Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
kotekbehemotek napisał(a):

Coś mi ostatnio szwankuje
Przepisy które dodałam nie są zaakceptowane choć to autorskie , a jak dostają akceptacje to i tak nie dodaje za nie punktów Mam przeładować ciasteczka (cookie) czy to coś u mnie szwankuje? Bo ja komputerek gorzej obsługuje niż piekarnik

Witam Panią

przepisy dziś opublikowałam, przez drobne zastoje w działaniu panelu moderatora zostały opóźnione. Proszę sprawdzić czy punkty zostały przyznane.

Pozdrawiam, Cherry

Odp: Tu zgłaszamy problemy

kotekbehemotek
Coś mi ostatnio szwankuje
Przepisy które dodałam nie są zaakceptowane choć to autorskie , a jak dostają akceptacje to i tak nie dodaje za nie punktów Mam przeładować ciasteczka (cookie) czy to coś u mnie szwankuje? Bo ja komputerek gorzej obsługuje niż piekarnik

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Dzieki Izo

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Sarenko, rzeczywiście nieco zmienił się ostatnio wygląd strony, niektóre do tej pory widoczne okienka zniknęły a pojawiły się nowe rzeczy...cóż...reklamy zastąpiły to co mniej istotne czyli właśnie widoczne wcześniej okienka z ostatnio dodanymi ocenami i komentarzami

Żeby zobaczyć kto, kiedy i jaką ocenę Ci wystawił musisz wejść w swój profil - nad okienkiem avatara masz kilka zakładek na pomarańczowo - wejdź w tę z napisem "innych" - wyświetli Ci się lista ocen razem z informacjami od kogo, kiedy i jaka była - przewijając strony można sprawdzić całą historię ocen od początku Twojej bytności na portalu. Jeśli klikniesz nad listą w zakładkę "komentarze" pojawi Ci się lista tychże właśnie i też jest widoczna w formie całej historii czyli kto, kiedy i jaki komentarz dodał do wszystkich Twoich przepisów.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Dziewczyny, nie mogę znaleźć okienek z informacja o otrzymanych przeze mnie ocenach i komentarzach do przepisów. Ktoś pomoże ?

hoffija44
  • hoffija44

• Przepisy: 22
  • Artykuły: 0
Tit napisał(a):

Coś szwankuje? Nie działa tak jak powinno? Nie
wiesz jak sobie poradzić, albo chcesz coś zmienić? Potrzebna wskazówka
lub interwencja?  Tu kieruj prośby o pomoc i wnioski racjonalizatorskie.

Mam problem......nie z gotowaniem , ale................z wnuczką . która bierze udział w konkursie L'Oreal
Wszystkiego najlepszego na Święta! )
Potrzebne głosy dla dziewczyny w różowej , falbaniastej sukience , która bierze udział w konkursie L'Oreal
http://apps.facebook.com/inoatrophy/
Bardzo prosimy ))))))
Dokument bez tytułu
apps.facebook.com
obrazek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Henia napisał(a):

Ja też podporządkowuję się Twojej woli, Buniu tylko z szacunku i sympatii do Ciebie! Jeśli ma Ci to ułatwić pracę....

Buziaczki dziewczyny .

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
Ja też podporządkowuję się Twojej woli, Buniu tylko z szacunku i sympatii do Ciebie! Jeśli ma Ci to ułatwić pracę....

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Buniu,już grzecznie zmykam z tego wątku na inny.Nie chcę Ci więcej pracy dostarczać.A odpisałam Heni,zanim przeczytałam Twój post.Sorki i wielki buziak za Twoją ciężką pracę.

Babciagramolka
No to rozkładam ręce .,,Róbta co chceta ,, - jak mawia klasyk .A miałam nadzieję , ze można poprosić bo w końcu to w interesie wszystkich - i Moderatorów bo mają dostęp do postów w jednym wątku i mogą reagować szybciej - a i użytkowników bo posty są czytelne i widoczne dla Moderatorów .
Zwracałam się do Wszystkich ( nie mam nic przeciw twoim śpiewom Heniu i niczego nie zarządzam ) z prośbą . Ale nie ma obowiązku godzić się z moją prośbą .
Będę grzebać wśród wszystkich postów żeby wyłapać zgłoszenia o problemach i nieprawidłowościach - szkoda bo nie lubię niepotrzebnej roboty - ale trudno.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy