Bardzo proszę o usunięcie przepisu:
https://gotujmy.pl/cukinia-panierowana-w-macy,przepisy,98511.html
dodało mi 2 razy, nie wiem czemu, raz bez zdjęć raz ze zdjęcia przepis na cukinię panierowaną w macy. W tym przepisie bez zdjęcia "poprosiłam" edytując go o nie wstawienia, ale nie wyszło ;-)
Może pomyślicie o możliwości własnoręcznego usunięcia własnego przepisu zanim zostanie zatwierdzony przez moderatora? Moderatorzy mieliby odrobinę mniej pracy właśnie chociażby w takich przypadkach jak zdublowany przepis.
Kolejny problem mam taki, że w przeglądarce IE nie mogę dodawać komentarzy do moich przepisów, ani postów na forum, jak coś napiszę, kliknę "dodaj" czy "zapisz" strona się odświeża i post, czy komentarz znika. W przeglądarce MF wszystko działa ok.
Przepis usunęłam .Reszta to już ,, wyżej " - miłego dnia Elu
Bardzo proszę o usunięcie przepisu:
dodało mi 2 razy, nie wiem czemu, raz bez zdjęć raz ze zdjęcia przepis na cukinię panierowaną w macy. W tym przepisie bez zdjęcia "poprosiłam" edytując go o nie wstawienia, ale nie wyszło ;-)
Może pomyślicie o możliwości własnoręcznego usunięcia własnego przepisu zanim zostanie zatwierdzony przez moderatora? Moderatorzy mieliby odrobinę mniej pracy właśnie chociażby w takich przypadkach jak zdublowany przepis.
Kolejny problem mam taki, że w przeglądarce IE nie mogę dodawać komentarzy do moich przepisów, ani postów na forum, jak coś napiszę, kliknę "dodaj" czy "zapisz" strona się odświeża i post, czy komentarz znika. W przeglądarce MF wszystko działa ok.
Przepis wpisany w niedzielę o godz. 19:57, kilka godzin później dodałem jeszcze jedno zdjęcie (w sumie 3 zdjęcia) i do tej pory nie ma zatwierdzenia przepisu: https://gotujmy.pl/gulasz-serdeczny,przepisy,98115.html
Ostatnio dodałam dwa przepisy ze zdjęciami. Do zdjęć dodałam opisy ( 50 znaków) początkowo uzyskałam za każdy przepis 25 wirtuali, po czym za każdy z nich odjęto mi 5 wirtuali ? O co chodzi ? bo nie rozumiem dlaczego odejmuje mi się punkty.
Niczego nie edytowałaś? Może podczas edycji nie dodałaś ponownie zdjęć?
Papaja - artykuły ja publikuję, po weekendzie to jest w poniedzialek
dziewczyny - nienaliczone punkty za polecenia do was wrócą, niech tylko dobry wróci do pracy
Pozdrawiam
Ostatnio dodałam dwa przepisy ze zdjęciami. Do zdjęć dodałam opisy ( 50 znaków) początkowo uzyskałam za każdy przepis 25 wirtuali, po czym za każdy z nich odjęto mi 5 wirtuali ? O co chodzi ? bo nie rozumiem dlaczego odejmuje mi się punkty.
mam pytanie dlaczego raz za 5 zdjęć opisanych wedłu wymaganej liczby znaków dostałam po 30 punktów za każdy wstawiony przepis a nie 50 jak przy jednym z poprzenich?
Bo przez kilka dni było po 50 punktów a potem była zmiana i jest po 30. Poczytaj zmiany i punktację .
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Koper
Polpal
superbaba4
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
Niczego nie edytowałaś? Może podczas edycji nie dodałaś ponownie zdjęć?
Papaja - artykuły ja publikuję, po weekendzie to jest w poniedzialek
dziewczyny - nienaliczone punkty za polecenia do was wrócą, niech tylko dobry wróci do pracy
Pozdrawiam
superbaba4
misia5
Papaja
Papaja
Babciagramolka
Bo przez kilka dni było po 50 punktów a potem była zmiana i jest po 30. Poczytaj zmiany i punktację .