Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

lalunia
  • lalunia

• Przepisy: 1993
  • Artykuły: 1
dzisiaj próbowałam dodać przepis z 5 zdjęciami i nie mogę ciągle błąd zapisu wyskakuje zdjęcia mam 400x600 czemu nie mogę dodać

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Zrobiłaś kilka edycji tego samego przepisu. Akceptowałam je w takiej kolejności w jakiej je robiłaś. Wystarczy zaczekać na zaakceptowanie zmian.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

smakosz 1988 napisał(a):

jeszcze przed zaakceptowaniem przepisu - edytowałam go ponieważ się pomyliłam w przepisie i nie podpisałam zdjęcia. Po zaakceptowaniu przepisu zostało zmienione tylko to że opis jest.A co z resztą? nie chcę zaś tłumaczyć się z błędu jaki zrobiłam niepotrzebnie.
https://gotujmy.pl/kluski-lane-na-mleku-smak-dziecinstwa,przepisy,149682.html

Już w porządku-dziękuję

jeszcze przed zaakceptowaniem przepisu - edytowałam go ponieważ się pomyliłam w przepisie i nie podpisałam zdjęcia. Po zaakceptowaniu przepisu zostało zmienione tylko to że opis jest.A co z resztą? nie chcę zaś tłumaczyć się z błędu jaki zrobiłam niepotrzebnie.
https://gotujmy.pl/kluski-lane-na-mleku-smak-dziecinstwa,przepisy,149682.html

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
...

zmieniono 1 raz (ostatnio 18 maj 2012 10:50 przez Mysiunia)

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
etam ze stówką nie opłaca się wybierać do Ikei zwłaszcza jak trzeba dojechać

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
ania666 napisał(a):

Dzień dobry, czy w puli nagród będzie jeszcze mikser?Zbierałam na niego punkty i nie zdążyłam i teraz nie wiem, czy czekać na nową dostawę?

Niestety, na razie niestety nie będzie dodatkowego sprzętu AGD, za to w najbliższym czasie powinny powrócić karty IKEA w nominale 100 zł, w sporej ilości.

Edward mistrz kuchni
czy ktoś wogóle raczy nam odpowiedzieć? mam wrażenie, że macie nas głęboko w nosie

Ja zamówiłam ten mikser ale dopiero 6 dni roboczych minęło ciekawe czy coś wart będzie

ania666
  • ania666

• Przepisy: 191
  • Artykuły: 1
Dzień dobry, czy w puli nagród będzie jeszcze mikser?Zbierałam na niego punkty i nie zdążyłam i teraz nie wiem, czy czekać na nową dostawę?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy