Kochani, serwer nam się zatyka bo się tak dynamicznie rozwijamy... Proszę o cierpliwość pracujemy nad tym, będziemy zmieniać serwer na większy i wydolniejszy, optymalizujemy sprawdzamy. Po prostu są problemy z aktualizacją, bo jest tyle zapytań do serwera, że kolejka się wydłuża. Ja też z nowym zdjęciem pojawiałam się czasem, a czasem ze starym. Jeszcze przez chwilę tak będzie, Buziaki. Tit
Hehe dokładnie Margolcia - daj sobie na wstrzymanie z tym rumem
Dania Dnia już mają to do siebie, ze przed zalogowaniem widać wczorajsze albo przedwczorajsze - to tak żebyś mogła jeszcze raz zerknąć co wczoraj serwowaliśmy, hihi
No i po co wyprowadzałaś ją z błędu?! Znowu pójdzie do rumowego
Oj tam oj tam Dzięki Wisieneczko bo już myślałam że ze mną gorzej
Margolata idz spokojnie na rum tak sie i u mnie robiło , myślalam, ze coś mi szwankuje
Dania Dnia już mają to do siebie, ze przed zalogowaniem widać wczorajsze albo przedwczorajsze - to tak żebyś mogła jeszcze raz zerknąć co wczoraj serwowaliśmy, hihi
Nie wiem czemu ale ostatnio strona mi się dziwnie ładuje tzn przed zalogowaniem są np. podane te 3 przepisy na stronie głównej inne niż po zalogowaniu i np kiedy chcę ocenić czyjś przepis i już to zrobię i ktoś doda kolejny nie mogę go zobaczyć wyskakuje mi że muszę być zalogowana a jestem myślałam ze to przez ilość wypitego rumu w fanklubie rumowym ale nie dziś nie spożyłam ani kropelki
Musisz ograniczyć wizyty w rumowym! Sprawdziłam komentując i oceniając Twój przepis - u mnie bez problemów!
zmieniono 1 raz (ostatnio 06 gru 2010 13:24 przez Henia)
Nie wiem czemu ale ostatnio strona mi się dziwnie ładuje tzn przed zalogowaniem są np. podane te 3 przepisy na stronie głównej inne niż po zalogowaniu i np kiedy chcę ocenić czyjś przepis i już to zrobię i ktoś doda kolejny nie mogę go zobaczyć wyskakuje mi że muszę być zalogowana a jestem myślałam ze to przez ilość wypitego rumu w fanklubie rumowym ale nie dziś nie spożyłam ani kropelki
Dlaczego jestem ciągle na online, chociaż się wyloguję? Nie chcę tak , bo niektórzy pomyślą ,ze ze mną coś nie tak.
Misiu- to chyba pokazuje jeszcze jakiś czas po wylogowaniu że się jest - kiedyś też tak miałam ale jak tu napisałaś to pewnie ktoś z Adminów odpisze .Ja np mam włączoną stronę ( i kilka innych cały czas ) żeby nie musieć się logować na okrągło. Jak laptop jest włączony to mam podgląd na to co mnie interesuje - jak kończę i zamykam to wylogowuję się wszędzie . Prawdę mówiąc nie sprawdzam kto jest aktywny a kto nie - mam coś napisać do kogoś to piszę- odczyta to odpowie
Buniu, dzięki ! Już jest dobrze. Wiem ,że trzeba odczekać, ale to było cały dzień. Ważne ,że już jest dobrze
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia53
Margolata idz spokojnie na rum tak sie i u mnie robiło , myślalam, ze coś mi szwankuje
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
margolata
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
cherry
Henia
Musisz ograniczyć wizyty w rumowym! Sprawdziłam komentując i oceniając Twój przepis - u mnie bez problemów!
margolata
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia53
Buniu, dzięki ! Już jest dobrze. Wiem ,że trzeba odczekać, ale to było cały dzień. Ważne ,że już jest dobrze
Babciagramolka
A czemu Coś mi umknęło - nic o tym nie wiem .