Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
a ja tam nigdy nie szukalam żadnego rankingu... nawet nie wiem gdzie to bylo..

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

piorko23 napisał(a):

Witam wszystkich! Mam problem z wejściem do tygodniowego rankingu przepisów, a w sumie był on jedynym powodem dla którego jestem na tej stronie. Bezpośrednio ze strony to w ogóle nie wiem jak go znaleźć, ale wcześniej wpisywałam w google, a teraz nawet przez google jak węjdę w ranking to nie widać ani tygodni po prawej stronie ani przepisów. O co może chodzić?

To dziwne co piszesz, że wchodzisz na gotujmy tylko z powodu rankingu tygodniowego, jesteś na gotujmy od 75 dni, a ranking tygodniowy został wyłączony w marcu 2010 roku. Coś tu dziwnie pachnie, nie sądzisz?

junette
  • junette

• Przepisy: 54
  • Artykuły: 1
wczoraj wieczorem próbowałam zmienić i dzisiaj rano ok poczekam może się zmieni
dzięki

junette, A poczekałaś na zatwierdzenie zmian przez moderatora? Zmiany w edycji także muszą zostać zatwierdzone.

junette
  • junette

• Przepisy: 54
  • Artykuły: 1
a ja mam problem z edycją danych edytuję dane wpisuję hasło i wyświetla mi się że dane zmienione ale nic się nie zmienia i tak w kółko...

piorko23
  • piorko23

• Przepisy: 0
Witam wszystkich! Mam problem z wejściem do tygodniowego rankingu przepisów, a w sumie był on jedynym powodem dla którego jestem na tej stronie. Bezpośrednio ze strony to w ogóle nie wiem jak go znaleźć, ale wcześniej wpisywałam w google, a teraz nawet przez google jak węjdę w ranking to nie widać ani tygodni po prawej stronie ani przepisów. O co może chodzić?

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408

Babciagramolka
Netka napisał(a):

A ja wczoraj,wstawiajac przepis na Salatke z lososiem,ustawilam w ustawienich konkurs sezonowy,salatka w konkursie sie nie pojawila.Edytowalam przepis ponownie i mam nadzieje,ze tym razem "komputer"sie nie pomyli.
Netka

Zapisało się

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
A ja wczoraj,wstawiajac przepis na Salatke z lososiem,ustawilam w ustawienich konkurs sezonowy,salatka w konkursie sie nie pojawila.Edytowalam przepis ponownie i mam nadzieje,ze tym razem "komputer"sie nie pomyli.
Netka

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
mirkakropka napisał(a):

misia5 napisał(a):

Ten podwójnie wklejony przepis usuwa moderator podczas sprawdzania przepisów. Oczywiście tylko jeden z nich, drugi zostaje

Życzę miłego dnia.

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
6 maj 2011, 16:36

https://gotujmy.pl/czekoladowo-smietankowe-dietkowe-mleczko,przepisy,65977.html

https://gotujmy.pl/czekoladowo-smietankowe-dietkowe-mleczko,przepisy,65973.html

Ten sam przepis tego samego autora dodany dwa razy.

zmieniono 1 raz (ostatnio 6 maj 2011, 16:37 przez mirkakropka)

Na forum łamania regulaminu zgłaszałam nikt nic nie zrobił przepisy są dalej. Moderator z 27 lipca 2010 powinien dostać "upomnienie"
Pozdrawiam

No to moja głowa ,, leci " ( chyba moja ? - bo jak patrzyłam to 27 lipca 2010 r był wtorek czyli mój dzień )--Już się kajam . Z tego co sobie przypominam ( po poczytaniu forum ) to w tym dniu system strony szalał i zapisywało przepisy po kilkanascie razy . Co nie zmienia faktu , że powinnan dublet wyłapać
Wiecie jak mi się to podoba - nareszcie na stronie jest normalnie - użytkownicy jak widzą plagiat , dublet , nieprawidłowość to to po prostu zgłaszają .Bo kilku moderatorów można nabrać ale tysięcy użytkowników już nie .
Dzięki serdeczne za czujność

zmieniono 1 raz (ostatnio 28 maj 2011 08:55 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy