żeby wstawić zdjęcia na forum trzeba mieć cierpliwość świętego bo inaczej człowieka kurwi...a trafi ciągle błąd zapis nie powiódł się mimo zmian przeglądarek tutaj ciągle jest coś nie tak
Przepraszam,nie wiedziałam,że regulamin się zmienił.A z informacji od Misi5 nie wynikło,że się zmienił ,tylko,że cytuję "Zgodnie z regulaminem na Gotujmy nie wolno wstawiać kopii przepisów.".Gdybyś dopisała,że własnych przepisów z innych stron, to byłoby to dla mnie jasne.A tak odebrałam to, jako kopiowanie cudzych przepisów.
Cóż z braku czasu ostatnio rzadko zaglądam na stronkę i nie zauważyłam tej zmiany.Ale przepraszam za zamieszanie.Za gapiostwo się płaci a ja do błędu potrafię się przyznać.
Misia5 nie miej żalu,ale proponuję kolejnym razem następnej gapie jaśniej napisać o co chodzi.
Pozdrawiam i pewnie dodam te przepisy, ale jak troszkę więcej czasu się trafi.
A ja dziś dostałam wiadomość,że moje przepisy nie są dodane ,bo są plagiatami z innych stron.Linki do nich prowadzą do....moich przepisów na innych stronach.Nick ten sam,zdjęcie moje to samo.Może to nieuwaga,ale niesmak pozostaje.
Nikt nie zarzucił Ci plagiatu. Zostałaś poinformowana, że został zmieniony regulamin i na Gotujmy nie wolno zamieszczać kopii przepisów, a tak właśnie zrobiłaś. Wystarczy, że zmienisz opis wykonania i przepisy zostaną zaakceptowane.
A ja dziś dostałam wiadomość,że moje przepisy nie są dodane ,bo są plagiatami z innych stron.Linki do nich prowadzą do....moich przepisów na innych stronach.Nick ten sam,zdjęcie moje to samo.Może to nieuwaga,ale niesmak pozostaje.
Sarenko,w nowym regulaminie jast napisane,że przepis trzeba najpierw zamieścić na Gotujmy a dopiero potem możesz na inne strony.Nie odwrotnie,bo uznają to za plagiat.
Albo przepis tu wstawiony musi mieć tak przedytowany tekst by nie był identyczny z tym na innych stronach ( zdjęcia i składniki mogą być takie same )
Ewa,w nowym regulaminie jast napisane,że przepis trzeba najpierw zamieścić na Gotujmy a dopiero potem możesz na inne strony.Nie odwrotnie,bo uznają to za plagiat.
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 sie 2011 23:04 przez eli_555)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
koszt wysyłki
odon
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
bernika
to zmien przegladarke. mi na Eksplorerze tez nie zapisuje, uzywam Mozilli lub Google chrome i wtedy dziala.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
szpileczka
Papaja
msewka
Cóż z braku czasu ostatnio rzadko zaglądam na stronkę i nie zauważyłam tej zmiany.Ale przepraszam za zamieszanie.Za gapiostwo się płaci a ja do błędu potrafię się przyznać.
Misia5 nie miej żalu,ale proponuję kolejnym razem następnej gapie jaśniej napisać o co chodzi.
Pozdrawiam i pewnie dodam te przepisy, ale jak troszkę więcej czasu się trafi.
misia5
Nikt nie zarzucił Ci plagiatu. Zostałaś poinformowana, że został zmieniony regulamin i na Gotujmy nie wolno zamieszczać kopii przepisów, a tak właśnie zrobiłaś. Wystarczy, że zmienisz opis wykonania i przepisy zostaną zaakceptowane.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Albo przepis tu wstawiony musi mieć tak przedytowany tekst by nie był identyczny z tym na innych stronach ( zdjęcia i składniki mogą być takie same )
eli_555
Ewa,w nowym regulaminie jast napisane,że przepis trzeba najpierw zamieścić na Gotujmy a dopiero potem możesz na inne strony.Nie odwrotnie,bo uznają to za plagiat.
msewka