Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Tit, to był taki żarcik z mojego czarnego humoru bo nie mogłam wstawić komentarza do przepisu, ale już się udało.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

O jakim banie Pyzo mówisz? Ja nic o tym nie wiem.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
dostałam bana bo śmiałam skomentować kolejną "gwiazdę" czy niemożność dodawania komentarzy do przepisów jest wynikiem kolejnej awarii?

Jak widać na forum posta udało mi się wstawić.

Alarm odwołany - właśnie zobaczyłam, że pomimo komunikatu o błędzie i niemożności wystawienia komentarza ten się zapisał pod przepisem

zmieniono 2 razy (ostatnio 14 gru 2010 10:06 przez Pyza)

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Tit napisał(a):

Elu, chyba będziesz musiała dodać zdjęcie jeszcze raz. Jeśli ja dzisiaj nie zwariuję to będzie cud. Osoby, które nie dokończyły rejestracji proszone są o dokończenie, ponieważ dodane przez nie przepisy nie będą miały właściciela. Po dokończeniu rejestracji nazwa właściciela przepisu wskoczy automatycznie i będziemy je mogli zaakceptować.

Tit,dziękuję za informacje.

Elu, chyba będziesz musiała dodać zdjęcie jeszcze raz. Jeśli ja dzisiaj nie zwariuję to będzie cud. Osoby, które nie dokończyły rejestracji proszone są o dokończenie, ponieważ dodane przez nie przepisy nie będą miały właściciela. Po dokończeniu rejestracji nazwa właściciela przepisu wskoczy automatycznie i będziemy je mogli zaakceptować.

Uwaga !!! Zmiana serwera

Moi drodzy - w związku ze zmianą serwera możemy chwilowo mieć problemy. Zagubili nam się autorzy kilku przepisów, nie wyświetlają się awatary i parę innych rzeczy szwankuje. Proszę zgłaszać wszystkie zauważone usterki. Mam nadzieję, że jeszcze dziś ze wszystkim się uporamy. Cierpliwości

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Dodałam przepis "Łopatka musztardowo-imbirowa Eli" ze zdjęciem.Później zgłosiłam przepis do edycji,ze względu na dwie literówki i teraz jest bez zdjęcia.Nie wiem dlaczego,ponieważ zdjęcia nie usuwałam.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A ja mam inny problem. Juz po raz drugi cos mi urwalo z przepisu. Za pierwszym razem byl to caly opis do Cannelloni z brokulami i mozarella, a dzisiaj jakis chochlik zjadl mi moja chatke z piernika Czy to moze miec zwiazek z przeladowanym serwerem?

Babciagramolka
Kochani !
Mamy jakąś awarię - wszystkie przepisy wstawiane ostatnio zapisuja się jako ,, Przepis redakcyjny " - nie ma awataru autora ani jego nicku. Awarię już zgłosiłam . Proszę o cierpliwość - bo sami wiecie - sobota wieczór, a jutro niedziela . Jak tylko informatyk się z tym upora sprawdzę wszystko i jak bedzie trzeba to popoprawiam.
Miłego wieczoru wszystkim życzę.

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
dzięki to ide sie napić

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy