za 4 z dodanych przeze mnie przepisów, które zostały zaakceptowane przez moderatora dostałem ujemne punkty, gdyż 'jakość przepisu jest zbyt niska', dodam że przepisy te były opatrzone zdjęciami i mimo iż może nie były zbytnio skomplikowane, to bardzo dokładnie je opisałem. Ale dobrze, jeśli te przepisy mają zbyt niską jakość i odjęte mi zostały za to punkty, to dlaczego te przepisy dalej widnieją na tej stronie mam wrażenie, że zostały mi odjęte punkty, bo coś jest nie tak, ale i tak przepis dalej będzie na stronie, żeby była wyżej w rankingu i miała dużo przepisów.. Jeśli mi odjęto za to punkty to sądzę że przepis też powinien zniknąć. Dlatego zwracam się z prośba o to aby przywrócić mi punkty skoro przepisy dalej są lub je po prostu usunąć, bo obecna sytuacja jest niesprawiedliwa wobec mnie
Czy ktos moze mi podac namiary na uzytkownika(moderatora,redaktora?)edem?Mam do niej(niego )kilka pytan a nie potrafie go odszukac tutaj.Z gory dziekujeA moze edem sam(a)sie do mnie odezwie?
Wstawiłam dzisiaj dwa przepis na sałatki: dietetyczna, druga z zielonymi oliwkami, rano wraz z innymi przepisami wisiały do moderacji, trzy przepisy dostały punkty, a sałatek w ogóle nie ma, można to wyjaśnić?
Czy ktos moze mi podac namiary na uzytkownika(moderatora,redaktora?)edem?Mam do niej(niego )kilka pytan a nie potrafie go odszukac tutaj.Z gory dziekujeA moze edem sam(a)sie do mnie odezwie?
Ja wczoraj otrzymałam awans na kucharza i na maila otrzymałam wiadomość że otrzymam kubek,po co wysyłaja takie wiadomości skoro nagród za awanse już nie ma zmodernizujcie troszke system bo oszukuje
Odon.... bo jakbys sie wczytała w regulamin ale pewnie szkoda ci na to czasu to stoi tam jak byk ze te osoby musza dodać przynajmniej 10 przepisow zeby ci naliczyło puntky , dzieki temu nei powstana konta widma i nabijanie sobie punktów za 100 lewych kont.
Wiesz co ale dowaliłaś hihi ale tak to masz rację. Po co to,na co to ? Te zaproszenia,ludzie są tacy łapczywi że szokoza mnie bierze. A jak ktoś nie ma np. znajomych nie ? to co stratny, biedny nie Jeny szoook.
3ym się berniko
Odon.... bo jakbys sie wczytała w regulamin ale pewnie szkoda ci na to czasu to stoi tam jak byk ze te osoby musza dodać przynajmniej 10 przepisow zeby ci naliczyło puntky , dzieki temu nei powstana konta widma i nabijanie sobie punktów za 100 lewych kont.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 sie 2011 17:31 przez bernika)
Przepis wpisany w niedzielę o godz. 19:57, kilka godzin później dodałem jeszcze jedno zdjęcie (w sumie 3 zdjęcia) i do tej pory nie ma zatwierdzenia przepisu: https://gotujmy.pl/gulasz-serdeczny,przepisy,98115.html
O przepraszam - w niedzielę ja miałam dyżur i nic nie zostawiałam nie zatwierdzonego. Przepisjest zamieszczony na stronie . W zaległych do edycji go nie ma - czyli albo wstawiałes dwa takie same zdjęcia ( i wtedy jedno nie przechodzi ) , albo któreś ze zdjęć było co prawda inne ale przedstawiało tą sama fazę robienia potrawy ( nop duszenie ale z innej perspektywy ) albo najnormalniej w świecie przy edycji nie zapisano ponownie wszystkich zdjęć .Edytuj jeszcze raz .
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Mati13
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Juz znalazlamOdwoluje prosbe
Odp: Tu zgłaszamy problemy
p.jola1
Netka
Nagrody za awanse
Karmellka82
Odp: Odp: punkty za zaproszenia
evita0007
Wiesz co ale dowaliłaś hihi ale tak to masz rację. Po co to,na co to ? Te zaproszenia,ludzie są tacy łapczywi że szokoza mnie bierze. A jak ktoś nie ma np. znajomych nie ? to co stratny, biedny nie Jeny szoook.
3ym się berniko
Odp: punkty za zaproszenia
bernika
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
O przepraszam - w niedzielę ja miałam dyżur i nic nie zostawiałam nie zatwierdzonego. Przepisjest zamieszczony na stronie . W zaległych do edycji go nie ma - czyli albo wstawiałes dwa takie same zdjęcia ( i wtedy jedno nie przechodzi ) , albo któreś ze zdjęć było co prawda inne ale przedstawiało tą sama fazę robienia potrawy ( nop duszenie ale z innej perspektywy ) albo najnormalniej w świecie przy edycji nie zapisano ponownie wszystkich zdjęć .Edytuj jeszcze raz .
Papaja
punkty za zaproszenia
odon