W takich sprawach pisz do mnie prywatnie proszę - łatwiej mi, kiedy wszystkie podobne sprawy mam w jednym miejscu (daj też znać ile punktów system nie doliczył).
MP3-ka napisał(a):
czy mogę prosić o ponowne podliczenie punktów w moim dzisiejszym przepisie na gazpacho? zapomniałam dodać opis do zdjęcia
Witam, doszła mi nagroda,WAGA Zelmer, nie przyszedł właściwy model, przyszedł gorszy.. KS1700 taki miał przyjść, a przyszedł podstawowy KS1500, chciałbym dostać właściwy..gdyż na taki zbierałem, a podstawowy, z samą wagą to ja posiadam.
Dodałam przepis z 5 zdjęciami (mój pierwszy przepis) i przyznano mi tylko 5 punktów zamiast 30. W ciągu doby zauważyłam, że nie dodałam opisów do zdjęć dlatego nie zostały one zaakceptowane. Następnie dodałam opisy, jednak liczba punktów nie zmieniła się, a przepis ma status zatwierdzony, czy muszę to gdzieś zgłaszać, czy zostanie to wyrównane?
Poczekaj czy punkty nie pojawia się z opóźnieniem . Jeśli nie to napisz do Admina ( kołczu lub zozolek z prośbą o doliczenie punktów)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Alex_M
ja też nie dostałam
czyli coś musi byc na rzeczy skoro więcej osób nie dostało
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
eli_555
Ja też nie otrzymałam
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Też nie otrzymałam, miałam właśnie pisać do kołczu
Odp: Tu zgłaszamy problemy
edytaha
halina
kołczu
MP3-ka napisał(a):
MP3-ka
mic
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Mega łasuch
Babciagramolka
Poczekaj czy punkty nie pojawia się z opóźnieniem . Jeśli nie to napisz do Admina ( kołczu lub zozolek z prośbą o doliczenie punktów)