Witajcie
Zauważyłam przy dodawaniu przepisu że jest jakiś konkurs Letnia inspiracja...co to za konkurs bo nie widzę żadnej innej wzmianki o nim? hmn...?
To stary konkurs https://gotujmy.pl/regulamin-konkursu---letnia-inspiracja,artykuly,15536.html . Widocznie kategoria nie znikła ze spisu.
Witajcie
Zauważyłam przy dodawaniu przepisu że jest jakiś konkurs Letnia inspiracja...co to za konkurs bo nie widzę żadnej innej wzmianki o nim? hmn...?
Witam, jeste tu nowa, ciężko ogarnąć to wszystko a jeszcze ciężej uzyskać pomoc
Pisałam już wcześniej - zamieściłam zdjęcie które lata do góry nogami i chciałam je wymienić na inne, jak to zrobić? zrobiłam edycja- zastąp stare nowym itd ale nic nie działa, plisssssssssss o jakąś podpowiedź. No i oczywiście nie policzyło mi po raz drugi już że zdjęcie jest opisane? opisuję je słowo harcerza i wyświetla się zapunktowane a i tak nie nalicza punktów?
Będę wdzięczna za reakcję. Pozdrawiam nowicjuszy i resztę też
Zdjęcie musisz odwrócić na swoim komputerze Wejdź na zdjęcie na dole powinny być strzałki. Klikając na nie odwrócisz zdjęcie tak jak być powinno.
Witam, jeste tu nowa, ciężko ogarnąć to wszystko a jeszcze ciężej uzyskać pomoc
Pisałam już wcześniej - zamieściłam zdjęcie które lata do góry nogami i chciałam je wymienić na inne, jak to zrobić? zrobiłam edycja- zastąp stare nowym itd ale nic nie działa, plisssssssssss o jakąś podpowiedź. No i oczywiście nie policzyło mi po raz drugi już że zdjęcie jest opisane? opisuję je słowo harcerza i wyświetla się zapunktowane a i tak nie nalicza punktów?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
To stary konkurs https://gotujmy.pl/regulamin-konkursu---letnia-inspiracja,artykuly,15536.html
Odp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Odp: Problem ze zdjęciem
misia5
Zdjęcie musisz odwrócić na swoim komputerze
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Czyli jak bym inaczej to zatytułowała np jabłkowa marmolada punkty by były...bez sensu...
Problem ze zdjęciem
zufikowo
Pisałam już wcześniej - zamieściłam zdjęcie które lata do góry nogami i chciałam je wymienić na inne, jak to zrobić? zrobiłam edycja- zastąp stare nowym itd ale nic nie działa, plisssssssssss o jakąś podpowiedź. No i oczywiście nie policzyło mi po raz drugi już że zdjęcie jest opisane? opisuję je słowo harcerza i wyświetla się zapunktowane a i tak nie nalicza punktów
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Odp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
czy ten przepis nie podlega kategorii premiowanej?
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
MP3-ka napisał(a):
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
MP3-ka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
MP3-ka napisał(a):