Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Mati13
  • Mati13

• Przepisy: 889
  • Artykuły: 0
za 4 z dodanych przeze mnie przepisów, które zostały zaakceptowane przez moderatora dostałem ujemne punkty, gdyż 'jakość przepisu jest zbyt niska', dodam że przepisy te były opatrzone zdjęciami i mimo iż może nie były zbytnio skomplikowane, to bardzo dokładnie je opisałem. Ale dobrze, jeśli te przepisy mają zbyt niską jakość i odjęte mi zostały za to punkty, to dlaczego te przepisy dalej widnieją na tej stronie mam wrażenie, że zostały mi odjęte punkty, bo coś jest nie tak, ale i tak przepis dalej będzie na stronie, żeby była wyżej w rankingu i miała dużo przepisów.. Jeśli mi odjęto za to punkty to sądzę że przepis też powinien zniknąć. Dlatego zwracam się z prośba o to aby przywrócić mi punkty skoro przepisy dalej są lub je po prostu usunąć, bo obecna sytuacja jest niesprawiedliwa wobec mnie

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Netka napisał(a):

Czy ktos moze mi podac namiary na uzytkownika(moderatora,redaktora?)edem?Mam do niej(niego )kilka pytan a nie potrafie go odszukac tutaj.Z gory dziekujeA moze edem sam(a)sie do mnie odezwie?

Juz znalazlamOdwoluje prosbe

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
Wstawiłam dzisiaj dwa przepis na sałatki: dietetyczna, druga z zielonymi oliwkami, rano wraz z innymi przepisami wisiały do moderacji, trzy przepisy dostały punkty, a sałatek w ogóle nie ma, można to wyjaśnić?

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Czy ktos moze mi podac namiary na uzytkownika(moderatora,redaktora?)edem?Mam do niej(niego )kilka pytan a nie potrafie go odszukac tutaj.Z gory dziekujeA moze edem sam(a)sie do mnie odezwie?

Nagrody za awanse

Karmellka82
Ja wczoraj otrzymałam awans na kucharza i na maila otrzymałam wiadomość że otrzymam kubek,po co wysyłaja takie wiadomości skoro nagród za awanse już nie ma zmodernizujcie troszke system bo oszukuje

Odp: Odp: punkty za zaproszenia

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
bernika napisał(a):

Odon.... bo jakbys sie wczytała w regulamin ale pewnie szkoda ci na to czasu to stoi tam jak byk ze te osoby musza dodać przynajmniej 10 przepisow zeby ci naliczyło puntky , dzieki temu nei powstana konta widma i nabijanie sobie punktów za 100 lewych kont.

Wiesz co ale dowaliłaś hihi ale tak to masz rację. Po co to,na co to ? Te zaproszenia,ludzie są tacy łapczywi że szokoza mnie bierze. A jak ktoś nie ma np. znajomych nie ? to co stratny, biedny nie Jeny szoook.
3ym się berniko

Odp: punkty za zaproszenia

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
Odon.... bo jakbys sie wczytała w regulamin ale pewnie szkoda ci na to czasu to stoi tam jak byk ze te osoby musza dodać przynajmniej 10 przepisow zeby ci naliczyło puntky , dzieki temu nei powstana konta widma i nabijanie sobie punktów za 100 lewych kont.

zmieniono 1 raz (ostatnio 02 sie 2011 17:31 przez bernika)

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Polpal napisał(a):

Przepis wpisany w niedzielę o godz. 19:57, kilka godzin później dodałem jeszcze jedno zdjęcie (w sumie 3 zdjęcia) i do tej pory nie ma zatwierdzenia przepisu: https://gotujmy.pl/gulasz-serdeczny,przepisy,98115.html

O przepraszam - w niedzielę ja miałam dyżur i nic nie zostawiałam nie zatwierdzonego. Przepisjest zamieszczony na stronie . W zaległych do edycji go nie ma - czyli albo wstawiałes dwa takie same zdjęcia ( i wtedy jedno nie przechodzi ) , albo któreś ze zdjęć było co prawda inne ale przedstawiało tą sama fazę robienia potrawy ( nop duszenie ale z innej perspektywy ) albo najnormalniej w świecie przy edycji nie zapisano ponownie wszystkich zdjęć .Edytuj jeszcze raz .

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
mam mały problem ktoś wstawił do mojego artykułu a makaronach zdjęcie, nie wiem kto a ja nie jestem jego autorem

punkty za zaproszenia

odon
  • odon

• Przepisy: 31
  • Artykuły: 4
Zaprosiłam 3 znajomych którzy na pewno się zarejestrowali w serwisie.Dlaczego nie dodało mi punktów?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy