Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: : : Wit

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
  • Artykuły: 0
msewka napisał(a):

misia53 napisał(a):

Tak jest , to jest ciasto drozdzowe powalentynkowe ,przepis mojej śp. mamusi
, zawsze się udaje , dziur nie ma , bo jest raczej cięzkie.
Może nawet i wtawię przepis

Jakie może?Wstawiaj przepis i basta! Ja też sobie uiekę.A takie rodzinne sprawdzone sposoby są najlepsze.Szybciutko wstawiaj.Raz tylko piekłam makowca, wg.przepisu Ality (dzięki Alito, bo był pyszny-ten z cytrynową nutką).Teraz wypróbuję Twój Misiu, na Wielkanoc, bo w Poście nie piekę nic.Solennie obiecuję!

Misiu,ja też czekam na przepis na makowca

Odp: Odp: : : Wit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
misia53 napisał(a):

Jakie może?Wstawiaj przepis i basta! Ja też sobie uiekę.A takie rodzinne sprawdzone sposoby są najlepsze.Szybciutko wstawiaj.Raz tylko piekłam makowca, wg.przepisu Ality (dzięki Alito, bo był pyszny-ten z cytrynową nutką).Teraz wypróbuję Twój Misiu, na Wielkanoc, bo w Poście nie piekę nic.Solennie obiecuję!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

Mirka227
  • Mirka227

• Przepisy: 77
msewka napisał(a):

misia53 napisał(a):

msewka napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Pobieglam szybko po labadki i pstryknelam im zdjecie. Teraz mozna zobaczyc czerwona kreske na dziobie samca, urocze sa te ptaszki, czyz nie?

Sarenko, nawet gdyby było widać tą kreskę, to i tak bym nie rozpoznała.Słaby ze mnie ornitolog! Na ptakach się nie znam , jak widać!

Za to na wypiekach się znasz i oceń sama po wypróbowaniu mojego makowca

Oj, podaj przepis to chętnie.Póki co na oko rewelacyjne! I pięknie udekorowane.Jakie to ciasto Misiu? Drożdżowe? Tak ładnie wyrosło i nie ma dziur, jak czasami widzę w makowcach.Piszę się na to ciacho!

Ja też, ja też!

Odp: : : Wit

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345

Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit

msewka
  • msewka

misia53 napisał(a):

msewka napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Pobieglam szybko po labadki i pstryknelam im zdjecie. Teraz mozna zobaczyc czerwona kreske na dziobie samca, urocze sa te ptaszki, czyz nie?

Sarenko, nawet gdyby było widać tą kreskę, to i tak bym nie rozpoznała.Słaby ze mnie ornitolog! Na ptakach się nie znam , jak widać!

Oj, podaj przepis to chętnie.Póki co na oko rewelacyjne! I pięknie udekorowane.Jakie to ciasto Misiu? Drożdżowe? Tak ładnie wyrosło i nie ma dziur, jak czasami widzę w makowcach.Piszę się na to ciacho!

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Misia, ale fajne makowce, z rozowym lukrem, czyzby Walentynkowe?

Odp: Odp: Odp: : : Wit

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
msewka napisał(a):

Sarenka napisał(a):

obrazek

Odp: Odp: : : Wit

msewka
  • msewka

Sarenka napisał(a):

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Ewo, jeden labadek ma czerwona plamke na dziobie i to jest samiec, szkoda, ze nie widac tego na zdjeciu, zaraz lookne, czy na innym widac
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P