lalunia spróbuj na Operze np. - mnie kiedys bez problemu Gotujmy.pl hulało na mozilli, teraz za diabła fotek nie mogę za jej pomocą dodać - muszę specjalie odpalać Operę właśnie, żeby przepisy móc tu dodać...I tez przyznam ,że troszkę mnie to zniechęca...Bo wielokrotnie się zapominałam, wklepałam cały przepis na Mozilli i ...musiałam potem od początku w Operze wszystko przepisywać, bo sie przepis oczywiście nie chciał dodać
Mam problem od jakiegoś czasu nie dodaje zdjęć ani przepisów zniechęciłam się dlatego , że mogę tylko dodać dwa zdjęcia aja bym chciała dodać 5 i nie mogę bo wyskakuje błąd 2 dodaje bez problemu ale 5 już nie chce zmniejszam jedlica do 1024x800 i nie wchodzą zmniejszyłam 600x800 i tez nie wchodzą czy ktoś mi pomoże
Mam problem od jakiegoś czasu nie dodaje zdjęć ani przepisów zniechęciłam się dlatego , że mogę tylko dodać dwa zdjęcia aja bym chciała dodać 5 i nie mogę bo wyskakuje błąd 2 dodaje bez problemu ale 5 już nie chce zmniejszam jedlica do 1024x800 i nie wchodzą zmniejszyłam 600x800 i tez nie wchodzą czy ktoś mi pomoże
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
lalunia
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Na mozilli też możesz dodawać, na Google tez
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
lalunia
Odp: Tu zgłaszamy problemy
przejs
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Ja wstawiam bez problemu, wielkość 640x480 , może spróbuj
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
lalunia
zbysiowa
Może to wina przegladarki, z jakiej korzystasz?
Odp: Tu zgłaszamy problemy
lalunia
misia5