Cześć moje Słoneczka,podobno ma mi się jeszcze na życie,więc znów cieszę oczy Waszymi cudeńkami,trochę trzeba zwolnić tempo...ale co tam...trzymam kciuki za Bunię i resztę
Witam Dorotko, nawet nie wiesz, jak się cieszę!
A Buni też musi się wszystko dobrze ułożyć!
Cześć moje Słoneczka,podobno ma mi się jeszcze na życie,więc znów cieszę oczy Waszymi cudeńkami,trochę trzeba zwolnić tempo...ale co tam...trzymam kciuki za Bunię i resztę
Fajnie Ewcia, ze masz wolne i czas na odpoczynek. Mam nadzieje, ze zrelaksujesz sie, odetchniesz, wypoczniesz i upichcisz mi cos specjalnego )) Ach chyba mnie ponioslo Troszke Ci zazdroszcze, tego wolnego, bo sama ostatnio mam taka gonitwe w zyciu, ze sama sie dziwie, ze znajduje czas, aby usiasc przed laptopem...
Sarenko, bo na to, co nam sprawia przyjemność zawsze znajdujemy czas, nawet w tej gonitwie, zwanej życiem.Tak więc mimo natłoku zajęć zaglądaj, a ja postaram się coś ciekawego wymyślać.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : : Wit
iwi69
Odp: : : Wit
msewka
Doro
Odp: Odp: : : Wit
msewka
I gdzie je masz?Wszystkie zjedzone?
Może przekupię Cię muffinką z ananasem albo przysmakiem tureckim?
prezes
Odp: Odp: Odp: : : Wit
kinga
Odp: Odp: : : Wit
msewka
Witam Dorotko, nawet nie wiesz, jak się cieszę!
A Buni też musi się wszystko dobrze ułożyć!
prezes
luna
Odp: Odp: Odp: : : Wit
msewka
Sarenko, bo na to, co nam sprawia przyjemność zawsze znajdujemy czas, nawet w tej gonitwie, zwanej życiem.Tak więc mimo natłoku zajęć zaglądaj, a ja postaram się coś ciekawego wymyślać.