Nie przerabiam przepisów teściowej..
Po pierwsze.
a po drugie jeśli nawet to przepisy są udostępnione dla "wszystkich ludzi"
więc i może pani przerabia te przepisy.. miło ?
co za pokolenie xd
Tu nie chodzi wcale o wredność,zazdrość czy cokolwiek
Nie uważam Pani i Pani Heni że jesteście panie wredne
Każdy kto się udziela na stronkach gdzie każdy ma prawo głosu musi się liczyć z opiniami różnych ludzi i z różnymi komentarzami.
Nie mam nic przeciwko
Ciesze się że ktoś chce mi coś wytłumaczyć , że nie jest mu to obojętne.
Doceniam
Bo np: Pani niema i nie może być o co zazdrosna.. niby o "moje przepisy" o "mój profil" czy o cokolwiek bo pani jest naprawdę dobra i ja pani nie zagrażam ani nic
A gdyby Pani była tak na prawdę wredna.. w co wątpię bo Pani też jest tylko człowiekiem to robiła by pani różne nie przyjemne rzeczy.
Witam serdecznie a szczególnie osoby którym przeszkadza to... że...
uzupełniam swoje przepisy które mam w zeszytach , z przyjemnością bym państwu pokazał że nie gotuje tylko od czasu gdy jestem na tej stronce i gdybym wcześniej wiedział że coś takiego będę robił tzn. dzielił się przepisami z innymi to na prawdę robił bym zdjęcia , przyznam szczerze że owszem jak to państwo nazywacie "wyklepuje" przepisy ale ja szczerze mówiąc nie widziałem ZAKAZU typu "dodajemy 1 przepis dziennie koniec kropka" .
Może to komuś przeszkadzać owszem , ale ja nic na to nie poradzę.
Nie każdy ma czas żeby siedzieć codziennie po 15godzin.
Więc uzupełniam w tedy kiedy mam wolną chwilę.
I jak już bardzo chcecie się państwo czepiać mam troszkę większy staż i mam prawo mieć tyle przepisów niż np: "zmudek" oczywiście staż 20 dni,Dodanych przepisów: 240. Ale co tam.. po Wokaliście trzeba jechać jak po mokrej ścierce.
Dziękuje serdecznie za rady żebym się nie śpieszył , doceniam , lecz.. na prawdę nie każdy ma kupę czasu .
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem dodawaniem przepisów lub czymkolwiek może tym że jestem na gotujmy,ale jak się komuś nie podobam to niech po prostu nie patrzy. Ja .... mam się podobać osobą które mnie uważają za normalnego a nie ścierkę
Cherry, rozumiem, że bronisz użytkownika, którego jakieś wredne, zazdrosne wiedźmy niesłusznie pewnie atakują, ale przyjrzyj się najpierw jego dokonaniom, szczególnie ostatnim, a dopiero potem pisz o przepisach na bieżąco i ze zdjęciami bo kilka stron hurtowo wpisanych przepisów na sałatki to na pewno nie jest normalne zjawisko...
Pzepraszam że się wtrącam, ale uważam że akurat Wokalista chwali się swoimi przepisami, które robi i na bieżąco fotografuje, więc o co chodzi? Bardzo fajnie, że facet gotuje
wklepywanie na czas to wklepywanie przepisów 3 - składnikowych, bez zdjęć, a Wokalista teg nie robi.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Wokalista
Po pierwsze.
a po drugie jeśli nawet to przepisy są udostępnione dla "wszystkich ludzi"
więc i może pani przerabia te przepisy.. miło ?
co za pokolenie xd
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Wokalista
Nie uważam Pani i Pani Heni że jesteście panie wredne
Każdy kto się udziela na stronkach gdzie każdy ma prawo głosu musi się liczyć z opiniami różnych ludzi i z różnymi komentarzami.
Nie mam nic przeciwko
Ciesze się że ktoś chce mi coś wytłumaczyć , że nie jest mu to obojętne.
Doceniam
Bo np: Pani niema i nie może być o co zazdrosna.. niby o "moje przepisy" o "mój profil" czy o cokolwiek bo pani jest naprawdę dobra i ja pani nie zagrażam ani nic
A gdyby Pani była tak na prawdę wredna.. w co wątpię bo Pani też jest tylko człowiekiem to robiła by pani różne nie przyjemne rzeczy.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Wokalista
uzupełniam swoje przepisy które mam w zeszytach , z przyjemnością bym państwu pokazał że nie gotuje tylko od czasu gdy jestem na tej stronce i gdybym wcześniej wiedział że coś takiego będę robił tzn. dzielił się przepisami z innymi to na prawdę robił bym zdjęcia , przyznam szczerze że owszem jak to państwo nazywacie "wyklepuje" przepisy ale ja szczerze mówiąc nie widziałem ZAKAZU typu "dodajemy 1 przepis dziennie koniec kropka" .
Może to komuś przeszkadzać owszem , ale ja nic na to nie poradzę.
Nie każdy ma czas żeby siedzieć codziennie po 15godzin.
Więc uzupełniam w tedy kiedy mam wolną chwilę.
I jak już bardzo chcecie się państwo czepiać mam troszkę większy staż i mam prawo mieć tyle przepisów niż np: "zmudek" oczywiście staż 20 dni,Dodanych przepisów: 240. Ale co tam.. po Wokaliście trzeba jechać jak po mokrej ścierce.
Dziękuje serdecznie za rady żebym się nie śpieszył , doceniam , lecz.. na prawdę nie każdy ma kupę czasu .
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem dodawaniem przepisów lub czymkolwiek może tym że jestem na gotujmy,ale jak się komuś nie podobam to niech po prostu nie patrzy. Ja .... mam się podobać osobą które mnie uważają za normalnego a nie ścierkę
Życzę miłego weekendu !
Pyza
cherry
wklepywanie na czas to wklepywanie przepisów 3 - składnikowych, bez zdjęć, a Wokalista teg nie robi.
Kwiatek od Cherry
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
bajtek
Popieram...mądre powiedzonko
Pyza
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
A nie za bardzo się spieszysz? Stare przysłowie mówi wolno jedziesz, dalej zajedziesz!
Wokalista
Nie mogę dogonić 1 miejsca :d
Najlepsi użytkownicy w okresie: Luty 2011
Kurka