Ja mam problem z wysłaniem prywatnej wiadomości do Śliweczki! Dostaję informację, że nie ma takiego użytkownika! Próbowałam jako odpowiedź, jako nową wiadomość i z forum.Wszędzie mam tak samo! O co tu może chodzić?!
Heniu, jeśli dobrze pamiętam to trzeba w rubryczce "adresat" czyli "do kogo" wpisać Jej nick z małej litery i wtedy wiadomość leci
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Ja mam problem z wysłaniem prywatnej wiadomości do Śliweczki! Dostaję informację, że nie ma takiego użytkownika! Próbowałam jako odpowiedź, jako nową wiadomość i z forum.Wszędzie mam tak samo! O co tu może chodzić?!
Hej, tak, z dodawaniem komentarzy do przepisów pojawia się problem, nie widać takiej opcji. Początkowo myślałam, że chodzi o moje połączenie z internetem ale widzę że dotyczy to nie tylko mnie. Spróbujcie teraz czy Wam działa, jak nie, jutro zorientuję się o co może chodzić
Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Mam taki dziwny problem. Chce skomentowac przepis wedith1 na Poledwiczki w sosie chrzanowym i nie moge, nawet po powtornym zalogowaniu Czy tylko ja nie moge tego zrobic, czy wiecej uzytkownikow ma podobna sytuacje, a jesli tak, to co moze byc tego przyczyna? Moze mój problem wydaje sie blahy, ale prosze o pomoc
Heniu..;twoje "argumenty " są tak śmieszne i na tak "wysokim" poziomie, że nie zniżę się do ich komentowania. Mam jednak prośbę odczep się wreszcie ode mnie i nie pouczaj mnie. Twoje zaczepki i tak mam w głębokim poważaniu. Również bardzo Cię proszę nie komentuj spraw dotyczących innych stron. To co robię na innym portalu (z którego notabene za podobne zachowania zostałaś dwukrotnie i moim zdaniem słusznie zbanowana) jest moją prywatną sprawą i komentowanie ich na gotujmy.pl powoduje tylko to, że uskuteczniasz kryptoreklamę.
PS. A swoich przepisów nie dodaję między innymi dlatego, że nie chcę być materiałem dla Twoich nadgorliwych śledztw. Moje przepisy w ilości ok 2000 od wielu lat znajdują się na dziesiątkach stron kulinarnych i nie mam zamiaru nikomu udowadniać (a szczególnie Tobie), że są moje.
zmieniono 2 razy (ostatnio 20 wrz 2010 19:40 przez Bahus)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Pyza
Heniu, jeśli dobrze pamiętam to trzeba w rubryczce "adresat" czyli "do kogo" wpisać Jej nick z małej litery i wtedy wiadomość leci
cherry
Henia
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Papaja
cherry
iwi69
misia53
Sarenka
Bahus
PS. A swoich przepisów nie dodaję między innymi dlatego, że nie chcę być materiałem dla Twoich nadgorliwych śledztw. Moje przepisy w ilości ok 2000 od wielu lat znajdują się na dziesiątkach stron kulinarnych i nie mam zamiaru nikomu udowadniać (a szczególnie Tobie), że są moje.