wczoraj już mnie nie było, dodałem zdjęcia teraz - udało się od pierwszego razu, ale nie wiem czy tam u Was będą skoro wczoraj też mi zapisało, a zdjęć nie było
Od zawsze uzywam mozilii i nigdy takich problemów nie miałem.. rano dodałem jeden przepis bez problemów, a teraz nic sie nie udaje. Zdjęcia mam malych rozmiarów. Teraz ponownie próbowalem edytować przepis - udało się za 3 razem i 3 razy musiałem ładować zdjęcia i wpisywać opisy. mam juz dość, chyba sobie odpuszcze narazie
Wiesz co nie ma tej edycji o której piszesz. Spróbuj na innej przeglądarce. Dodaj same zdjęcia. Opisami się nie przejmuj dodam je później. najważniejsze byś teraz wstawił zdjęcia. Spróbuj jeszcze raz.
Od zawsze uzywam mozilii i nigdy takich problemów nie miałem.. rano dodałem jeden przepis bez problemów, a teraz nic sie nie udaje. Zdjęcia mam malych rozmiarów. Teraz ponownie próbowalem edytować przepis - udało się za 3 razem i 3 razy musiałem ładować zdjęcia i wpisywać opisy. mam juz dość, chyba sobie odpuszcze narazie
Mati, ja mam dzisiaj dużo czasu i dodaję zaległe przepisy. Nie mam żadnych problemów, pojawiają się co jakiś czas a ja cierpliwie czekam. Może zamiast mieć pretensję do moderatora dodawaj swoje staranniej - tak żeby nie trzeba ich było edytować?
Swoją drogą dziękuję Ci, że dodajesz swoje przepisy w dzień, a nie wieczorem, bo bym z głodu padła W dzień to jeszcze coś zjem jak się tych Twoich pyszności naoglądam, w nocy byłaby to katorga
Nie denerwuj się, bo nie tędy droga. Domyślam się, że jesteś zły, że wszystko idzie nie tak jak byś tego chciał jednak nie mam na to wpływu. Spróbuj edytować przepisy i dodać zdjęcia. W chwili obecnej nie ma Twoich edycji w panelu więc nie mam czego zaakceptować.
Może spróbuj z innej przeglądarki.
Pyza dodaje przepis za przepisem i wszystkie są ze zdjęciami (jak zawsze zresztą )
A przepisy piszę starannie i nie moja wina ze strona tak szwankuje. Dziś tylko jeden z 6 przepisów udało mi się dodać normalnie, resztę przepisów musiałem pisać po 3 razy od nowa
Ale ja ich nie edytuje ze względu na opis, jednak jak pisałem wcześniej w chwili kiedy odrazu chce dodać przepis ze zdjęciami pojawia mi się komunikat 'błąd zapisu' i dodaje mi tylko i wyłacznie sam tekst, dopiero za pomocą edycji dodaje zdjęcia, które z niewiadomych przyczyn nie chcą mi się odrazu zapisać
Mati, ja mam dzisiaj dużo czasu i dodaję zaległe przepisy. Nie mam żadnych problemów, pojawiają się co jakiś czas a ja cierpliwie czekam. Może zamiast mieć pretensję do moderatora dodawaj swoje staranniej - tak żeby nie trzeba ich było edytować?
A co z przepisem na dietetyczny dodatek do obiadu, gdzie zdjęć dalej nie ma? Edytowałem go 10 minut wcześniej niż ten na mizerie, który jest już zatwierdzony.
Po za tym skoro widzę, że mój przepis został dodany, a po 15 minutach dalej nie ma przy nim zdjęć, to chyba jest coś nie tak
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Mati13
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Wiesz co nie ma tej edycji o której piszesz. Spróbuj na innej przeglądarce. Dodaj same zdjęcia. Opisami się nie przejmuj dodam je później. najważniejsze byś teraz wstawił zdjęcia. Spróbuj jeszcze raz.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Mati13
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
misia5
Swoją drogą dziękuję Ci, że dodajesz swoje przepisy w dzień, a nie wieczorem, bo bym z głodu padła W dzień to jeszcze coś zjem jak się tych Twoich pyszności naoglądam, w nocy byłaby to katorga
misia5
Może spróbuj z innej przeglądarki.
Pyza dodaje przepis za przepisem i wszystkie są ze zdjęciami (jak zawsze zresztą )
Mati13
Mati13
Pyza
Mati13
Po za tym skoro widzę, że mój przepis został dodany, a po 15 minutach dalej nie ma przy nim zdjęć, to chyba jest coś nie tak