Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Nie pokrywacie kosztów wysyłki

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sie 2011 16:55 przez cherry)

koszt wysyłki

odon
  • odon

• Przepisy: 31
  • Artykuły: 4
Czy faktycznie muszę pokryć koszt wysyłki nagrody?

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
  • Artykuły: 0
szpileczka napisał(a):

Kurcze, a mi ciagel wyskakuje b ład i pisze ze zapis przepisu nie powiodl sie. Juz kilka razy pisalam jeden i ten sam przepis. AA megaa zniechecajace.

to zmien przegladarke. mi na Eksplorerze tez nie zapisuje, uzywam Mozilli lub Google chrome i wtedy dziala.

szpileczka
  • szpileczka

• Przepisy: 1249
  • Artykuły: 238
Kurcze, a mi ciagel wyskakuje b ład i pisze ze zapis przepisu nie powiodl sie. Juz kilka razy pisalam jeden i ten sam przepis. AA megaa zniechecajace.

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
żeby wstawić zdjęcia na forum trzeba mieć cierpliwość świętego bo inaczej człowieka kurwi...a trafi ciągle błąd zapis nie powiódł się mimo zmian przeglądarek tutaj ciągle jest coś nie tak

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Przepraszam,nie wiedziałam,że regulamin się zmienił.A z informacji od Misi5 nie wynikło,że się zmienił ,tylko,że cytuję "Zgodnie z regulaminem na Gotujmy nie wolno wstawiać kopii przepisów.".Gdybyś dopisała,że własnych przepisów z innych stron, to byłoby to dla mnie jasne.A tak odebrałam to, jako kopiowanie cudzych przepisów.
Cóż z braku czasu ostatnio rzadko zaglądam na stronkę i nie zauważyłam tej zmiany.Ale przepraszam za zamieszanie.Za gapiostwo się płaci a ja do błędu potrafię się przyznać.
Misia5 nie miej żalu,ale proponuję kolejnym razem następnej gapie jaśniej napisać o co chodzi.
Pozdrawiam i pewnie dodam te przepisy, ale jak troszkę więcej czasu się trafi.

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
msewka napisał(a):

A ja dziś dostałam wiadomość,że moje przepisy nie są dodane ,bo są plagiatami z innych stron.Linki do nich prowadzą do....moich przepisów na innych stronach.Nick ten sam,zdjęcie moje to samo.Może to nieuwaga,ale niesmak pozostaje.

Nikt nie zarzucił Ci plagiatu. Zostałaś poinformowana, że został zmieniony regulamin i na Gotujmy nie wolno zamieszczać kopii przepisów, a tak właśnie zrobiłaś. Wystarczy, że zmienisz opis wykonania i przepisy zostaną zaakceptowane.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
eli_555 napisał(a):

msewka napisał(a):

A ja dziś dostałam wiadomość,że moje przepisy nie są dodane ,bo są plagiatami z innych stron.Linki do nich prowadzą do....moich przepisów na innych stronach.Nick ten sam,zdjęcie moje to samo.Może to nieuwaga,ale niesmak pozostaje.

Sarenko,w nowym regulaminie jast napisane,że przepis trzeba najpierw zamieścić na Gotujmy a dopiero potem możesz na inne strony.Nie odwrotnie,bo uznają to za plagiat.

Albo przepis tu wstawiony musi mieć tak przedytowany tekst by nie był identyczny z tym na innych stronach ( zdjęcia i składniki mogą być takie same )

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
msewka napisał(a):

Ewa,w nowym regulaminie jast napisane,że przepis trzeba najpierw zamieścić na Gotujmy a dopiero potem możesz na inne strony.Nie odwrotnie,bo uznają to za plagiat.

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 sie 2011 23:04 przez eli_555)

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy