Pewnie już zauważyjiście że mamy problem .Od jakiegoś tygodnia ,, wyroiła ,,nam się
silna grupa dokuczaczy .Najpierw -,, lobby greckie " :
Pani Barbara...
Sandra
Szczurek ) ,
Alexa34,
kołogospodyńwiejskich ,
Luchu007 -
depplbuahahaha ( cudownie wykluty z Lechu007)
Król33 ,
Pani Zima ---- pozytywna zmiana w nowych komentarzach
Przysmak
alex111
Babuszka
Ponieważ stało się to już bardzo irytujące i dotyka wielu użytkowników mam propozycję - zgłaszajcie tu lub do mnie linki swoich przepisów pod którymi ktoś z tego grona napisał coś niekulturalnie, wstawiał hurtowo niskie oceny lub zwyczajnie złośliwie się wymądrzał. Spróbujemy to jakoś opanować - bo tak na wyrywki to nikt z nas nie ma obrazu całosci .
Szkoda że ktoś czuje się tak niedowartosciowany że musi podbudowywać własne ego dokuczjąc innym. '
Acha - jeśli dostajecie głupie wpisy na PW ( prywatne wiadomości ) to nie odpowiadajcie - dajcie znać ) .
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję , że poradzimy sobie z tą plagą na spokojnie .Miłego dnia
zmieniono 4 razy (ostatnio 02 lis 2010 15:41 przez Babciagramolka)
Ja jak na razie tylko od Lecha dostałam jakieś 20 jedynek, od reszty jeszcze nie. Powinno nie być punktacji i tak na nic nie wpływa a takie wredne osoby nie wchodziły by na tą stronę bo nie miały by możliwości komukolwiek zrobić na złość.
też jestem za likwidacją punktacji ale takie osoby zawsze znajdą sposób by paprać na stronkach
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Ja jak na razie tylko od Lecha dostałam jakieś 20 jedynek, od reszty jeszcze nie. Powinno nie być punktacji i tak na nic nie wpływa a takie wredne osoby nie wchodziły by na tą stronę bo nie miały by możliwości komukolwiek zrobić na złość.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
a ja ma jakieś dziwne wrażenie, że za tymi fikcyjnymi kontami, które sypią nam jedynkami kryje się ktoś dobrze nam znany z portalu i to od dawna...może się mylę, ale to mi wygląda na wykorzystywanie sytuacji do dobrej zabawy i słodziutkiej zemsty uprawianej przez kogoś chorego z zawiści i nienawiści...
obym się myliłam, ale coś mi tu podśmiarduje...
Cały problem w tym,że masz dobrego nosa i rzadko się mylisz!
a ja ma jakieś dziwne wrażenie, że za tymi fikcyjnymi kontami, które sypią nam jedynkami kryje się ktoś dobrze nam znany z portalu i to od dawna...może się mylę, ale to mi wygląda na wykorzystywanie sytuacji do dobrej zabawy i słodziutkiej zemsty uprawianej przez kogoś chorego z zawiści i nienawiści...
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
Pewnie już zauważyjiście że mamy problem .Od jakiegoś tygodnia ,, wyroiła ,,nam się
silna grupa dokuczaczy .Najpierw -,, lobby greckie " :
Pani Barbara...
Sandra
Szczurek ) ,
Alexa34,
kołogospodyńwiejskich ,
Luchu007 -
depplbuahahaha ( cudownie wykluty z Lechu007)
Król33 ,
Pani Zima ---- pozytywna zmiana w nowych komentarzach
Przysmak
alex111
Babuszka
Ponieważ stało się to już bardzo irytujące i dotyka wielu użytkowników mam propozycję - zgłaszajcie tu lub do mnie linki swoich przepisów pod którymi ktoś z tego grona napisał coś niekulturalnie, wstawiał hurtowo niskie oceny lub zwyczajnie złośliwie się wymądrzał. Spróbujemy to jakoś opanować - bo tak na wyrywki to nikt z nas nie ma obrazu całosci .
Szkoda że ktoś czuje się tak niedowartosciowany że musi podbudowywać własne ego dokuczjąc innym. '
Acha - jeśli dostajecie głupie wpisy na PW ( prywatne wiadomości ) to nie odpowiadajcie - dajcie znać ) .
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję , że poradzimy sobie z tą plagą na spokojnie .Miłego dnia
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Papaja
też jestem za likwidacją punktacji ale takie osoby zawsze znajdą sposób by paprać na stronkach
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
margolata
No to sobie piękną reklamę strzelił nie wiem czy któraś panna go zechce skoro tak wygląda
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
cherry
Ważne, że my się czujemy dobrze w swoim gotującym towarzystwie, i żaden chwilowy desperat nam tej atmosfery nie zepsuje
A przecież każdego miłego nowicjusza przywitamy z otwartymi rękami
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
luna19
a widzialam widziałam ... u mnie pod daniem napisal ze "wyglada jak kupa g... "
są ludzie którzy potrafią pocieszyć i na duchu podtrzymać
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
cherry
justynak223
Henia
Cały problem w tym,że masz dobrego nosa i rzadko się mylisz!
anullka7
Bahus
Pyza...chyba mamy na myśli tę samą osobę