ech to tylko dwa z kilku przepisów było jeszcze coś na temat kapuśniaku 1 za wygląd i za przepis na kompot wieloowocowy
Luna kto wie może jeszcze was dogonię
A mówiłam , że działa - cytat j/w - same promienne uśmiechy . Cud- miód i maliny .
Uwielbiam takie sytuacje . Widać ćwiczenie czyni mistrza - jak ię trochę potrenuje to każdy nauczy się uśmiechać i być przyjaznym dla innych . Byle tak dalej.
Kochani to działa Hi hi Czytam właśnie najnowsze komentarze dwójki z naszej listy- słodkie jak ,, mniód " - może się czegoś nauczyły ? Jak myślicie - pic na fotomontarz czy dotarło , że jak się bruździ na stronie to nie będzie się akceptowanym . ,,Polityka miłosci czyni cuda ".Gotowa jestem kwiatkami obdzielić - żeby jeszcze coś swojego wstawiły - było by co komentować
Poczytałam sobie w komentarzach- o rany - serce rośnie Przeleciałam chyba ze 40 komentarzy- słuchajcie ani jednego negatywnego - hip hip hura . Aż miło poczytać - sam ,,mniód " .
Miłego wieczoru wszystkim życzę i oby taka atmosfera trwała.
zmieniono 1 raz (ostatnio 31 paź 2010 20:54 przez Babciagramolka)
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Papaja
Luna kto wie może jeszcze was dogonię
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Pablito
luna19
Papaja
https://gotujmy.pl/kompot-wieloowocowy,przepisy,71258.html
1 i komentarz
i jeszcze przy przepisie na karpia z patelni
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
A mówiłam , że działa - cytat j/w - same promienne uśmiechy . Cud- miód i maliny .
Uwielbiam takie sytuacje . Widać ćwiczenie czyni mistrza - jak ię trochę potrenuje to każdy nauczy się uśmiechać i być przyjaznym dla innych . Byle tak dalej.
Babciagramolka
Poczytałam sobie w komentarzach- o rany - serce rośnie Przeleciałam chyba ze 40 komentarzy- słuchajcie ani jednego negatywnego - hip hip hura . Aż miło poczytać - sam ,,mniód " .
Miłego wieczoru wszystkim życzę i oby taka atmosfera trwała.
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Elu, zapraszamy do Klubu!
p.barbara - 1
Pani zima - 1 + komentarz
Przysmak - 2 + komentarz
Nie dorownuje Wam w ocenach ale jednak zaszczycily mnie swoimi odwiedzinami i pozostawily po sobie slad....