Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Czy u Was strona główna tez jest tak rozjechana? Wszystko mi się wyświetla w jednym rzędzie z góry do dołu.

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Tit napisał(a):

Sarenko, może to w związku z tym, że kliknęłam temu przepisowi Super Przepis - i on na chwilę zniknął - bo musiał się załadować

O jejq - dziekuje!

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Sarenko, może to w związku z tym, że kliknęłam temu przepisowi Super Przepis - i on na chwilę zniknął - bo musiał się załadować

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

edem
  • edem

• Przepisy: 6
  • Artykuły: 65
Sarenka napisał(a):

Zniknal mi przepis na watróbke Jeszcze przed 30 minutami czekal na akceptacje, a teraz go nie ma. Czy przepadl bezpowrotnie, a jezeli tak, to dlaczego? Zdjecie z opisem widnieje na stronie glównej, ale kiedy kilkam na nie, pojawia sie informacja, ze tresc zostala usunieta przez administratora serwisu ze wzgledu na zlamanie regulaminu. Troche sie pogubilam, prosze o wyjasnienie.

Już jest ok

agusia2361
ja Mam tekie pytanko w jaki sposob sa przyznawane wirtale za zaproszenia? Ja wysłałam dwa i osoby Założyli sobie konta na stronie gotujemy,ale do mojej puli wirtuali nie doszły wirtuale za zaproszenia

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Zniknal mi przepis na watróbke Jeszcze przed 30 minutami czekal na akceptacje, a teraz go nie ma. Czy przepadl bezpowrotnie, a jezeli tak, to dlaczego? Zdjecie z opisem widnieje na stronie glównej, ale kiedy kilkam na nie, pojawia sie informacja, ze tresc zostala usunieta przez administratora serwisu ze wzgledu na zlamanie regulaminu. Troche sie pogubilam, prosze o wyjasnienie.

zmieniono 1 raz (ostatnio 17 sie 2011 12:21 przez Sarenka)

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
Babciagramolka napisał(a):

Netka napisał(a):

Wiem,ze juz gdzies o tym bylo ale nie umiem znalezc.Do kogo zwracac sie w sprawie poprawienia nazwy potrawy?(bo sami nie mozemy tego zrobic,niestety)

O który przepis chodzi ? Napisz mi na prywatne wiadomosci to pomogę

Napisalam Buniu
Dzieki

Babciagramolka
Netka napisał(a):

Wiem,ze juz gdzies o tym bylo ale nie umiem znalezc.Do kogo zwracac sie w sprawie poprawienia nazwy potrawy?(bo sami nie mozemy tego zrobic,niestety)

O który przepis chodzi ? Napisz mi na prywatne wiadomosci to pomogę

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0

odon
  • odon

• Przepisy: 31
  • Artykuły: 4
cherry napisał(a):

Nie pokrywacie kosztów wysyłki

o rany chyba ślepne od tego dodawania przepisow juz doczytałam

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy