czyli są jakieś opóźnienia w pojawianiu się punktów za kat promowane? nie pierwszy to raz kiedy nie widzę punktacji za jakiś przepis a mod odpisuje ze wszystko kliknął. Nie wiem czy zgłaszać to za każdym razem
Książkę kucharską może stworzyć osoba, która ma na gotujmy rangę minimum Szefa Kuchni
Należy przysłać dobry, interesujący pomysł z ciekawym tytułem
oraz Opis zamierzenia (max pół strony) czyli autorski wstęp do Książki kucharskiej. W opisie można dodać kilka słów o autorze i jego pasjach kulinarnych. Można załączyć jpg ze zdjęciem ilustrującym książkę kucharską.
Wtedy dajemy takiej osobie uprawnienia tymczasowe do panelu admina, gdzie swoją książkę może stworzyć.
paprotka25 napisał(a):
mam pytanie, gdzie i jak można stworzyć swoją książkę kucharską?
Książkę kucharską może stworzyć osoba, która ma na gotujmy rangę minimum Szefa Kuchni
oraz Opis zamierzenia (max pół strony) czyli autorski wstęp do Książki kucharskiej. W opisie można dodać kilka słów o autorze i jego pasjach kulinarnych. Można załączyć jpg ze zdjęciem ilustrującym książkę kucharską.
Wtedy dajemy takiej osobie uprawnienia tymczasowe do panelu admina, gdzie swoją książkę może stworzyć.
paprotka25 napisał(a):
mam pytanie, gdzie i jak można stworzyć swoją książkę kucharską?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
pacpaw
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Zobacz czy punkty są - patrzyłam w panelu było kliknięte
Odp: Tu zgłaszamy problemy
pacpaw
zbysiowa
Pkt za Newsletter kołczu nalicza w poniedziałki
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
paprotka25
Dziękuje za odpowiedź
gosia56
2milutka
kołczu
paprotka25 napisał(a):
pacpaw
misia5
Są. Ja w panelu mam zaznaczone