Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Wiecie ja chetnie ta kukulczanke bo jak tu ja zrobic jak w Madrycie nie sprzedaja spirytusu

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Dzięki ,do kukułczanki w sam raz

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Witam niestety nie moge pokazac mojego ciasta bo aparat nawalil ale moze cos z archiwum
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
luna napisał(a):

Witam wszystkich, ja zrobilam rogaliki wg przepisu Wioletty, wyszly super. Robie kawke, a Wy prosze sie czestujcie

Wow, wymiatasz! Pychotki!

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
luna napisał(a):

Witam wszystkich, ja zrobilam rogaliki wg przepisu Wioletty, wyszly super. Robie kawke, a Wy prosze sie czestujcie

Bardzo apetyczne te rogaliki

misia53
  • misia53

luna napisał(a):

O, ja chętnie...dziękuję

Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

luna
  • luna

• Przepisy: 359
obrazek

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
misia53 napisał(a):

Witam dzisiaj wszystkich i częstuje pysznym torcikiem miodowym z polewą krówkową.

Wow,Misiu ale pyszne ciacho,ja tez wreszcie bede mogla zaczac piec,bo w poniedzialek przychodzi moja nowa kuchenka,stara juz ledwo ciagnela i piekarnik byl zepsuty.A nowa to moj troche wczesniejszy prezent na urodziny

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
misia53 napisał(a):

Ewcia ,wyszedł Ci jeszcze piękniejszy ,bo mój piec porogach pali a środek blady , muszę różne sztuczki stosować ,żeby był wierzch ładny. Twój extra ,bo widzę i od spodu ładnie wypieczony i góra równiutko rumiana .5+

Misiu, gdyby Twój nie wyszedł tak jak trzeba, to z pewnością nie zwróciłabym na niego uwagi i nie zebrałby tylu świetnych ocen.Przecież oceniający, nie od razu wypróbowują przepis.Czytają i widzą coś pysznego, na podstawie czego oceniają.Więc nie bądź za skromna.Z dobrym piekarnikiem łatwiej, ale z przypalającym to dopiero sztuka upiec takie ciacho.Gratulacje!

misia53
  • misia53

Ewcia ,wyszedł Ci jeszcze piękniejszy ,bo mój piec porogach pali a środek blady , muszę różne sztuczki stosować ,żeby był wierzch ładny. Twój extra ,bo widzę i od spodu ładnie wypieczony i góra równiutko rumiana .5+

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P