A ja mam takie pytanie związane z kategoriami. Czy można po zakończeniu konkursów usuwać dodatkowe konkursowe kategorie bo z tego co widzę jest już kilka dni po konkursie " Letnia inspiracja " a przepisy są nadal dodawane do tego konkursu ? To taka moja sugestia bo jak widać nie każdy czyta dokładnie regulaminy konkursów.
A ja mam takie pytanie związane z kategoriami. Czy można po zakończeniu konkursów usuwać dodatkowe konkursowe kategorie bo z tego co widzę jest już kilka dni po konkursie " Letnia inspiracja " a przepisy są nadal dodawane do tego konkursu ? To taka moja sugestia bo jak widać nie każdy czyta dokładnie regulaminy konkursów.
zmieniono 1 raz (ostatnio 13 sie 2013 17:26 przez zewa)
To nie żaden problem, ale uznałam, ze nie ma potrzeby zakładania kolejnego tematu.
Czy jest jakiś sprytny sposób wyszukiwania hasłowo tylko spośród swoich przepisów? Jak chce sprawdzić czy coś dodałam to oglądam wszystkie przepisy i zastanawiam się czy można coś uprościć.
Musisz wrzucić w wyszukiwarkę tytuł swojego przepisu i wyskoczy czy jest wstawiony. Radzę dodawać do nazwy przepisu coś indywidualnego bo czasem ,,kompot wiśniowy" daje dziesiądki pozycji , a jak będzie a'la Noruas to juz wyskoczy tylko 1
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
Noruas napisał(a):
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
zewa napisał(a):
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
A widzisz, ja pamiętam ten regulamin, ale wtedy nie było tam wzmianki o czasie. Widzę z komentarzy, że została dodana Super!
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
Dzięki! Właśnie tego szukałam!
zewa
https://gotujmy.pl/regulamin-dodawania-porad,artykuly,15559.html
Noruas
zewa
Babciagramolka
Musisz wrzucić w wyszukiwarkę tytuł swojego przepisu i wyskoczy czy jest wstawiony. Radzę dodawać do nazwy przepisu coś indywidualnego bo czasem ,,kompot wiśniowy" daje dziesiądki pozycji , a jak będzie a'la Noruas to juz wyskoczy tylko 1