Oj musze klawiature wymienic bo mi ciagle R zjada!
W niektórych partiach wyprodukowanych klawiatur przed 2008 rokiem (tych standardowych typu qwerty) niestety jest wada taśmowa - naciskając literę "r" system wadliwie interpretuje sygnał i może nie reagować wcale, albo nie reagować poprawnie. Kup nową i problem z głowy
zmieniono 1 raz (ostatnio 10 lut 2011 21:22 przez cherry)
Zaraz po tym jak napisalam ostatniego posta tutaj ,wstawilam tez po az kolejny zdjecia.Mam nadzieje,ze sie pojawia...bo takie piekne i cudowne sa:
Serio
Chodzi o barszcz i zupe ogorkowa Poprawialam,to fakt ale tez zdjecia byly wstawione.Tak wiec nie wiem dlaczego teraz ich nie ma.Pewnie musze wstawic jeszcze raz
Netko,poczytaj forum wstecz. Ok.miesiąca temu tak się działo przy edycjach, system kasował zdjęcia.Były a potem znikały. Może w tym rzecz.Ja wczoraj moderowałam te dwa przepisy,ale już były bez zdjęcia.
Chodzi o barszcz i zupe ogorkowa Poprawialam,to fakt ale tez zdjecia byly wstawione.Tak wiec nie wiem dlaczego teraz ich nie ma.Pewnie musze wstawic jeszcze raz
Ja tez nie widze opisów przy przepisach. Jest tytul, skladniki i przygotowanie, ale opisu przy duzym oknie z przepisem nie widac. Wydaje mi sie, ze tak jest juz od dluzszego czasu.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
W niektórych partiach wyprodukowanych klawiatur przed 2008 rokiem (tych standardowych typu qwerty) niestety jest wada taśmowa - naciskając literę "r" system wadliwie interpretuje sygnał i może nie reagować wcale, albo nie reagować poprawnie. Kup nową i problem z głowy
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Serio
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Netko,poczytaj forum wstecz. Ok.miesiąca temu tak się działo przy edycjach, system kasował zdjęcia.Były a potem znikały. Może w tym rzecz.Ja wczoraj moderowałam te dwa przepisy,ale już były bez zdjęcia.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
Sarenka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy