Hej,hej,w nowo wstawionym dzisiaj przepisie na Browniki wedlug Oliviera wgralo mi sie dwa razy to samo zdjecieI chcialabym jeszcze przypomniec sie z moimi problemami przy zdjeciach w przepisie na Chleb pszenno-zytni 2.Z gory dziekuje za ewentualna pomoc
a ja wstawiałam do przepisu zdjęcia z różnych etapów przygotowania np. https://gotujmy.pl/ciasto-ze-sliwkami-i-kruszonka-,przepisy,95750.html a zostało tylko zdjęcie surowego ciasta, albo flaki na boczku https://gotujmy.pl/flaki-wolowe-na-boczku-,przepisy,96167.html jedno zdjęcie jest
rzeczywiście jest coś nie tak podczas dodawania zdjęć, wczoraj 1 stary przepis uzupełniłam o kolejne etapy, zdjęcie główne już było, dlatego zaczęłam wstawiać zdjecia dopiero do drugiej rubryki (Etap 1) i zaznaczyłam opcje 'pozostaw stare zdjecia', nowe zdjęcia zostały zaakceptowane, jednak to stare sprzed roku po prostu zniknęło.. myśle, że jeżeli chcemy uzuepłnić jakis przepis o nowe zdjęcia, to te które już są trzeba po prostu wgrać na nowo, bo inaczej 'wyparują'
No tak, ale teraz dałam 3 inne zdjęcia na pierogi ze śmietaną i serem i znów wyskoczyły 2 takie same zdjęcia i jedno inne.
Ale spróbuje napisać jak mi pani radzi, dziękuję
w sztuce mięsa widzę 2 zdjęcia :/ może nie załadowuje Ci się strona do końca?
jeśli nie uda się nic wskórać, napisz proszę na priv do misia5, ona dziś moderuje więc powinna widzieć przepis zaraz po dodaniu - ja widzę je juz opublikowane, a opublikowane ma 2 zdjęcia (mam na myśli sztukę mięsa).
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
p.jola1
Papaja
Netka
Mysiunia
Danusia19671
Ale spróbuje napisać jak mi pani radzi, dziękuję
cherry
w sztuce mięsa widzę 2 zdjęcia :/ może nie załadowuje Ci się strona do końca?
jeśli nie uda się nic wskórać, napisz proszę na priv do misia5, ona dziś moderuje więc powinna widzieć przepis zaraz po dodaniu - ja widzę je juz opublikowane, a opublikowane ma 2 zdjęcia (mam na myśli sztukę mięsa).
Danusia19671
Sztuka mięsa w sosie do tego i tego przepisu dodałam po 3 zdjęcia, a są tylko po 2 zdjęcia
cherry