Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
luna19 napisał(a):

A ja mam tu inny kłopot .... od jakiegoś czasu zauważyłam ze czasem przychodzą mi na pocztę zaproszenia do znajomych od innych użytkowników a wchodząc na stronę w wiadomościach nic nie mam..

Luna, trzeba w profilu wejść w zakładkę "znajomi" i następną "oczekujący znajomi" - też tak mam, że na pocztę mailem dostaję powiadomienie a tutaj trzeba sobie poszukać

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
No to udanego wypoczynku zyczymy Ci w takim razie

Kochani, jadę na krótki urlop, we wszystkich pilnych sprawach piszcie do cherry i proszę o wyrozumiałość.... Wracam w przyszły poniedziałek Tit

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
A ja mam tu inny kłopot .... od jakiegoś czasu zauważyłam ze czasem przychodzą mi na pocztę zaproszenia do znajomych od innych użytkowników a wchodząc na stronę w wiadomościach nic nie mam..

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
Za wstawiony DZISIEJSZY przepis - mam już punkty, natomiast WCZEŚNIEJSZY /z przed 3 dni/ jeszcze punktów nie ma.........

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
U mnie podobnie - przy kilku dodanych przepisach widnieje 0 punktów. Pozdrawiam

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Babciagramolka napisał(a):

Netka napisał(a):

U mie w dwoch dodanych przepisach nie ma wogole zapisanych punktow,mimo iz wstawilam przepisy ze zdjeciami.

Netko- to już chyba od wczoraj jest problem - mój wczorajszy przepis też na razie bez punktów . Najpierw był problem żeby wstawić , a jak juz się zapisał to punktów nie doliczyło . Poczekajmy - może system działa z opóźnieniem .Jak do poniedziałku nic się nie zmieni to zgłoszę do Adminów żeby informatyk sprawdził.
Miłego dnia.

No, ja tak wlasnie czekam Buniu od ponad tygodnia,ale co tam,poczekam dluzej

Sa problemy z punktami nie tylko u ciebie. czekamy na powrot dobrego z wakacji, ma sie tym zajac. prosze o cierpliwosc. Moze to byc w zwiazku z implementacja nowego systemu nagrod ktory rusza od 17 lipca. ostatnio dobry duzo grzebal przy systemie - bedziemy wszystko sukcesywnie poprawiac, zglszajcie wszystkie problemy. pzdr tit

Agunia
  • Agunia

• Przepisy: 64
  • Artykuły: 2
U mnie też w dodanych dwóch przepisach nie wskoczyły obok punkty,w ogólnej punktacji zostały doliczone ale nie ma ich przy przepisach,przepisy dodane były 5 i 6 dni temu. Pozdrawiam Agunia.

zmieniono 1 raz (ostatnio 02 lip 2011 12:43 przez Agunia)

Babciagramolka
Netka napisał(a):

U mie w dwoch dodanych przepisach nie ma wogole zapisanych punktow,mimo iz wstawilam przepisy ze zdjeciami.

Netko- to już chyba od wczoraj jest problem - mój wczorajszy przepis też na razie bez punktów . Najpierw był problem żeby wstawić , a jak juz się zapisał to punktów nie doliczyło . Poczekajmy - może system działa z opóźnieniem .Jak do poniedziałku nic się nie zmieni to zgłoszę do Adminów żeby informatyk sprawdził.
Miłego dnia.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy