Pieknie dziekuję Moje Drogie Panie utwierdzacie mnie w przekonaniu co do wartosci preferowanych na tej stronie . Nie ,żeby mi specjalnie te 1 przeszkadzały ( moge wreszcie zapisac sie do klubu - chyba ) - ale pojęcie ,uniemilania ,, bobytu na stronie z lekka mnie rozśmieszyło . Mam nadzieję , ze stałym bywalcom to w niczym nie przeszkadza a nauczka jaką dostał Furmanowicz za notoryczne łamanie postanowień Regulaminu zwróci uwagę co niektórych .
Tit dzieki za szybką reakcję .
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
A ja dostałam ,, przemiły ,, list i zgodnie z obietnicą 1
,,...Od:
furmanicz
online Napisane: dzisiaj, 17:22
Temat: haha
na kazdy przepis bede stwaial oceny 1 i chce poiwedziec ze uniemila pani uzytkownikom serwisu korzystanie z tego portalu!.....,,,
A żeby wyjaśnić - zablokowałam kilkanascie przepisów tego użytkownika ze wzgledu na to ze były skopiowane ( albo tekst albo zdjęcia ) z innych portali .
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 gru 2010 19:42 przez Babciagramolka)
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Tit dzieki za szybką reakcję .
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pozdrawiam Tit
cherry
Mam nadzieję, że bierzesz to na śmiech i wiesz, że działasz w zupełnie odwrotną stronę
Pyza
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Od:
furmanicz
online Napisane: dzisiaj, 11:32
Temat: Odp: Odp: haha
UNIEMILA PANI UZYTKOWNIKOM SERWISU UZYTKOWANIE PRZEPISOW I ZAMIESZCZANIE TAKOWYCH
Pyza
Babciagramolka
,,...Od:
furmanicz
online Napisane: dzisiaj, 17:22
Temat: haha
na kazdy przepis bede stwaial oceny 1 i chce poiwedziec ze uniemila pani uzytkownikom serwisu korzystanie z tego portalu!.....,,,
A żeby wyjaśnić - zablokowałam kilkanascie przepisów tego użytkownika ze wzgledu na to ze były skopiowane ( albo tekst albo zdjęcia ) z innych portali .
luna19
no ... niezla z niej kucharka ..
https://gotujmy.pl/herbatniki-szkolne-z-maselkiem--,przepisy,75736.html
a tym przepisem to juz przeszla samą siebie .. masaż brzucha smiechem po swiętach wskazany hahahha