Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
evita0007 napisał(a):

Lepiej zmień sobie hasło ,bo może ci sie ktos wkradł a takich nie brakuje !

O kurcze,o tym nie pomyslalam,predzej,ze to jakas pomylka techniczna.Dzieki!

Odp: Tu zgłaszamy problemy

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
Lepiej zmień sobie hasło ,bo może ci sie ktos wkradł a takich nie brakuje !

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Ja ponowie moje pytanie,dotyczace watku zalozonego przez Cherry na temat"Ciagle pada....."Wrzucilam tam dwa posty,jeden z pioseneczka dla dzieci,w drugim napisalam kilka slow na temat pogody panujacej w Londynie i PolsceJakiez bylo moje dziwienie kiedy zobaczylam tekst o slimaku() bojacym sie deszczu.Pierwszy raz przeczytalam ten tekst tutaj ale zeby bylo smieszniej tekst ten wstawiono w moim imieniu,z mojego profilu.Wierze gleboko(pawie tak jak polityk)ze to jakas pomylka ale bardzo mnie to intyguje i prosilabym o chociaz kilka slow wyjasnienia...
Dziekuje,Netka

junette
  • junette

• Przepisy: 54
  • Artykuły: 1
mam problem moje dane dalej się nie zmieniły próbowałam dwa dni temu trzy razy i nic

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
ranking?ja zazwyczaj dowiaduję się od moderatora o wszelkich nagrodach,nigdy nie sprawdzam,bo...nie jestem tu w tym celu,zresztą po co,dużo fajniej jest poklikać z ludźmi na forum,pozdrawiam wszystkich cieplutko

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
luna19 napisał(a):

a ja tam nigdy nie szukałam żadnego rankingu... nawet nie wiem gdzie to było..

A no gotujmy.pl są w ogóle jakieś rankingi
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

piorko23
  • piorko23

• Przepisy: 0
Tit napisał(a):

piorko23 napisał(a):

Witam wszystkich! Mam problem z wejściem do tygodniowego rankingu przepisów, a w sumie był on jedynym powodem dla którego jestem na tej stronie. Bezpośrednio ze strony to w ogóle nie wiem jak go znaleźć, ale wcześniej wpisywałam w google, a teraz nawet przez google jak węjdę w ranking to nie widać ani tygodni po prawej stronie ani przepisów. O co może chodzić?

To dziwne co piszesz, że wchodzisz na gotujmy tylko z powodu rankingu tygodniowego, jesteś na gotujmy od 75 dni, a ranking tygodniowy został wyłączony w marcu 2010 roku. Coś tu dziwnie pachnie, nie sądzisz?

Hmm, nawet o tym nie wiedziałam, ale daję słowo, że z miesiąc temu go przeglądałam. No nic, nie wiem czemu tak było, bynajmniej to nie leży w mojej kwestii by to stwierdzić. Dziękuję za informację.

A dział reklamy zgłosił sponsorowi. Teraz tam dzwonią.

Wysłałam twoje zgłoszenie do działu reklamy, zadzwonię do nich.

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Tit,chciałam się dowiedzieć co z tym moim bonem od Bergsona.6 dni temu napisałam wiadomość i dalej nic nie wiem.A bon jest ważny tylko do końca czerwca po przedłużeniu.Dlaczego mam być stratna 200 złotych skoro wygrałam nagrodę.Pozdrawiam.
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy