Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Koper napisał(a):

Bardzo proszę o usunięcie przepisu:
https://gotujmy.pl/cukinia-panierowana-w-macy,przepisy,98511.html
dodało mi 2 razy, nie wiem czemu, raz bez zdjęć raz ze zdjęcia przepis na cukinię panierowaną w macy. W tym przepisie bez zdjęcia "poprosiłam" edytując go o nie wstawienia, ale nie wyszło ;-)
Może pomyślicie o możliwości własnoręcznego usunięcia własnego przepisu zanim zostanie zatwierdzony przez moderatora? Moderatorzy mieliby odrobinę mniej pracy właśnie chociażby w takich przypadkach jak zdublowany przepis.

Kolejny problem mam taki, że w przeglądarce IE nie mogę dodawać komentarzy do moich przepisów, ani postów na forum, jak coś napiszę, kliknę "dodaj" czy "zapisz" strona się odświeża i post, czy komentarz znika. W przeglądarce MF wszystko działa ok.

Przepis usunęłam .Reszta to już ,, wyżej " - miłego dnia Elu

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Koper
  • Koper

• Przepisy: 677
  • Artykuły: 0
Bardzo proszę o usunięcie przepisu:
https://gotujmy.pl/cukinia-panierowana-w-macy,przepisy,98511.html
dodało mi 2 razy, nie wiem czemu, raz bez zdjęć raz ze zdjęcia przepis na cukinię panierowaną w macy. W tym przepisie bez zdjęcia "poprosiłam" edytując go o nie wstawienia, ale nie wyszło ;-)
Może pomyślicie o możliwości własnoręcznego usunięcia własnego przepisu zanim zostanie zatwierdzony przez moderatora? Moderatorzy mieliby odrobinę mniej pracy właśnie chociażby w takich przypadkach jak zdublowany przepis.

Kolejny problem mam taki, że w przeglądarce IE nie mogę dodawać komentarzy do moich przepisów, ani postów na forum, jak coś napiszę, kliknę "dodaj" czy "zapisz" strona się odświeża i post, czy komentarz znika. W przeglądarce MF wszystko działa ok.

Polpal
  • Polpal

• Przepisy: 153
  • Artykuły: 40
Przepis wpisany w niedzielę o godz. 19:57, kilka godzin później dodałem jeszcze jedno zdjęcie (w sumie 3 zdjęcia) i do tej pory nie ma zatwierdzenia przepisu: https://gotujmy.pl/gulasz-serdeczny,przepisy,98115.html

superbaba4
tak, edytowałam, ale zdjęcia nadal są w przepisie, a otrzymałam punkty jak za przepisy bez zdjęć, faktycznie nowe zasady są dosyć irytujące

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
superbaba4 napisał(a):

Ostatnio dodałam dwa przepisy ze zdjęciami. Do zdjęć dodałam opisy ( 50 znaków) początkowo uzyskałam za każdy przepis 25 wirtuali, po czym za każdy z nich odjęto mi 5 wirtuali ? O co chodzi ? bo nie rozumiem dlaczego odejmuje mi się punkty.

Niczego nie edytowałaś? Może podczas edycji nie dodałaś ponownie zdjęć?
Papaja - artykuły ja publikuję, po weekendzie to jest w poniedzialek

dziewczyny - nienaliczone punkty za polecenia do was wrócą, niech tylko dobry wróci do pracy
Pozdrawiam

superbaba4
Ostatnio dodałam dwa przepisy ze zdjęciami. Do zdjęć dodałam opisy ( 50 znaków) początkowo uzyskałam za każdy przepis 25 wirtuali, po czym za każdy z nich odjęto mi 5 wirtuali ? O co chodzi ? bo nie rozumiem dlaczego odejmuje mi się punkty.

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Moderator odpowiada tylko za przepisy. Za artykuły i porady nie odpowiadamy.

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
4 dni temu wstawiłam poradę i do tej pory nie została sprawdzona przez moderatora, ile teraz się czeka?

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
dzieki za odpowiedź

Babciagramolka
Papaja napisał(a):

mam pytanie dlaczego raz za 5 zdjęć opisanych wedłu wymaganej liczby znaków dostałam po 30 punktów za każdy wstawiony przepis a nie 50 jak przy jednym z poprzenich?

Bo przez kilka dni było po 50 punktów a potem była zmiana i jest po 30. Poczytaj zmiany i punktację .

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy