej chwili przejrzymy te przepisy i doślemy nagrody.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
Bernadetta napisał(a):

Tit napisał(a):

jestem już - to prawda, tylko ja mogę "naprawić system, jeśli cos pofikołkował przy zdjęciach. Wielokrotnie to zgłaszałam. Rada jest taka, żeby nie używać znaków przestankowych w tytułach zdjęć Pamiętajcie że opisy muszą zapunktować. Jeżeli nie zapunktowały prawidłowo to pisać do mnie a jak ja długo nie reaguję - to molestować Kołczu on mi będzie was podtykał do skutku. Niestety jest nas mniej niż było, Cherry ma ważniejsze zadania od gotujmy.pl i wpada tu tylko gościnnie, a kołczu jest tylko z rana jutro z rana spróbuję usiąść do tych waszych punktów (niestety to czasochłonne). Książki o tofu już zostały wysłane.

Czy książki o tofu zostały wysłane do wszystkich ? Nadal nie otrzymałam i nie wiem czy tylko ja czekam czy też ktoś jeszcze ? I jeszcze mam jedno pytanie... Czy dodane przeze mnie ostatnio przepisy na przekąski nie kwalifikują się pod kategorię promowaną ?

Dziękuję za punkty za kategorię promowaną. Czekam jeszcze na informację w sprawie książki, bo wiem, że jedna z laureatek dostała ją przed tygodniem, a do mnie nadal nie dotarła. I bardzo proszę też o wskazanie linku do strony, na której zostały zamieszczone wyniki dwóch wcześniejszych kategorii promowanych. Nie wiem czy w ogóle zostały ogłoszone czy nie, ale moje wcześniejsze pytania w tej kwestii pozostały bez odpowiedzi.To było tak dawno temu, że nawet nie pamiętam dokładnie, ale chyba chodzi o mięsa świąteczne i dania dietetyczne... Pozdrawiam

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
Tit napisał(a):

jestem już - to prawda, tylko ja mogę "naprawić system, jeśli cos pofikołkował przy zdjęciach. Wielokrotnie to zgłaszałam. Rada jest taka, żeby nie używać znaków przestankowych w tytułach zdjęć Pamiętajcie że opisy muszą zapunktować. Jeżeli nie zapunktowały prawidłowo to pisać do mnie a jak ja długo nie reaguję - to molestować Kołczu on mi będzie was podtykał do skutku. Niestety jest nas mniej niż było, Cherry ma ważniejsze zadania od gotujmy.pl i wpada tu tylko gościnnie, a kołczu jest tylko z rana jutro z rana spróbuję usiąść do tych waszych punktów (niestety to czasochłonne). Książki o tofu już zostały wysłane.

Czy książki o tofu zostały wysłane do wszystkich ? Nadal nie otrzymałam i nie wiem czy tylko ja czekam czy też ktoś jeszcze ? I jeszcze mam jedno pytanie... Czy dodane przeze mnie ostatnio przepisy na przekąski nie kwalifikują się pod kategorię promowaną ?

Odp: Artykuł

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
ups, dubel

zmieniono 1 raz (ostatnio 23 cze 2012 15:31 przez przejs)

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
A ja nie dostałam . Mam się poczuć pominięta?

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
Ja też dostałam spam od joy1lover

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Takie "osoby" powinny być natychmiast banowane...adminy przysnęły...
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

rafik
  • rafik

• Przepisy: 4
proponuje zmiane nicku bo ten nic dobrego nie oznacza w jezyku angielskim, brzmienie jego jest obrazliwe dla wlasciciela o takiej nazwie

Odp: Odp: Artykuł

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Beatris napisał(a):

Od:

joy1lover
Napisane: dzisiaj, 129
Temat: Halo
Halo
Mam na imię Joy widziałem dzisiaj swój profil i kocham to myślę, że możemy kliknąć więc proszę i będzie jak do mnie e-mail poprzez mój adres e-mail Tak więc (joyjobe779@yahoo.fr) tak, że ja mogę powiedzieć trochę więcej o mnie i daje mi piękny obraz, dzięki czemu można wiedzieć mi dobrze ok. Czekam, aby zobaczyć swoją piękną odpowiedź już wkrótce. Brakuje radości.

E-mail; joyjobe779@yahoo.fr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hello
My name is Joy i saw your profile today and i love it i think we can click so please i will like you to email me back through my email address thus (joyjobe779@yahoo.fr) so that i can tell you some more about me and give you my lovely picture so that you can know me well ok. i'm waiting to see your lovely reply soon. Miss Joy.

Email;joyjobe779@yahoo.fr

Ktoś mi dzisiaj przysłał taką wiadomość. Nie rozumiem o co chodzi? Czy to spam?

Do mnie tez doszła..

Odp: Odp: Artykuł

misia5
  • misia5

• Przepisy: 703
Też to dostałam :/

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy