A ja mam tu inny kłopot .... od jakiegoś czasu zauważyłam ze czasem przychodzą mi na pocztę zaproszenia do znajomych od innych użytkowników a wchodząc na stronę w wiadomościach nic nie mam..
Luna, trzeba w profilu wejść w zakładkę "znajomi" i następną "oczekujący znajomi" - też tak mam, że na pocztę mailem dostaję powiadomienie a tutaj trzeba sobie poszukać
A ja mam tu inny kłopot .... od jakiegoś czasu zauważyłam ze czasem przychodzą mi na pocztę zaproszenia do znajomych od innych użytkowników a wchodząc na stronę w wiadomościach nic nie mam..
U mie w dwoch dodanych przepisach nie ma wogole zapisanych punktow,mimo iz wstawilam przepisy ze zdjeciami.
Netko- to już chyba od wczoraj jest problem - mój wczorajszy przepis też na razie bez punktów . Najpierw był problem żeby wstawić , a jak juz się zapisał to punktów nie doliczyło . Poczekajmy - może system działa z opóźnieniem .Jak do poniedziałku nic się nie zmieni to zgłoszę do Adminów żeby informatyk sprawdził.
Miłego dnia.
No, ja tak wlasnie czekam Buniu od ponad tygodnia,ale co tam,poczekam dluzej
Sa problemy z punktami nie tylko u ciebie. czekamy na powrot dobrego z wakacji, ma sie tym zajac. prosze o cierpliwosc. Moze to byc w zwiazku z implementacja nowego systemu nagrod ktory rusza od 17 lipca. ostatnio dobry duzo grzebal przy systemie - bedziemy wszystko sukcesywnie poprawiac, zglszajcie wszystkie problemy. pzdr tit
U mnie też w dodanych dwóch przepisach nie wskoczyły obok punkty,w ogólnej punktacji zostały doliczone ale nie ma ich przy przepisach,przepisy dodane były 5 i 6 dni temu. Pozdrawiam Agunia.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 lip 2011 12:43 przez Agunia)
U mie w dwoch dodanych przepisach nie ma wogole zapisanych punktow,mimo iz wstawilam przepisy ze zdjeciami.
Netko- to już chyba od wczoraj jest problem - mój wczorajszy przepis też na razie bez punktów . Najpierw był problem żeby wstawić , a jak juz się zapisał to punktów nie doliczyło . Poczekajmy - może system działa z opóźnieniem .Jak do poniedziałku nic się nie zmieni to zgłoszę do Adminów żeby informatyk sprawdził.
Miłego dnia.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
Luna, trzeba w profilu wejść w zakładkę "znajomi" i następną "oczekujący znajomi" - też tak mam, że na pocztę mailem dostaję powiadomienie a tutaj trzeba sobie poszukać
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
luna19
bajtek
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
No, ja tak wlasnie czekam Buniu od ponad tygodnia,ale co tam,poczekam dluzej
Agunia
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Miłego dnia.