Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
emilcia napisał(a):

Dzień dobry. Ja mam taki problem, że podczas dodawania przepisu, występował jakiś błąd. I otrzymywałam w okienku informację o tym, że zapis się nie powiódł, spróbuj jeszcze raz czy coś w tym stylu. Szczerze mowia wszystko mialam juz gotowe i opisane 5 zdjęc, ale niech to - pomyslalam, ze sa może za duże zdjęcia, więc zmniejszylam i dodalam ponownie. a wedy spojrzalam w swoj panel i widzę,że są oba. Moderatorka usunęła mi ten drugi, ale nie wiem, dlaczego system błędnie informuje, że się nie dodało, skoro się dodało ...

Czasem tak się zdarzy. Duble zawsze usuwamy, więc na Gotujmy trafia jeden przepis.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

emilcia
  • emilcia

• Przepisy: 2
  • Artykuły: 1
Dzień dobry. Ja mam taki problem, że podczas dodawania przepisu, występował jakiś błąd. I otrzymywałam w okienku informację o tym, że zapis się nie powiódł, spróbuj jeszcze raz czy coś w tym stylu. Szczerze mowia wszystko mialam juz gotowe i opisane 5 zdjęc, ale niech to - pomyslalam, ze sa może za duże zdjęcia, więc zmniejszylam i dodalam ponownie. a wedy spojrzalam w swoj panel i widzę,że są oba. Moderatorka usunęła mi ten drugi, ale nie wiem, dlaczego system błędnie informuje, że się nie dodało, skoro się dodało ...

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
oczywiście jak zwykle ten sam problem z dodawaniem zdjęć a raczej z nie możnością ich dodania kiedy to się do diabła skończy?

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Edward mistrz kuchni
misia5 napisał(a):

Edward mistrz kuchni napisał(a):

Oczywiście. Kilka razy prosiłam Tit o dołączenie punktów za opisanie zdjęć obiecała że zrobi to po długim weekendzie w poniedziałek a jak do tej pory nie zostały one dołączone

Napisz do niej teraz i poproś o dodanie punktów.

pisałam do Tit już 3 razy jak dotąd nie ma żadnej reakcji

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
Witam
Chciałam tylko zapytac ile mniej więcej sie czeka na nagrody? u mnie mineło jak narazie 3 tygodnie pełne....

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701

Oczywiście. Kilka razy prosiłam Tit o dołączenie punktów za opisanie zdjęć obiecała że zrobi to po długim weekendzie w poniedziałek a jak do tej pory nie zostały one dołączone

Napisz do niej teraz i poproś o dodanie punktów.

Edward mistrz kuchni

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

lalunia napisał(a):

Hurrrrrrrrrrrrrra dodało mi zmniejszyłam zdjęcia do 750x500 Bardzo dziękuje za rady

ja zdjęcie z telefonu rzucam na komputer, następnie edytuje w paincie tam jest opcja rozciągnij,poszerz..wpisuje wtedy w obu polach 30x30 i zapisuje.Zdjęcie jak dotąd każde mi weszło tutaj

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8

co z doliczeniem punktów?

Możesz jaśniej ?

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Edward mistrz kuchni
co z doliczeniem punktów?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy