W jaki sposób można zrezygnować z spamu-newslettera i w jaki sposób można skasować profil na gotujmy.pl?
Proszę bez odpowiedzi w stylu "możesz go nie czytać" "możesz nie zaglądać do serwisu". Chcę skasować swój profil i nie chcę otrzymywać więcej newslettera
Na dole emaila z Newsletterem masz opis jak z niego zrezygnować.
konto usuwa tylko administracja
Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
W jaki sposób można zrezygnować z spamu-newslettera i w jaki sposób można skasować profil na gotujmy.pl?
Proszę bez odpowiedzi w stylu "możesz go nie czytać" "możesz nie zaglądać do serwisu". Chcę skasować swój profil i nie chcę otrzymywać więcej newslettera
Heniu , Pyza ma rację - też mnie nauczyła . To jest wyjątkowy nick i musisz wpisać tak jak Pyza Ci mówi
Heniu , wykasuj pierwszą literkę duże Ś a wpisz małe ś i będzie o.k.
Misiu, dziękuję, zaraz sprawdzę!
Heniu , Pyza ma rację - też mnie nauczyła . To jest wyjątkowy nick i musisz wpisać tak jak Pyza Ci mówi
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Ja mam problem z wysłaniem prywatnej wiadomości do Śliweczki! Dostaję informację, że nie ma takiego użytkownika! Próbowałam jako odpowiedź, jako nową wiadomość i z forum.Wszędzie mam tak samo! O co tu może chodzić?!
Heniu, jeśli dobrze pamiętam to trzeba w rubryczce "adresat" czyli "do kogo" wpisać Jej nick z małej litery i wtedy wiadomość leci
Pyzuniu, umiem wysyłać wiadomości! Tylko do Śliweczki nie mogę. Próbowałam i odpowiedzią na jej wiadomość i wszelkimi wersjami nicka, nic z tego.Pisze,że nie ma takiego użytkownika.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Daniel Jaszcz
2 strony wcześniej też zgłaszał ten problem
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
luna19
Na dole emaila z Newsletterem masz opis jak z niego zrezygnować.
konto usuwa tylko administracja
Henia
Śliweczko, odezwę się niedługo!
misia53
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Henia
Misiu, dziękuję, zaraz sprawdzę!
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Henia
Tak zawsze wysyłałam, teraz nie mogę, sprawdzałam przed chwilą-nie ma takiego użytkownika i koniec!
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Pyza
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Henia
Pyzuniu, umiem wysyłać wiadomości! Tylko do Śliweczki nie mogę. Próbowałam i odpowiedzią na jej wiadomość i wszelkimi wersjami nicka, nic z tego.Pisze,że nie ma takiego użytkownika.