Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
Nie gniewam się, mogło się zdarzyć każdemu

Ewelina najmocniej przepraszam, to ja znalazlam i zeczywiscie nie zwrocilam uwagi na daty.....moj blad....jeszcze raz przepraszam

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

anula250
  • anula250

• Przepisy: 213
  • Artykuły: 12
Myślę, że fajne jest to, że w różnych sytuacjach (być może nawet tych niekomfortowych) potrafimy się przyznać do błędu

Z drugiej strony czasami nie dziwię się błędom, przecież moderatorzy siedzą tu cały dzień. Nawał plagiatów to już osobny temat (a jest ich sporo), więc już w głowie może się pokiełbasić .

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
ewelina.mn napisał(a):

Bunia, jest ok! Nie przejmuj się już tym wcale, ja się nie gniewam!
Jesteś

Dobrze , że za 15 minut 22.00 i kończę bo bym jeszcze coś nawywijała

ewelina.mn
  • ewelina.mn

Bunia, jest ok! Nie przejmuj się już tym wcale, ja się nie gniewam!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

anula250
  • anula250

Xetnom napisał(a):

A czy moderator potrzebuje adwokata
Jeśli moderator zechce się ode mnie czegoś dowiedzieć to podejrzewam że sam zapyta. Poza tym można się domyśleć, jeśli ktoś potrafi myśleć logicznie.

Czy ty coś sugerujesz, jeśli chodzi o kwestię mego logicznego myślenia?
Poza tym jak napisałeś, czy moderator potrzebuje adwokata?
A czy Ewelina go potrzebuje?
Poza tym nie będę z tobą dyskutować, ponieważ zbyt wyniosły i płytki sposób wypowiedzi reprezentujesz swoją osobą.

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
ewelina.mn napisał(a):

Ja z kolei nie mam pretensji, moderator postąpił pochopnie lecz jesteśmy tylko ludźmi i każdemu mogło się zdarzyć. Liczę na to że sprawa zostanie wyjaśniona tu na forum, a ten plagiat zniknie z mojego konta. Pozdrawiam.

Bardzo Cię przepraszam - zareagowałam impulsywnie ale już nie mam siły do tych dziesiątków plagiatów które blokujemy . Nie ma usprawiedliwienia - powinnam patrzeć nie tylko na tekst ale i na daty . Zmyliło mnie to , że tamten przepis jest ze zdjęciem .

Przyjmij moje gorące przeprosiny . Przepis oczywiście przywracam.

A tak przy okazji -Xetnom- Moderator nie ma żadnego powodu by fałszować wpisy więc pozwól , że rozmowę będę prowadzić z osobą zainteresowaną bo to Ona może mieć do mnie uzasadnioną pretensję .I jak byś był uprzejmy wyjaśnić co miałeś na myśli pisząc ,,....OCZYWIŚCIE PODWAŻAM WIARYGODNOŚĆ MODERATORA i domyślam się jaki jest cel takich posunięć....."

Uprzejmie Cię informuję , że Moderator czyli ja jest takim samym użytkownikiem strony jak każdy inny tyle tylko , że z racji wolnego czasu i zdecydowanemu oporowi przeciw plagiatom i innym nieprawidłowościom zajmuję się ( tak jak pozostali Moderatorzy ) sprawdzaniem i innymi technicznyymi sprawami ( z ograniczonymi uprawnieniami ) .

Nic nie tłumaczy mojego niedopatrzenia ale bardzo łatwo jest mieć pretensje do Moderatorów . Gdybyś zobaczył 100 czy 200 przepisów wstawionych jednego dnia które trzeba sprawdzić czy nie są plagiatami , jak są napisane ( bo ludzie wypisują takie bzdury że głowa boli ) ,itp itd to też byś zgłupiał tak jak ja w tym przypadku .

Przepis odblokowuję . Jeszcze raz przepraszam

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Xetnom
  • Xetnom

• Przepisy: 50
  • Artykuły: 7
A czy moderator potrzebuje adwokata
Jeśli moderator zechce się ode mnie czegoś dowiedzieć to podejrzewam że sam zapyta. Poza tym można się domyśleć, jeśli ktoś potrafi myśleć logicznie.

Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

anula250
  • anula250

Xetnom napisał(a):

Czepiacie się a nie umiecie sprawdzić podstawowych informacji jak np. data dodania przepisu?
Takie zachowanie pod wpływem emocji nie przystoi moderatorowi.
Sprawdź daty dodania przepisów.
Eweliny przepis został dodany 12.10.2011 a ten na stronie okonamiasto.pl 20.10.2011 więc ten koleś skopiował przepis Eweliny a nie na odwrót.

Co do poprzedniego przepisu który rzekomo skopiowała chcę zobaczyć w oryginale a nie skopiowany przez moderatora bo JA nie wieżę w to że tamten przepis został oko w oko skopiowany.

OCZYWIŚCIE PODWAŻAM WIARYGODNOŚĆ MODERATORA i domyślam się jaki jest cel takich posunięć.

To może przekaż nam swe złote myśli i napisz nam jaki jest cel moderatora?

ewelina.mn
  • ewelina.mn

Ja z kolei nie mam pretensji, moderator postąpił pochopnie lecz jesteśmy tylko ludźmi i każdemu mogło się zdarzyć. Liczę na to że sprawa zostanie wyjaśniona tu na forum, a ten plagiat zniknie z mojego konta. Pozdrawiam.

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu